Megérkezett a The Last Campfire az Apple Arcade kínálatába

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új kalandjáték, a The Last Campfire érkezett az Apple Arcade kínálatába. A játékot a Hello Games videójáték-fejlesztő cég jegyzi, akik többek között a No Man’s Sky-t is készítették.

A felfedezetlen világban elveszett karakterünk annak reményében indul útnak, hogy megtalálja a hazafelé vezető utat. Számos izgalmas kalandban lehet vele részünk: felfedezhetünk titokzatos romokat, és furcsa lényekkel is találkozhatunk. A játék „mesekönyv világa” lehetővé teszi egyedi, hangulatos helyszínek bejárását is.

A kreatív csapat célja az volt, hogy egy művészi kalandjátékot készítsen. A The Last Campfire izgalmas, gyönyörű sztorival, és persze csodaszép grafikával nyűgöz le minket.

A The Last Campfire először 2018 decemberében jelent meg, és az Apple Arcade-en kívül még PC-n, PS4-en, Nintendo Switch-en és Xbox One-on játszhatunk vele.

Te próbáltad már az Apple Arcade legújabb újdonságát?

Ezek még érdekelhetnek:


A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!