fbpx Skip to content

Az Apple 2019 márciusában elkaszálta az AirPower vezeték nélküli töltőjét, miután hardveresen nem felelt meg az Apple elvárásainak, ezt főként a túlmelegedéssel és a megbízhatósággal magyarázták.

Mr•white már korábban is osztott meg kiszivárgott alkatrészfotókat és egyéb részleteket az Apple egyes termékeiről, prototípusairól, amelyek mind valódinak bizonyultak. A napokban ismét tweetelt néhány olyan képet, amelyen állítása szerint a meg nem jelent AirPower részeit láthatjuk.

A képeken egy AirPower-szerű töltőpadot láthatunk, benne több vezeték nélküli töltőtekerccsel, egy áramköri lappal, chipekkel, amelyek az AirPower “agyaként” szolgálnának.

Az Apple úgy tervezte az AirPower-t, hogy képes legyen úgy tölteni egy iPhone-t, egy AirPods-t és egy Apple Watch-ot, hogy az eszközöket bárhol elhelyezhetjük a töltőpadon.

Az eredeti videót, amelyből a képek is származnak, eredetileg egy kínai közösségi weboldalon, a Bilibilin osztották meg.

A 2019-es elkaszálás után az Apple nem zárkózott el egyértelműen attól, hogy a jövőben ettől függetlenül esetleg mégis számíthatunk-e az AirPower megjelenésére, tehát még mindig reménykedhetünk.

Ebben az évben több pletyka is szárnyra kapott. Idén márciusban olvashattunk arról, hogy az Apple az AirPower pótlásán dolgozik, amely az elkaszált vezeték nélküli töltőpad módosított változata. Majd egy áprilisi pletyka szerint az AirPower A11-es processzorral működhetne annak érdekében, hogy megoldja ezeket a megbízhatósági és túlmelegedési problémákat. Aztán júniusban Jon Prosser osztott meg egy képet az AirPowerről, amelyről aztán kiderült, hogy hamis, és nem az Apple által tervezett töltőt ábrázolja.

Persze amíg az Apple nem közli azt, hogy semmiképp sem foglalkoznak többet a kérdéssel, lezárták a témát, addig azért fennáll az esélye, hogy a jövőben valamikor mégis felbukkanhat a termék.

Szerinted lesz ebből valamikor a közeljövőben mégis termék?

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!