Tim Cook: sikeres volt az idei, virtuális WWDC

A 2020-as WWDC nagy sikert aratott, ugyanis összesen több mint 22 millió néző követte online az eseményt.

Az Apple egy újabb kihívással szembesült, amikor a koronavírus világjárvány miatt kénytelen volt az idei keynote-ot teljesen online lebonyolítani.

Fejlesztői visszajelzések mutatják, hogy a digitális technológiának köszönhetően zökkenőmentesen bonyolíthatták le az első online WWDC-t:

Forgalmas hét volt, sok izgalmas bejelentéssel. A legelső, teljesen online WWDC zökkenőmentesen ment, és sok pozitív visszajelzés érkezett. Néhányan azt is kérték az Apple-től, hogy a jövőben is maradjanak az online közvetítéseknél. Az egyik legnagyobb pozitívum az volt, hogy sokkal többen tudtak ebben a formában részt venni, mint egy hagyományos WWDC eseményen, ahol korlátozott a részvétel.

Tim Cook gratulált az Apple csapatának a nagyszerű esemény sikeres lebonyolításáért, és büszkén jelentette be, hogy mennyi embert sikerült elérniük az idei keynote-on:

22 millió néző az összes közvetített platformon. Több mint 72 óra videótartalom a fejlesztők számára.

Te mit gondolsz a teljesen virtuális WWDC-ről? Szeretnéd, ha az Apple a jövőben is ilyen formában prezentálná a keynote-okat?

Ezek még érdekelhetnek:


A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!