fbpx Skip to content

A nyárnak még nincs vége, de már közelebb vagyunk a 2020-as év végéhez, mint az elejéhez, és az Apple tartogat számunkra még néhány izgalmas emojit.

Az Emoji Világnapja alkalmából az Emojipedia segítségével az Apple megosztott néhány közelgő hangulatjelet, amit még idén tervez betenni a palettába, ahogyan erről beszámolt a MacRumors is. A 2020-ban érkező hangulatjelek a Unicode szabvány karakterkészletének újabb bővítésekor, az Emoji 13.0 frissítés részét képezik majd.

A frissítésben felfedezhetünk majd könnyes arcot, ninját, dohányzó illetve babát etető személyeket. Érkeznek új testrészek is, palettába kerül a tüdő, az anatómiailag pontos szív és az olaszos magyarázó gesztus is. Állatokból sem lesz hiány, fekete macska, bölény, mamut, hód, jegesmedve, fóka, csótány, légy és féreg is érkezik emoji formájában.

Ételek terén fekete áfonya, olívabogyó, paprika, fondü és bubble tea színesíti majd az emoji gyűjteményt. A ruházat szandállal és katonai sisakkal, míg a hangszerállomány harmonikával és dobbal bővül. Néhány, háztartással kapcsolatos hangulatjel is érkezik, úgy mint a cserepes növény, a teáskanna, a piñata, a varázspálca, a varrótű, a tükör, az ablak, az egércsapda, a vödör és a fogkefe. De érkezik még toll, szikla, fa, kunyhó, görkorcsolya, érme, bumeráng, csavarhúzó, asztalfűrész, horog, létra, felvonó, plakát, és több szimbólum.

A frissítés 55 nemi és bőrszín-változatot is tartalmaz, valamint az új, nemekre kiterjedő hangulatjelek is érkeznek. Az új emojik várhatóan az iOS 14-gyel érkezhetnek majd, illetve az Android és Windows esetén is ezzel egyidőben várható a megjelenésük a Unicode szabvány támogatásának köszönhetően.

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.