Gyakori kérdések: mit tehetünk, ha recseg bármelyik AirPods fülhallgatónk?

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Többször is befutott már hozzánk annak a jelenségnek a híre, amikor az adott felhasználónak a két AirPodból az egyik füles bizonyos hangoknál recsegőssé válik csak úgy magától. Ráadásul ez valamiért leginkább inkább az újabb generációkat érinti, így az AirPods 2 vagy az AirPods Pro is produkálhatja ezt.

Emellett például a jellemzően bal oldali füles ilyen típusú meghibásodása után több esetben a jobb oldali is elkezdheti ezt a recsegést és sercegést, és az egész jelenségnek semmi köze az AirPods Pro esetén esetleg aktív zajszűréshez sem. Lássuk, mit lehet tenni ilyen esetben!

Recseg az AirPods fülesünk? Vigyük hivatalos szervizbe!

A visszajelzések alapján a lehető legegyszerűbbet kell ilyen esetben tenni: vigyük be egy hivatalos szervizpartnerhez, és cseréltessük ki. Magyarországon az Almárium Pro, a Care Center, az iCentre és az iSTYLE a hivatalos szervizpartnerek: Gyakori kérdések: melyek az Apple hivatalos szervizpartnerei Magyarországon?

Ha hazánkban, magánszemélyként vásároltuk az adott AirPods-t, akkor az 1 éves korlátozott jótálláson felül a második évben még rendelkezésünkre áll a hazai fogyasztóvédelmi törvények miatt a szavatosság is. Így tehát a második évben is bevihetjük a hivatalos szervizpartnerhez, viszont ebben az esetben szükség lehet az AirPods eredeti számlájára.

Ha az adott füles esetleg cégre lett vásárolva, akkor is megpróbálhatjuk kicseréltetni, hiszen ha az Apple esetleg visszautasítaná a cserét, akkor a hivatalos szervizpartnertől árajánlatot fogunk kapni a fizetős cserére, amit természetesen nem kötelező elfogadni.

A meghibásodott füles esetén az Apple jellemzően pár nap alatt jóváhagyja és elküldi a szervizpartner számára a csere darabot.

Tehát ne álljunk neki feleslegesen mindenféle hókuszpókusznak, egyszerűen vigyük szervizbe, és jellemzően kicserélik. 🤗

Legutóbbi frissítés: 2020.06.27.

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

  1. Nekem most cserélték ki éppen. A bal oldali recsegett. Ráadásul nem csak a rosszat cserélik ki, hanem párban. Így egy vadi új pár fülest adnak, a 3 pár gumiharanggal együtt.

  2. Újraindul a garancia a csere után? 1 év lejárta után is cserélik vajon? Azt olvasom, hogy tömeges a meghibásodás a neten…

  3. Amennyiben Magyarországon vetted hivatalos viszonteladótól, akkor 1 jótállást kapsz csere után. De alapjában véve 90 napot.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!