Önálló watchOS alkalmazással frissült a Pocket Casts

A Pocket Casts egy népszerű podcast alkalmazás, mely most a 7.9-es frissítéssel érkezett egy önálló watchOS alkalmazás is.

Ez azt jelenti, hogy kizárólag az Apple Watch-od használva is hallgathatsz podcastokat. Emellett a frissítés még pár kozmetikai változtatást is hozott magával.

Az alkalmazás fejlesztői így írnak a frissítésről:

Ha van Wi-Fi vagy mobilinternet kapcsolatod, mostantól megnézheted a feliratkozott podcastjaid, filtereid és fájljaid egyenesen az órádon. Ráadásul néhány bökéssel letöltheted vagy streamelheted is őket. A lejátszási listád és a hallgatási pozíciód természetesen automatikusan szinkronizálódik minden Pocket Casts platformoddal.

Emellett egy új témát és egy pár új ikont is kapott az alkalmazás, valamint néhány technikai változtatást is eszközöltek, aminek köszönhetően még jobb lesz a csendes másodpercek kivágása, a VoiceOver és még sok más.

Bár maga az alkalmazás ingyenes, a Pocket Casts Plus előfizetés havi 399 vagy évi 3790 forint.

Pocket Casts
  • Pocket Casts
  • Méret: 112.95 MB | Verzió: 7.17.1
  • Ár: Ingyenes | Értékelés:

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

  1. Amúgy ez mivel tud többet mint a gyári? Mert egyébként az is működik telefon nélkül.

  2. gunar says:

    Gondolom lehetne ilyen önálló de mégis a telefonos app-al szimbiózisban élő appot csinálni voip-ra is? (signal, skype, viber, whatsapp, stb) Ez sejtésem szerint csak az app fejlesztőinek lustasága, vagy esetleg az érdeklődés hiánya?

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!