Backdrops: a kedvenc háttérkép alkalmazásom

Háttérkép. Szinte mindig előjön. Szeretjük az Apple által adott háttérképeket, és ezeket leginkább nagyobb szoftverfrissítésekkor vagy termékbejelentéskor szokta frissíteni a cég.

Ettől függetlenül számos háttérképes cikket írtunk már az elmúlt időszakban, köztük alkalmazásokat is. Most a Backdrops alkalmazást szeretném bemutatni, ami naponta új háttérképeket ad, plusz számos szekció közül választhatunk, például OLED-kijelzőhöz is.

A Backdrops alapjában véve ingyenes. Rendkívül sokféle típus közül választhatunk, ha háttérképről van szó. Legyen szó akár absztrakt képről, valamilyen grafikai megjelenésről, kifejezetten sötét, fekete háttéről, amiről tudjuk, hogy akár az akkumulátor időn is spórolhat nekünk: OLED-kijelző esetén rengeteget javít az akkumulátor-üzemidőn a sötét mód.

Én azért is szeretem az OLED-es háttérképeket, mert akkor a felső notch úgymond eltűnik, tehát egy teljes kijelzőt kapok zárt képernyőn, és az ikonoknál. Én most pont egy magyar srác fotóját használom, amibe az alkalmazásban futottam bele. Az app számos fizetős listával is rendelkezik, az OLED szerintem megér egy misét, bár nem olcsó. Ettől függetlenül bátran tudunk szemezgetni a mások által feltöltött képek között.

Tipp: Ha feltöltesz egy fotót, taggeld meg “szifon”-nal is, hogy mások is, akik olvassák ezt a cikket, könnyen megtalálhassák, és használhassák! 🙂

Backdrops - Wallpapers
  • Backdrops - Wallpapers
  • Méret: 9.68 MB | Verzió: 1.1.0
  • Ár: Ingyenes | Értékelés:

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

  1. Biztos velem van baj, de általában nem szoktam szeretni a default, OS-hez tartozó háttérképeket, se azokat amiket más csinál, ezért inkább mindig magamnak csinálok egyet. :smiley: Most például egy olyat használok, amin Bart Simpson lefújja spray-jel az Apple logót. :smiley::smiley::smiley: Pár hónappal ezelőtt csináltam, szóval lassan rekord ideje használom.

  2. Nem értem miért van ekkora feneke ennek a háttérkép témának… letöltök valamit a netről és beállítom. Tök mindegy mit ad ki az Apple az új iOS-el. Mint ha nem lenne milliónyi lehetőség…

  3. Criton says:

    Én jobban szeretem ha minden eszközön ugyan az a háttérkép van, így ha találok valamit iPhone-ra akkor a 16” MacBook Pro-ra tuti nincs, de ez fordítva is igaz.

  4. Igen, ezzel én is így vagyok, ez a másik oka annak, hogy inkább magamnak csinálok. Így elkészítem ugyanazt a hátteret az összes eszközöm felbontásának méretében.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!