iPhone + Apple Watch: egy új aloldal az Apple-től

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Apple a napokban készített egy új aloldalt, melynek neve „iPhone + Apple Watch” és arra hívja fel a figyelmet, hogy milyen jól együttműködik a két eszköz.

Sajnos magyar nyelven (még?) nem elérhető, de ide kattintva megnézheted. De miért is érdekes ez?

Az Apple kapcsán gyakran felmerül az ökoszisztéma. Vagyis nem csak az számít, hogy az iPhone mennyire jó telefon, vagy az, hogy az Apple Watch mennyire jó okosóra, hanem az is, hogy milyen jól együtt tudnak működni. Régóta tudja már az Apple, hogy az ökoszisztémájuk egy nagy előnyük és ez az új aloldal erre emlékeztet minket is.

Az alábbi előnyöket emeli ki az Apple, amiket te is átélhetsz, ha iPhone-od mellé veszel egy Apple Watch-ot:

 • Hívásfogadás
 • Gyors válaszadás értesítésekre
 • iPhone-on lévő Kamera alkalmazás vezérlése
 • Teljes Apple Music könyvtár elérése
 • Pulzus és EKG ellenőrzés
 • Aktív életvitelre motiváló Tevékenység alkalmazás
 • Navigálás Apple Maps segítségével
 • iPhone keresése hang lejátszásával vagy vaku villantásával
 • Apple Pay

Nem arról van szó, hogy ezek forradalmi trükkök lennének, hiszen szinte minden Apple Watch tulajdonos ismerősöm tisztában van ezekkel, de ha valaki eddig csak gondolkodott az okosóra vásárláson, ez az aloldal meggyőzheti arról, hogy iPhone-ja mellé Apple Watch-ot vegyen, például az LTE-támogatás miatt is.

Mert az iPhone + Apple Watch tényleg a legjobb kombináció. Legalábbis az Apple szerint.

És te mit gondolsz erről?

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. gunar says:

  Valójában igen, amikor minden rendesen műxik akkor tényleg többet ad mint a konkurencia párosai, bár hüvely párossal nem futottam még össze, de a samuknál némileg többet nyújt és ezt olyan ismeri el a baráti körömből aki apple ellenes. Régóta használja az aktuális csúcs samu telókat és azokkal az óráját ami persze eSIM-es, így van hasonlítási alapja bőven.

 2. Én azt gondolom róla, hogy az Apple Payt már régóta használom viszont ha órával fizetek nem tudom semmilyen applikációval visszanézni csak a banki applikációban ha levonják ami legalább egy hét. Ha telefonnal fizetek az jó mert ott a Walet alkalmazásban visszatudom nézni azonnal. Sajnos az óránál nem így működik.

 3. gunar says:

  Nekem nem hiányzik, mert a Curve kártyával fizetek mindenhol és az mindent kiír amire szükségem van. Ja meg a revolutnál is.

 4. Jadeye says:

  a Watch appban tudod visszanézni ilyenkor a Wallet és Apple Pay menüpontban.

 5. Igen ez a legfosabb megoldás. Én emiatt veszem elő a telefont fizetéskor.

 6. expa says:

  Én azért nem veszek apple órát mert nagyon nagyon kevés az 1 nap üzemidő. Ha még idővel romlik az akksija még rosszabb lesz. Legalább 1 hét akksi idő kellene akkor azt mondom veszek…

 7. Köszi főnök! Meg van!

 8. Jadeye says:

  mondjuk ettől még valóban kényelmetlen helyen van. :smiley:

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!