fbpx Skip to content

Lassan itt nyár, és az emberek ki-kimozdulnak már a Balaton partjára, vagy elindulnak körbetekerni a Velencei-tavat. Legyen az sport vagy kikapcsolódás, az Apple Watch velünk van. Ilyenkor mindig előkerülnek a nyári szíjak, amik sokszor már kopottak, kényelmetlenek, vagy csak már meguntuk őket.

(Használd a SZIFONAJANDEK kupon kódot!)

Egy-egy új szín mindig feldobhatja a napunkat, ezért a Szifon.com és az iKiegészítők közös akciójában most a nyári Apple Watch szíjakra kaptok kedvezményt a webshopban. Legyen az akár egy Nike lélegző neonzöld+fekete szíj, vagy egy fehér sport változat, esetleg egy citromsárga, örömmel viseljük majd a Balaton partján ülve a “balatoni” hekket majszolva. ?

Az iKiegészítők oldalán nem kevesebb, mint 280 szíj közül választhatunk, ami brutális mennyiség. Ezek nagy része harmadik féltől származik, de természetesen, mint mindig, most is átestek egyfajta minőségellenőrzésen, így tényleg tartós, akár több nyarat kiszolgáló terméket kapunk tőlük.

Nem csak sport szíjak közül válogathatunk, hanem tépőzáras változatok is elérhetőek náluk, amik adott esetben biztosabban is rögzítik az órát, ami a vízi sportok kedvelőinek lehet igazán fontos. Ezen kívül ezek a textil szíjak sokkal jobban rásimulnak a csuklónkra, így adott esetben az óra jobban érzékeli a pulzusunkat is.

Az iKiegészítők oldalán 3db-os szett is elérhető, ami még olcsóbb vásárlást tesz lehetővé, ha az alábbi szettek közül választunk. Természetesen a Szifon akció erre is érvényes, így tényleg nem lehet okunk panaszra:

Egy kis meglepetéssel is szeretnénk kedveskedni nektek a SZIFONAJANDEK kupon kóddal ?, ami most még nagyobb kedvezményt ad az Apple Watch szíjakra ?. Használjátok ki, csak ezen a héten érvényes!

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok