fbpx Skip to content

Elmondható, hogy a 2020-as év tavasza borzasztóra sikerült a koronavírus miatt, és ezt mi is nagyon jól tudjuk, senkinek sem könnyű. A korlátozásokat feloldó intézkedésekre reagálva mi is bedobjuk a saját gazdaságélénkítő csomagunkat, reméljük, sokaknak segít a mostani, nehezebb időszakban.

Idén nyáron ismét az iPhone kijelzők kerülnek a középpontba, és a korábbi ár helyett most a különleges akciónk keretében még kedvezményesebben cseréljük az iPhone kijelzőket!

Szervizünk egyik leggyakoribb javítása egyértelműen a kijelzőcsere. Sajnos a törhetetlen iPhone még várat magára, és a szinte teljesen kávamentes kijelzők megjelenésével ez egyre távolabbi jövőnek tűnik.

Ügyfeleink a minőséget keresik, sok esetben egy érdeklődő telefonhívás is azzal a kérdéssel kezdődik, hogy milyen minőséget alkalmazunk. Meghatározó alapelvünk, hogy hosszútávú megoldást kínáljunk észszerű költségkereten belül, ezért kizárólag gyári minőségű alkatrészekkel dolgozunk.

Az elérhető legjobb minőségű alkatrészek a kompromisszummentes javítás érdekében.

A kijelzőcsere az esetek túlnyomó részében törés miatt szükséges. Viszont azt már kevesebben tudják vagy épp tapasztalják, hogy a kijelző vagy az érintő panel nem csak leejtés során válhat használhatatlanná, hanem számos egyéb oka is lehet ennek. Leejtés során mind az üveg betörhet, mind pedig az LCD is, ami ilyenkor becsíkozódik, egyes részei furán villódzanak vagy épp teljesen feketék lesznek. Mint az köztudott, az elektronikai eszközök nem szeretik a nedvességet, a vizet, és ez az iPhone-ok esetén sincs másképp. Számos, kijelzővel kapcsolatos hibáért bizony a készüléket ért nedvesség a felelős, ezért különösen figyeljünk oda arra, hogy az iPhone bizony nem vízálló!

A 4,7 hüvelykes iPhone készülékek nagyrészt retina HD kijelzővel rendelkeznek. Nagyon fontos az LCD minősége, látható is a két képen a színek közti különbség:

Jóformán nem érdemes az olcsó kijelzőkkel foglalkozni, mert az általunk szabott árért valóban az eredeti kijelzővel megegyezőt kap a vásárló. Gyakorlatilag azonnali, minőségi javítással várunk az ország legkedveltebb szervizeként –  ráadásul most mindezt egy jelentős mértékű akcióval vállaljuk.

Mit ad az iSamurai iPhone szerviz:

  • Azonnali javítások a legjobb minőségű alkatrészekkel.
  • Profi csapat, legkedveltebb iPhone szerviz.
  • Több mint 150.000 megjavított készülék.
  • Mi javítjuk a legtöbb iPhone készüléket az országban!

Kattints ide az iSamurai részletes kijelzőcsere aloldalához, ahol minden információt megtalálsz az akcióval kapcsolatban, mint például a minőséget, árat, és javítás idejét is!

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok