fbpx Skip to content

A The Society for Information Display (SID) kihirdette a 26. éves Display Industry Awards nyerteseit és idén az Apple Pro Display XDR lett az egyik nyertes.

A Pro Display XDR még tavaly jelent meg az új Mac Pro mellett. Akkor az Apple nagy reményeket fűzött hozzá és úgy néz ki, hogy lehetnek is büszkék alkotásukra a cég mérnökei.

Az SID az év kijelzői közt az Apple Pro Display XDR mellett még kiemelte a Samsung hajlítható kijelzőit és a BOE kétcellás LCD paneljeit, amik jobb kontrasztarányt, minimum fényerőt és színmélységet nyújt a tradicionális LCD-khez képest.

Így írtak az Apple kijelzőjéről:

Pro Display XDR az Apple-től

Masszív 32 colos LCD panellel, 6K Retina felbontással és több mint 20 millió pixellel az Apple Pro Display XDR új szintet állít a professzionális kijelzőknek. Olyan profiknak készült, akiknek fontosak a pontos színek és az élethű képalkotás, mint például fotósok, videoszerkesztők, 3D animátorok és színtechnikusok. Számukra a Pro Display XDR árkategóriájában a valaha volt legteljesebb funkciókat nyújtja, ezzel minden profit segítve munkafolyamataiban, hogy előhozhassák kreativitásukat. Ráadásul a beépített referencia módok a tartalomgyártó munkafolyamatok követelményeinek is egyszerűen megfelelnek. 1000 nites állandó fényereje és 1600 nites maximális fényereje, 1.000.000:1-es kontrasztaránya és az Apple által tervezett, optimalizált háttérvilágítási rendszere együtt egy új iparági sztenderd szintjére emelik a Pro Display XDR-t. Ezzel hihetetlen, referencia-szintű képet ad a tradicionális referenciamonitorok árának, méretének és súlyának töredékéért.

Nem ritka, hogy az Apple jól szerepel az SID díjazásain, tavaly például az Apple Watch Series 4 nyert, 2 éve pedig az iPad Pro és az iPhone X.

Az Apple Pro Display XDR-t természetesen mi is teszteltük, véleményünket itt olvashatod: Teszt: Apple Pro Display XDR – a tökéletes Pro kijelző, vagy mégsem?

Szerinted megérdemli az Apple Pro Display XDR az összes dicséretet?

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok