fbpx Skip to content

Manapság már nemcsak egy-egy készülék kaphat díjat, hanem az “apróbb”, de fontosabb dolgokra is figyelmet fordítanak, ilyen például a kijelző, ami a mai világban az alapja minden okoseszköznek, legyen az mobil, okosóra vagy éppen egy laptop.

iPhone X

Az Apple mindig is odafigyelt a kijelző minőségére, próbálja mindig a legjobbat nyújtani a termékeinél, nincs ez másképp például az iPhone X-nél és az iPad Pro-nál sem, ennek meg is lett az eredménye.

A Display Week idén az iPhone X és a legújabb iPad Pro kijelzőjét ítélte a legjobbnak, így ezek a termékek zsebelték be a Display Industry Awards-t. Az iPhone X a Display Applications of the Year díjat érdemelte ki, míg az iPad Pro a Displays of the Year elismerést kapta.

Természetesen a díjkiosztón elmondták azt is, hogy miért ezek a termékek nyertek az egyes kategóriákban: az iPhone X kijelzője az első olyan OLED-panel, amely fizikai gombok nélküli, teljes kijelzős megoldást nyújt, támogatja a Dolby Vision és a HDR10 technológiákat, amelyek még magasabbra emelik a kép-és videótartalmak élményét, a TrueTone pedig a kijelző megfelelő fehéregyensúly értékéért felelős.

iPad Pro és az iOS 11

Az iPad Pro kijelzőtudásáról is említést tettek: a ProMotion technológia a még jobb vizuális élmény érdekében a 120Hz-es képfrissítéssel folyamatosabb görgetést és kitűnő érintésérzékenységet biztosít.

A ProMotion kijelzőtechnológiát remélhetőleg viszontláthatjuk majd más Apple termékekben, mint például az iPhone-okban vagy az Apple Watch-okban is.

Olvasd el a hozzászólásokat is

7 Comments

  1. Nagyon helyes! Imádom is!

  2. Nekem iPhone 10-em van,soha nem volt olyan telefonom aminek ilyen szép lett volna a kijelzője,a youtube hdr engedélyezése óta csak ámulok a képen hogy milyen tiszta és gyönyörű!
    Életem telefonja nekem nagyon megérte!

  3. Iphone X-em van es imadom,de Horvath Daniel Neked is max x-ed lehet????????????mert 10rol még hirek sincsenek nem hogy valakinek az legyen???????????????? (na jo nem trollkodom,de iphone 10 tenyleg nincs????)

  4. @Gencsi: az “iPhone X”-ben az X az római szám, és az Apple is “iPhone Ten”-ként ejti ki, nem pedig “iPhone Ex”-ként. a készülék az első iPhone megjelenése után 10 évvel jelent meg, a 10. jubileumra. így aki azt mondja rá, hogy “ájfón iksz” az mondja rosszul. (ez is egy olyan terméknév, amit az emberek többsége pont nem úgy hív, ahogyan azt az Apple elnevezte.)

  5. Na ja és a 20.-ra majd jön a dupla X utána 10 évvel meg tripla X és azt ha még él akkor tudjuk ki fogja reklámozni. 🙂

  6. Jaaaa en tenyleg az hittem hogy “ex” tudom hogy jubileumi kiadas csak azt hittem azert X mert hogy 9 még nincs igy hulyen nez ki hogy 8 utan 10 jon hiaba jubileumi…mert igy hogy lesz? Lesz most 9 es utana ugrik es lesz 11?! Persze tudom vannak olyan elkepzelesek hogy mar nem igy fognak tovabb menni a “szamozasok”/nevek dehat kitudja…na mindegy akkor 10 es mindenkitol bocs en voltam tajekozatlan ????????

  7. Én most adtam el az iPhone ikszemet. Nagyon rosszul sikerült telefon, eléggé amatőr megoldásokkal, alkalmazások bezárása, stb. körülményesek. A face id konkrétan egy szar. Kicsit süt a nap és már duzzog azt nem működik. Lehet szép a kijelzője, bár a 4k TV-m szebb. A telefon egy szar. Akkuja jól bírta az tény, de semennyire sem esik kézre. Úgy örültem, hogy megszabadultam tőle.


Add a Comment