fbpx Skip to content

Évekig vártunk az AirPowerre, amit az Apple végül elkaszált. Időközben rengeteg külföldi gyártó fogott neki, hogy megalkossa azt, amire az Apple nem volt képes.

Hoco

Természetesen ez nem sikerült más gyártónak sem, már csak azért sem, mert az Apple Watch viszonylag egyedi töltési megoldással rendelkezik. Tehát ugyan mindhárom terméket, az iPhone-t, az AirPods-t és az Apple Watch-ot is tölthetjük az ilyen töltőkkel, de az Apple Watch-nak fix helye van. A Hoco is egy ilyen kiegészítő, segítségével az Apple eszközeinket egy helyen tölthetjük. Nézzük meg!

A dobozban magát a töltőt és egy USB-C kábelt kapunk, amivel egyértelmű válik az is, hogy bizony ez egy gyors vezeték nélküli töltő. Az iPhone esetén 7,5W-ra képes, de más készülékeknél akár 10W-os töltést is elérhetünk. Természetesen ehhez megfelelő hálózati adapterre is szükségünk van, amit nem tartalmaz a doboz. Így ha van otthon legalább 12W-os iPad töltőnk vagy “erősebb”, akkor nem kell ezzel foglalkozni, de ha csak sima, 5W-os iPhone töltőnk van, akkor viszont mindenképp szerezzünk be egy nagyobb teljesítményűt.

A töltő elöl rendelkezik egy LED-del, amely jelzi, ha éppen töltődik valami, bal oldalt az iPhone-t, középen az AirPods-t, és végül jobb oldalt az Apple Watch-ot tölthetjük. A terméket teszteltük Apple Watch Series 4-gyel és 5-tel is, mindkettőt hibátlanul töltötte, nem volt vele problémánk. Így a korábbi generációk mellett az újabb órákat is tölti.

Technikai adatok

  • Akár három eszköz egyidejű töltése
  • Okostelefon (iPhone) Qi gyorstöltő: 5W / 7,5W / 10W
  • AirPods / AirPods Pro Qi töltő: 3W
  • Apple Watch töltő: 2W
  • Méret: 200 x 92 x 10 mm
  • Tömeg: 131g
  • USB-C töltőkábel

A Hoco egy minimalista designt rakott össze, ami szerintünk ékes pontja lehet az otthonunknak, legyen szó akár íróasztalról vagy éjjeli szekrényről. A gyorstöltés bónusz pont, és az ára sem vészes, így bátram ajánlom. Ide kattintva megvásárolható az iKiegészítőknél.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok