Kezünkben a Pitaka új iPhone 11 és 11 Pro, valamint AirPods Pro tokjai

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Pitaka márkát jóformán nem kell bemutatni itt a Szifon.com-on. Írtunk már róluk számtalanszor, például az autós tartó cikkünkben. A Pitaka most kiadott egy még vékonyabb és még könnyebb tokot az iPhone 11-hez és iPhone 11 Pro-hoz, valamint már az AirPods Pro-nkat is tudjuk védeni vele.

A Szifon.com csapat több tagja is Pitaka tokokat használ, mivel a termék jóformán tökéletes védelmet az iPhone-unknak, főleg a sérülékeny üveg hátlapnak, aminek a cseréje adott esetben igen költséges tud lenni. Nézzük meg, mire képesek az új Pro tokok!

Pitaka AirCase az iPhone 11-hez és 11 Pro-hoz

A Pitaka egy merev, érdekes textúrával rendelkező tok. Maga a termék aramidból készül, ami egy rendkívül masszív, kevlár típusú anyag, de annál jóval erősebb és könnyebb. Tehát elmondhatjuk, jóformán golyóálló az iPhone tokunk, már ha ez számít. Szinte törhetetlen, és rendkívüli védelemmel látja el a készüléket.

A Pitaka AirCase jelenleg kizárólag az iPhone 11, 11 Pro és 11 Pro Max készülékekhez érhető el. Lényegében ez a világ egyik legvékonyabb tokja, ami 600D aramid anyagból készült, súlya mindössze 10 gramm.

A Pitaka természetesen nem csak a hátoldalát védi az iPhone-nak, hanem az oldalát is (kihagyva a gombokat valamint az alját) és rányúlik egy nagyon picit a kijelzőre is. Ezáltal az ütések ellen nem csak hátulról, de a sarkokon is, valamint a pofára eséstől is védi. A tok a szerkezete miatt rendkívül jól elnyeli az ütéseket.

Az új AirCase lényegében egy még könnyebb Pitaka tok, azonban ennek a könnyedségnek megvan az ára is. Sajnos ő nem tartalmaz fémlapot, így nem kompatibilis az autós töltővel, valamint a különböző kiegészítőkkel, ahol szükségünk lenne erre. Ez lényegében hátrány és előny is. Aki nem szeretne autós- vagy asztali vezeték nélküli töltőt a Pitakától, nyugodtan megvásárolhatja a könnyebb tokot, míg ugye a klasszikus, évek óta elérhető tok is megvásárolható beépített fém lappal. Természetesen mindkét termék esetén működik a vezeték nélküli töltés.

Egyik Pitaka iPhone tokkal sem lőhetünk mellé, mi kifejezetten ajánljuk őket, nem fogtok bennük csalódni.

Pitaka AirPal Mini az AirPods Pro-dhoz

Egy ideje már az AirPods-okhoz is elérhetőek a márka tokjai. Itt is ugyanazt kapjuk, mint mint az iPhone esetén, egy rendkívül kényelmes, könnyű, vezeték nélküli töltést is támogató, ultra erős tokot. A Pro-hoz Pro tok jár, a Pitaka nem bízta a véletlenre, már az új AirPods-hoz is megvásárolható a tokjuk.

Az AirPal mini karabinert is tartalmaz, tehát a tokkal együtt hordhatjuk a táskánkon, farmerünkön és így tovább… Ide kattintva megvásárolható az XPRO-nál az AirPods Pro-hoz, és a sima AirPods-hoz is. Hamarosan folytatjuk a Pitaka termékek tesztelését a különböző asztali tartókkal!

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. Nagy kár hogy a pitaka kivétel nélkül ilyen nyomorék tokokat gyárt, hogy a gomboknál, illetve lent ki van hagyva…undorítóan néz ki. Dehát ízlések és pofonok…

 2. gunar says:

  Na igen nekem pl pont ez a forma a kihagyással jön be, az SE-hez is ezért volt Moshi tokom ami nem volt körben folytonos.
  De azért a Pitaka használóktól kérdezném, hogy az ok hogy a tok szinte törhetetlen, de ami alatta van az nem és ha nem a szemem láttára történt volna, hogy az iSzerelésnél a saját telóján mutatta az egyik srác a vevőnek a kijelző védő hiper-szuper üveg lapot kalapáccsal ütve is véd, mire az a védő sértetlenül megúszta ellenben alatta a kijelző elrepedt. Szóval ez a tok jobban véd szerintetek?

 3. Azt meg végképp nem értem,hogy miért drágább a sima pro, mint a pro max tok.
  Utóbbi ugyebár nagyobb is…

 4. expa says:

  Pont, hogy így néz ki jól!

 5. Nekem tetszik, vennék is, de egy pofára esést ők nem hiszem, hogy véd, nagyon kevés az a perem. Most egy Spiegen tököm van, az kicsit (mármint a Pitakahoz képest) vaskosabb , határozottabb az első perem is, szerintem ez a minimum. A komoly bumper tokok meg a másik véglet, azok nekem nem tetszenek.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!