Itt az Apple első promó videója az új iPhone SE-ről

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap kicsivel délután fél 5 után megláttam az RSS olvasómban, hogy pletykalapok szerint 5-kor érkezik az új iPhone SE és alig hittem a szememnek.

Aztán ötöt ütött az óra és az Apple oldalán megjelent az új telefon a „Nagyon bejön. Nagyon megéri.” szlogennel. Most már ez valóság, itt az új iPhone SE, de az egész semmit se érne egy hangulatos Apple videó nélkül, szóval vessünk egy pillantást rá, hogy kedvenc cupertinói cégünk mivel győzne meg minket a vásárlásról!

A 60 másodperces videóból minden fontos infót megtudhatsz az Apple legújabb telefonjáról, miközben NVDES-től szól a „Purusha” című szám.

Fekete. Fehér. Vagy piros. Egy kicsi 4,7 colos formában. Stúdióminőségű portrékkal. Éles 4K videó. Hosszú akkumulátor-üzemidő. A13 Bionic – a leggyorsabb chip egy okostelefonban. És a biztonságos Touch ID, beépített adatvédelemmel. iPhone SE. Nagyon bejön. Nagyon megéri.

A telefont április 24-től lehet megvásárolni, de az előrendelés már holnap délután 2-kor elindul.

Neked hogy tetszett az Apple új videója az iPhone SE-ről?

Ezek még érdekelhetnek:


A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!