Stylebolt.hu: akció futároknak kábelekre és külső akkumulátorokra!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Manapság elég népszerű a futár szakma, talán nem véletlenül. Ők úgymond a home office-ok hősei, szállítják az ételt, a TESCO rendeléseket, a megrendelt kiegészítőket, mindent. Nekünk, akik otthonról dolgozunk, jóformán a futárok az egyetlen lehetőségünk.

Stylebolt futár akció

A Stylebolt és a Szifon.com közös akciójában őket szeretnénk most megajándékozni. Létrehoztunk egy “futar” kupont, amivel minden kábelre és külső akkumulátorra 10% kedvezményt adunk, plusz ingyenesen kiszállítjuk őket! Az akció ugyan elsősorban futároknak készült, de nem csak futárok vehetik igényben, szóval ha szükséged van valamilyen kiegészítőre a fenti szekciókból, akkor érdemes szétnézni az oldalon! Nézz körül a több mint 180 termék között, amire aktiválható a kupon kód, vagy pedig olvass tovább a kiemelt termékekhez.

Szinte az összes futár kábellel és külső akkumulátorral rohangál. Jóformán a tokok mellett ezek mennek tönkre elsőként, így érdemes néhány terméket kiemelni, amit különösen ajánlunk a Stylebolt termékpalettájából:

Lightning Kábelek (minden termék)

Külső akkumulátorok (minden termék)

A fenti szekcióból a “futar” kuponkóddal még az akciós termékekre is -10% kedvezmény és ingyenes futárszolgálat jár, és ezúton is köszönjük szépen a futároknak, hogy ebben a helyzetben is dolgoznak, hozzák-viszik a rendelt termékeket és persze kitartanak, mivel ők is első sorból találkozhatnak a vírussal! 🤗❤️

Ezek még érdekelhetnek:


A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!