fbpx Skip to content

Külső akkumulátorokkal Dunát lehetne rekeszteni már, de mindig van egy-egy olyan termék, ami valamilyen szempontból megmozgat. Ilyen az Anker PowerCore Slim 10.000 PD.

Anker PowerCore Slim 10.000 PD

A kicsi, vékony külső akkumulátor rendelkezik gyorstöltő funkcióval, ami azt jelenti, hogy az újabb iPhone készülékeket akár 30 perc alatt 50%-osra tölti, és 10.000 mAh kapacitású, ami akár egy iPadet is teljesen feltölt! Egyszóval nem nagyon találunk vetélytársakat, ha külső akkumulátorról van szó.

Ahogy a nevéből is olvasható, egy rendkívül vékony külső akkumulátorról beszélünk, ami 10.000 mAh-s. Ergo egy átlagos iPhone-t 2-3 alkalommal is képes feltölteni, de legalább kétszer, egy iPadet pedig minimum egyszer. Mivel USB-C – Lightning kábellel, vagy akár USB-C – USB-C-vel akár egy iPad Pro-t is tölthetünk róla 18W-os teljesítménnyel. Egy sima USB-A és USB-C aljzattal rendelkezik, tehát akár mást is tölthetünk róla, sőt, akár két készüléket is tud egyszerre tölteni!

Ahogy a cikk borítóképén látszik, kapunk mellé egy kis tokot is, illetve USB-C – USB-C kábelt, bár utóbbival semmire sem megyünk, ha nincs 220-as adapterünk hozzá! Így érdemes vásárolni egy USB-A és USB-C kábelt mellé. Nem nagy összeg. Mondjuk az újdonsült iPhone 11 Pro tulajdonosoknak pont kapóra jön ez a külső akkumulátor, mert ők már USB-C – Lightning kábelt és USB-C-s hálózati adaptert kapnak a készülékhez.

A kétféle USB aljzat a legnagyobb előnye a kis akkumulátornak, mely USB-A esetén 12W teljesítményre képes és a már említett USB-C pedig 18W, tehát gyorstöltés az újabb készülékek esetén. Arról nem beszélve, hogy milyen könnyű, kicsi, nem véletlen lett Slim a neve.

Az Anker számomra mindig is a legjobb minőséget hozta kívülről és belülről is, lásd a legutóbbi Lightning-kábel tesztünket: Anker PowerLine+ II: eddig 2019 egyik legjobb Lightning-kábele!

Az Anker PowerCore Slim 10.000 PD rendelhető és megvásárolható a Stylebolt.hu-n, siessetek, mert alacsony a készlet, érdemes lerendelni.

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!