Mennyit keres az Apple az iPhone-on, és mennyit a kereskedők? (videó)

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jóformán heti szinten futunk bele abba, hogy az Apple milyen drágán adja a készüléket, és halomra keresi magát rajta. Többek között az egyes tech újságok is sokszor kiszámolják, hogy szerintük a készülék előállítási költsége mindössze 200 dollár, és az Apple meg 1000 dollár fölött adja, akkor milyen sokat keres rajta cég. Csak hát ilyenkor a további költségeket, mint például tervezés, fejlesztés, marketing, csomagolás, szállítás, stb. nem számolják bele.

Az alábbi videóban Handrás beszél arról, hogy az elmúlt 15 év tapasztalata alapján mennyi haszna van egy iPhone-on egy kereskedőnek, amilyen például az iSTYLE, iCentre, MediaMarkt, Telekom, és így tovább. Illetve beszél arról is, hogy hogyan legyen Magyarországon 2 év garanciád az Apple termékeidre, avagy mi a szavatosság? Nézzétek meg a videót.

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. totopad says:

  Hogy ez a HANDRAS mekkora egy polihisztor, nem elég, hogy autós újságirókat megszégyenitően ért az elektromos autókhoz, a minap valamiért feldobta a jútyúb, hogy teljes körű háziparos és dizájner is és mellé még egy teljes közgazdász szakosztályt is kitesz, nagyságához csak egyes politikusok érhetnek fel, vagy még ők sem…

 2. rXc says:

  No igen, nála talán csak a Magyarosi Csaba elviselhetetlenebb, úgyhogy még a szifon kedvéért sem fogom megnézni ezt a videót :smiley:

 3. Kicsit én is csalódott vagyok, azt hittem valami hitelesebb forrásból lesz adat. Egyébként is a hideg ráz az indokolatlan videógyártásoktól (tudom, nézettségből pénz, az emberek meg úgy is lusták olvasni).

 4. Agent_H says:

  Mindkettőt ki kellett volna lőni az űrbe a teszlával… de az egyiket biztos!

 5. rXc says:

  Ha jól látom akkor 4 hozzászólásból 4 nem túl támogató.
  Vajon akkor ki az aki nézi ezeknek az embereknek a csatornáit? :smiley:
  Fel nem foghatom.

 6. Csaba videóit én nézem, nagyon bírom. :smiley:

 7. Engem pl a házas videói érdekelnek meg nyilván a TESLA, a többit nem nézem MCS videóit egyáltalán mert nekem az se ad semmit. Itthon talán senkit sem nézek sajnos.

 8. totopad says:

  Honi youtuberek közt egyedül Csabát nézem rendszeresen, de neki is vannak témái, amik full hidegen hagynak, viszont az utazós cuccait birom. Meg fel vagyok iratkozva pár kütyüs csatira, de azokat adhoc nézem, ha van valami, ami érdekel. - bár hozzáteszem, hogy teszt alapján talán egyszer egy fülest vettem eddig-

 9. MCS-t egy ideje nem nézem, túlságosan is ripacs. Feltűnési viszketegsége van. Csak az utazós videóját néztem, de azt is fogcsikorgatva, mert nem szeretem a behízelgő stílusát…
  Handrást meg csak a legelején néztem pár adást, de kiverte a biztosítékot nálam, amikor mindig nyavalygott, hogy ki nem kommentelhet a videóihoz és megmondta, hogy ki és mit írhat oda. A negatív kritikákból nem kért! Ez is egy ripacs, ráadásul még hisztis, rosszabb, mint egy csaj.
  Szóval nevetségesek ezek a kényszer vállalkozók…de ha nem lenne más, akkor inkább MCS-t nézném a kettő közül…ezt veheti bóknak.:slight_smile: de szerencsére nem csak ez a két “agyoniskolázott“ videó készítő van a világon.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!