fbpx Skip to content

Az elmúlt napokban a XPRO-tól kapott Devia a Moon Series lámpás vezeték nélküli töltőt teszteltem.

A lámpa egy egyedi dizájnt, vezeték nélküli töltést, érintős vezérlést és LED-es világítást ígér. Nézzük meg, hogy mit is jelent ez, és hogyan is működik!

Kezdjük a töltővel. Természetesen Qi-szabványt támogató vezeték nélküli töltővel van dolgunk, ami 5, 7,5 vagy 10 W-on képes tölteni a ráhelyezett eszközt és mindezt 6 mm-en belül energiavesztés nélkül is képes kivitelezni, ami azt jelenti, hogy tokkal is használható. Az iPhone-ok csak 7,5 W-ot támogatnak és tapasztalataim alapján ennyivel is töltött az eszköz, így lényegében gyors vezeték nélküli töltésről beszélünk!

Az áramot USB-C csatlakozón keresztül szerzi, melyhez a dobozban is találunk kábelt is. A lámpa elején található egy ovális alakú gomb, melyet kétszer erősen megnyomva/megütve be- vagy kikapcsolhatjuk a lámpát, majd egyszeri nyomásokkal/ütésekkel válthatunk a LED-es fénycsík intenzitásán.

Okkal írtam az ütést, mert sokszor nem érzékelt elsőre vagy csak lassan érzékelt, ez lényegében egy tanulandó folyamat, picit hozzá kell szokni ehhez a funkcióhoz.

A LED sor fényereje állítható, így ideális lehet arra, ha a szoba egyik részét világítanánk meg, esetleg éjjeli szekrényre raknánk. Alacsony fényerőre állítva akár éjjeli lámpa is lehet. Bár a lámpa képes világítani és a telefonod is feltölteni, nem csak ezek lehetnek szempont a megítélésekor, hanem a szépsége is. Ebben pedig el kell ismernünk a Devia Moon Series vezeték nélküli töltős lámpát, ugyanis igazán impozánsan mutat, így könnyen lehet az asztalod dísze.

A LED sornál meg is fogható, ami lehetővé teszi, hogy máshova is áthelyezd, ha inkább asztalod más részét dobnád fel látványával. ?

Jó választás lehet, ha mindenféleképp egy lámpás vezeték nélküli töltőt szeretnél, ami rendelkezik gyors vezeték nélküli töltéssel, de nincs AirPods-od vagy Apple Watch-od. Arra ugyanis egy 4-in-1 multifunkciós lámpát javasolnék inkább: XPRO ajándékötletek: multitöltős asztali lámpa és vezeték nélküli töltős hangszóró.

Megvásárolható az XPRO oldalán ide kattintva!

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Helló! Adapter is volt a dobozban, vagy csak a kábel? :slight_smile: Köszi!

  2. Van hozzá adapter is! :slight_smile:

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Szifon Avatar for nagyvitez Avatar for SzifonAdmin

Népszerű hozzászólások

  1. Helló! Adapter is volt a dobozban, vagy csak a kábel? :slight_smile: Köszi!

  2. Van hozzá adapter is! :slight_smile:

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Szifon Avatar for nagyvitez Avatar for SzifonAdmin