Új Apple TV-ről árulkodik a tvOS 13.4 első bétája

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A héten az Apple elérhetővé tette az iOS 13.4, az iPadOS 13.4, a watchOS 6.2, a macOS Catalina 10.15.4 és a tvOS 13.4 első bétáit.

A látványosabb változásokról már írtunk, azonban a tvOS 13.4-ben egy új Apple TV-re utaló nyomokat is találtak.

A 9to5Mac felfedezte, hogy a tvOS 13.4 egy új Apple TV-re is fel van készítve, melynek kódneve „T1125”. A HD Apple TV kódneve „J42d”, a 4K-s változaté pedig „J105a”.

Az új Apple TV kódnevében a T betű arra utal, hogy egy belső modellről van szó, egy prototípusról, vagyis még távol állunk az új Apple TV-től. Ennek ellenére érdekes tudni, hogy az Apple-nél dolgoznak egy új Apple TV-n.

Túl sok információt nem tudtak kiszedni az új Apple TV-ről, csak annyi biztos, hogy arm64e architektúrára fog épülni, ami A12 vagy A13 chipet jelent. Jelenleg az Apple TV-t az Apple A10 hajtja meg.

Az új Apple TV továbbra is 4K felbontásra és HDR-re lesz képes, így a kimenetben nem kell változásokra számítani.

Elképzelhető, hogy az új Apple TV a feltételezett márciusi eseményen bemutatásra kerül, de valószínűbb, hogy őszig várnunk kell.

Egy új, erősebb chip segítségével az Apple TV gyorsabb lehetne, amiből az Apple Arcade játékok profitálnának leginkább, amire a cégnek egész nagy szüksége van, ha népszerűsíteni szeretné előfizetéses játékszolgáltatását.

Te milyen újdonságokat várnál egy új Apple TV-től?

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

  1. Nekem nagyon tetszene, ha összegyúrnák a Homepod-ot meg az Apple TV-t egy készülékbe.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!