Megnézhető egy kiszivárgott AirPower reklám az Apple-től az Apple Archive oldalán

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban elindult egy Apple Archive nevű oldal, ahol összegyűjtötték azokat a marketing anyagokat, amiket a cég az indulása óta kiadott.

AirPower gyártás

Órákig el lehet csemegézni köztük, ami azonban igazán izgalmas, hogy egy olyan AirPower reklám is felkerült rá, amivel eddig még nem találkoztunk.

Az AirPower egy olyan vezeték nélküli töltőállomás, amit az Apple még 2017-ben, az iPhone X-zel jelentett be, de soha nem adták ki. Bővebben itt olvashatsz erről: Hivatalos: az Apple elkaszálta az AirPower-t!

Az Apple egészen sokáig bízott abban, hogy az AirPower meg tud majd jelenni, ezért sok termékükre rákerült, hogy kompatibilis az AirPowerrel, és úgy néz ki, hogy egy aprócska reklámfilmet is készítettek hozzá, ahol demonstrálják, hogy mennyi különböző módon használható.

Ide bökve az Apple Archive oldalán megtekintheted a 14 másodperces videót, ahol különféle Apple termékek landolnak az AirPower tetején és boldogan elkezdenek egyszerre töltődni.

Kicsit keserédes így nézni ezt a reklámanyagot, hogy tudjuk, hogy soha nem lesz már semmi az AirPowerből, ennek ellenére roppant érdekes.

Te sajnálod, hogy kudarc lett az AirPower?

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

  1. Soha ne mondjátok, hogy soha. Még lehet valami az Airpowerből, attól függetlenül, hogy most leálltak vele de lehet, hogy később újraélesztik.

  2. Az senkit sem zavar, hogy a reklám kidolgozottsága messze elmarad az -től megszokottól? Vagy csak nekem tűnik egymásra montázsolt elemeknek a dolgok amiket ráraknak? Sztem ez egy gagyi másolat reklám pusztán kattintás v like vadász céllal! :crazy_face: Szomorú hogy csak ezzel tudnak érvényesülni.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!