1 évig ingyenesen megkapod az Infuse Pro 6-ot, ha a korábbi verziót már megvetted!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Itt a Szifon.com-on számtalanszor beszámoltunk már a kedvenc filmlejátszó alkalmazásunkról, az Infuse-ról. Az Infuse minden évben frissíti az alkalmazását, és egyébként – ha évente nem is, de – érdemes megvásárolni bizonyos időközönként az új verziót.

Infuse Pro 6 ingyen

Idén az Infuse karácsonyi ajándékként, limitált ideig ingyenesen 1 éves előfizetést ad a korábbi vásárlóknak. Ezt egyébként e-mailben ki is küldte a korábbi vásárlóknak, de ha esetleg lemaradtál volna róla, akkor megmutatjuk, hogy hogyan aktiváld.

Először is legyen aktiválva egy korábbi, 4-es vagy 5-ös verziószámú Infuse Pro. Tehát töltsük le az App Store-ból a Pro vagy sima változatot, és legyen rajtuk aktiválva a Pro funkcionalitás. Ha ez megvan, mivel már használjuk jelenleg is, akkor lépjünk tovább.

Infuse 7
 • Infuse 7
 • Méret: 94.53 MB | Verzió: 7.0.8
 • Ár: Ingyenes | Értékelés:

Töltsük le a sima Infuse 6 alkalmazást (vagy kattintsunk a fenti letöltésre) és az alkalmazáson belül kattintsunk rá a beállítások alatt a Tudj meg többet gombra. Ezután pedig keressük meg az éves, középső verziót. Láthatjuk is az összeg alatt, hogy 1 év próbaidőszak, ami ugye alapból 1 hét lenne.

Infuse Pro 6 1 év ingyenes

Kattintsunk rá, majd láthatjuk is a jobb oldalsó képen, hogy 1 évig ingyenesen használhatjuk, ezután 3 890Ft/év. Természetesen ezt érdemes lemondani majd, ha nem szeretnénk fizetni, de igazából nem lehet hibázni ezzel az alkalmazással. Ezen felül természetesen iPaden és Apple TV-n is használhatjuk.

A 6-os Pro verzióval egyébként számost plusz funkciót kapunk, mint például több fájlformátum lejátszást, jobb hangot, AirPlay és Google Cast támogatást és persze szinkronizációt, valamint felhőtámogatást. Tehát érdemes kihasználni a Pro verzió előnyeit.

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. szorian says:

  Szuper köszi az infót nem láttam a levelet biztos küldték de így már fel is tettem mindenki eszközére és az  tv-re is. Én imádom szerintem a legjobb lejátszó.

 2. Nekem 2020.Január 18-ig adja csak! Az csak pár hét!

 3. Priest says:

  Nekem is csak addig adta!

 4. Jadeye says:

  @baloghadam74 @Priest aktív volt a korábbi verzióval a Pro, mielőtt frissítettetek a 6-os verzióra?

 5. Priest says:

  Nekem nem.Nekem már korábban is volt előfizetésem.

 6. Másfél éve megvettem a pro verziót. Két hónapja frissítettem az új verzióra havi előfizetéses rendszerben (előző pro verzió is bőven jó volt, de néhány funkció miatt úgy gondoltam a havi 349 Ft belefér). Én is megkaptam pár napja a levelüket és megkérdeztem a support-jukat, hogy tudnék-e élni én is ezzel a lehetőséggel.
  Válaszoltak hamar:
  'This promo is only available v4 or v5 users who have not yet upgraded to Infuse 6.

  If you’ve already upgraded to Infuse 6, you will be able to continue using your Infuse features. We also working hard to add some great new things which we plan to have available in the coming weeks and months.’
  Van pár cég, akinél gusztustalannak érzem, hogy megveszi az ember a teljes verziót, áttérnek előfizetés erőltetésére és onnantól kezdve nem érzem a régi ügyfél iránti lojalitást.
  technikai részről elégedett vagyok a szolgáltatásukkal. A support is rendben van. A hozzáálláson kicsit csiszolhatnának.

 7. @baloghadam74 @Priest Igen, le kell tölteni és aktívnak kell lenni a készüléken. Ez fontos, akkor dobja be az 1 évet, de ez a cikkben is le van írva. :slight_smile:

 8. novisz says:

  Akkor jól értem, hogy most hiába töltöm le, mert jelenleg már csak a 6-os verziót tudom letölteni. Ezért már csak 1 hónap ingyenes Pro jár?

 9. Nem_Tom says:

  Elolvastam a cikket, de összevetve az általam tapasztaltakkal valami nem kerek.
  Még régről meg van az Infuse 4 sima, ha az alkalmazások belül a frissítés Pro-t választom (gondolom, hogy ezt értitek az alatt, hogy legyen aktiválva a Pro funkcionalitás) ezt látom.


  Ez pedig, ha jól értem azt jelentené, hogy fizetnem kellene érte. Na most akkor nem egyszerűbb eleve megvenni a 6-os Pro-t. Segítsetek, mit néztem be!
 10. Srácok nem olyan nehéz :smiley: Ha korábban megvásároltad az Infuse Pro 4 vagy 5-öt, azt úgy láthatod, hogy rákeresel az App Store-ban és egy kis felhőcske van a Pro verziók mellett, akkor azt töltsd le nézd meg hogy aktív-e stb… VAGY ahogy a fenti képen is mutatod, rányomsz a visszaállítás gombra és ezáltal ismét aktív lesz a Pro a korábbi verziókon.

  Mindkét lehetőség adott jelenleg is, aki korábban már megvette, csak le kell tölteni és aktiválni kell a korábbit. Ha ezek nem érhetőek el, akkor nem vetted meg, vagy csak előfizettél, de lemondtad vagy bármi. Tehát neked nem elérhető ez a bónusz.

  EZUTÁN

  Letöltöd a sima Infuse 6-ot, és ott lesz a cikkben látható 1 év, mint nekem. Én korábban megvettem a Pro verziókat, tehát nekem csak le kellett töltenem és elindítanom a régebbi appok egyikét és ezután felajánlotta az új app!

 11. Nem csak a 6-ost tudod letölteni, minden fent van az App Store-ban a korábbi vásárlások alatt!

 12. Nálam is ugyanez. Pedig jó lenne az X támogatás miatt.

 13. Én ilyenkor azt gondolom, hogy Te korábban már kipróbáltad az ingyenes 1 hetet vagy hónapot vagy bármit ezért nem ajánlja fel szerintem. De ebben az esetben már csak a support segíthet. A cikk végén van egy link, ott sztem megtalálsz minden elérhetőséget.

 14. Agent_H says:

  Na az mondjuk lehet… :slight_smile:
  Mindegy azért dobtam nekik egy mailt.

 15. Agent_H says:

  No, pontosan az volt amit írtál, de nagyon rendesek voltak maguktól küldtek egy redeem kódot amivel igénybe lehet venni az egy év ingyenes időszakot.

 16. Akkor tényleg rendesek :slight_smile:

 17. Azt nem tudja valaki hogy az Apple tv Appon mikor teszi lehetővé az Apple a dolby atmos hang átengedését?

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!