fbpx Skip to content

Kevesebb mint három hét és itt a karácsony, ideje komolyan elkezdeni foglalkozni a ajándék készítéssel, beszerzéssel. Évek óta segítjük a kütyü szerelmesek dolgát, néhány, általunk jónak vélt termék ajánlásával, akár ők ajándékoznak, akár őket ajándékozzák meg.

Próbáltuk ez a listát úgy összeállítani, hogy gyerekektől felnőttekig, nőktől férfiakig mindenki találhasson benne számára tetsző terméket. Karácsony előtt még egy hasonló gyűjtésre számíthattok tőlünk. Na de nézzük is, szerintünk mivel nem lehet idén melléfogni karácsonykor.

Star Wars Sphero BB-8 alkalmazással vezérelhető droid

Több, mint 40 év után véget fog érni a Skywalker saga a Star Wars kilencedik részével, ami hamarosan a mozikba kerül. A hetedik részben debütált BB-8 droid egyből belopta magát a rajongók szívébe és mai napig egy közkedvelt szereplője az új trilógiának. Star Wars-rajongó gyerekeknek vagy akár felnőtteknek is tökékeletes ajándék lehet ez a telefonnal irányítható Sphero BB-8 droid. Korábbi cikkünket róla itt olvashatjátok.

Spigen Play gyerekbarát iPad tok

Nagyon érdekes téma, hogy a gyermekeket mikor vonjuk be a technológia világába, hogy a fejlődésüket jó irányba mozdítsa el. Nem is szeretnénk ebben igazságot tenni, de abban megegyezhetünk, hogy egy iPad tökéletes eszköze lehet a mesenézésnek bármilyen szituációban, azonban az ilyen készülékek nem túl olcsóak, ahhoz, hogy megfelelő védelem nélkül érdemes lenne gyermek kezébe adni, hiszen bármilyen véletlen baleset előfordulhat bármikor. A Spigen a remek iPhone tokjai mellett gondolt a családos emberekre is és a Play iPad tokjaival nyugodt szívvel rábízhatjuk iPadünket gyermekünkre.

Decoded Fast Pad Qi vezeték nélküli gyorstöltő

A vezeték nélküli töltés egyre elterjedtebb, már akár bankokban is használhatjuk erre alkalmas készülékekkel a töltőpadokat várakozás, ügyintézés közben. A Qi-szabványnak hála nem kell arra figyelni, hogy kompatibilis töltőt találjunk a készülékünkhöz, mint azt a kábeleknél már sokszor megszívhattuk. A kényelmi szempontok mellett nem vesztünk töltési sebességet, sőt, a Decoded töltői a gyorstöltést is támogatják és jobban is néz ki egy ilyen töltőpad az asztalunkon vagy akár az éjjeliszekrényen, mint néhány kósza töltőkábel. Fekete és rózsaszín színekben tudjuk ajánlani vásárlóinknak.

Bling My Thing iPhone tokok

A tökéletes iPhone tok kiválasztása nem egyszerű dolog, főleg, ha csajos stílusban gondolkodunk. A Bling My Thing tokjai kellően egyszerűek, hogy a telefon szépségét ne takarják el, mégis a SWAROVSKI kristályoknak köszönhetően a tok maga is rendelkezik egyfajta eleganciával. Női vásárlóinknak tökéletes karácsonyi ajándék lehet egy ilyen tok.

Aerb Apple Watch és iPhone tartó és töltő – bambusz

Az íróasztal és az éjjeliszekrény tökéletes dísze lehet egy töltőállvány, főleg, ha az nem olcsó műanyagból készül, hanem például fémből vagy pedig valamilyen természetes anyagból, mint mondjuk bambuszból. Az Aerb töltőállványa úgy van kialakítva, hogy egyszerre lehet bele Apple Watch és iPhone kábelt is vezetni és azokkal a készülékeket tölteni. Kifejezett kedvencünk az idei szezonban ez a bambusz állvány.

Spigen Hybrid NX iPhone 11 Pro tok

A Spigen tokjaival évek óta nem lehet mellényúlni, tökéletes védelmet nyújtanak a telefonunk számára, mégsem bumfordi és csúnya, mint sok más gyártó esetén. Most kifejezetten az iPhone 11 modellekhez ajánlanánk a szilikon és polikarbonát részekkel operáló Hybrid NX tokokat, de minden más modellhez is bőven találhattok Spigen tokokat.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok