fbpx Skip to content

Az előző évekhez hasonlóan az idén is hatalmas kedvezmények várnak Titeket a Styleboltban az amerikai hálaadást követő pénteken, azaz a Fekete Pénteken.

Fekete Péntek Stylebolt

A weboldalon november 29-én egész nap, éjféltől-éjfélig tartanak az akciók, de ha lehetőségünk van rá, érdemes személyesen is ellátogatni a boltba, ugyanis ott is kedvezmények várnak minket.

A korábbi évekhez hasonlóan idén is lesz Fekete Péntek a Styleboltban! Évek óta követjük azt az eredetileg amerikai, de már hazánkban is elterjedőben lévő hagyományt, miszerint a hálaadást követő pénteken, azaz Fekete Pénteken hatalmas árengedményekkel és hosszabb nyitvatartással, 20:00 óráig várjuk a vásárlókat, ezzel beindítva a karácsonyi vásárlási őrületet.

Ahogy a korábbi években, az idén is nagy kedvezményekkel várunk Titeket akár az online, akár a bolti vásárlást választjátok. Az akció csak 2019.11.29-én érvényes, bolti vásárlás esetén nyitvatartási időben, online vásárlás esetén pedig 0-24 óra között.

Egyszóval nézzétek meg a Stylebolt.hu ajánlatát, ami idén is impozánsra sikerült, minden bizonnyal találtok magatoknak kedvezményes kiegészítőt! Különösen ajánlom az AirPods kedvezményeket, a Devia termékeket, és persze a WIWE-ot, amiről korábban már egy részletes cikkben is beszámoltunk.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok