fbpx Skip to content

Az Apple minden télen készít egy rövid, szívhez szóló reklámot, mely a karácsony közeledtével emlékeztet minket arra, mennyi minden jó dologra használhatóak a cég termékei.

Idén „A Meglepetés” (The Surprise) című videó példát mutat arra, hogy két kislány kezében mire képes az iPad Pro.

https://www.youtube.com/watch?v=LDeRyyDrS40&feature=emb_title

A videó két civakodó testvérrel kezdődik, akik a karácsonyi családlátogatásnál nehezen bírják, hogy egy autóban vagy egy repülőn kell utazniuk, amíg apukájuk oda nem adja nekik az iPad Pro-t, hogy le tudják foglalni magukat.

Miután azonban megérkezik a család a nagypapához, a lányok elkezdenek egy ajándékot készíteni neki, mely egy Keynote prezentáció lesz. A prezentációban pedig emlékeztetik a nagypapát arra, hogy a nagymama halála után is számíthat a családjára.

Még az elején gondolhatnád azt, hogy az iPad szerepe csak annyi lesz, hogy a gyerekek ne zavarják a szülőket, de végül kiderül, hogy valójában a technológia segítségével könnyebben ki tudják fejezni magukat és talán tudnak segíteni a gyász folyamatában is.

Ez egészen hasonló az Apple 2013-as karácsonyi reklámjához, mely szerintem valahogy jobban meg tudta valósítani az ötletet:

https://www.youtube.com/watch?v=v76f6KPSJ2w

Neked hogy tetszett az Apple idei, karácsonyi reklámja?

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok