A Meglepetés: itt az idei karácsonyi Apple reklám

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Apple minden télen készít egy rövid, szívhez szóló reklámot, mely a karácsony közeledtével emlékeztet minket arra, mennyi minden jó dologra használhatóak a cég termékei.

Idén „A Meglepetés” (The Surprise) című videó példát mutat arra, hogy két kislány kezében mire képes az iPad Pro.

A videó két civakodó testvérrel kezdődik, akik a karácsonyi családlátogatásnál nehezen bírják, hogy egy autóban vagy egy repülőn kell utazniuk, amíg apukájuk oda nem adja nekik az iPad Pro-t, hogy le tudják foglalni magukat.

Miután azonban megérkezik a család a nagypapához, a lányok elkezdenek egy ajándékot készíteni neki, mely egy Keynote prezentáció lesz. A prezentációban pedig emlékeztetik a nagypapát arra, hogy a nagymama halála után is számíthat a családjára.

Még az elején gondolhatnád azt, hogy az iPad szerepe csak annyi lesz, hogy a gyerekek ne zavarják a szülőket, de végül kiderül, hogy valójában a technológia segítségével könnyebben ki tudják fejezni magukat és talán tudnak segíteni a gyász folyamatában is.

Ez egészen hasonló az Apple 2013-as karácsonyi reklámjához, mely szerintem valahogy jobban meg tudta valósítani az ötletet:

Neked hogy tetszett az Apple idei, karácsonyi reklámja?

Ezek még érdekelhetnek:


A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!