Szürke péntek a Styleboltban, használd ki a kedvezményeket!

Partnerünk, a Stylebolt.hu most pénteken tartja a szürke pénteket, ami végeredményben egy előzetes Black Friday, tehát már most megvásárolhatjátok a kedvezményes termékeket.

Szürke péntek Stylebolt

Különösen kiemelném a Devia termékeket, melyek Apple Watch szíjak és iPhone, iPad illetve AirPods tokok. A szíjakról külön lesz cikk itt a Szifon.com-on, nem véletlen, mert különösen ajánlom őket, a minőségük miatt, amire nem lehet panasz. A 40%-os kedvezmény miatt pedig mindenképp érdemes rendelni belőlük!

A korábbi évekhez hasonlóan idén is lesz Fekete Péntek a Styleboltban, de idén először egy kicsit kibővítettük a kedvezményes időszakot, hogy több esélyt adjunk a vásárlóinknak kihasználni a fantasztikus árengedményeket.

A Szürke Péntek, ahogy arról a neve is árulkodik, egy fokkal halványabb, mint a Fekete Péntek, de ez nem azt jelenti, hogy érdemes kivárni a Fekete Pénteket, ugyanis akkor más kedvezmények lesznek.

Nézz körül a Stylebolt szürke péntek oldalán, ahol még több kedvezménnyel találkozhatsz most pénteken!

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. Lacus65 says:

  Egy picit árnyalnám ezt a szuper hírt.
  Tegnap voltam a boltban, vásároltam egy Devia Naked case iPhone 11 Pro tokot, 4.980 HUF áron.
  Visszaérve olvastam, hogy ma Szürke péntek, 40% engedmény a Devia termékekre.
  Az imént néztem az oldalt, ahol kedvezményesen 6.980 Ft helyett 3.980 FT-ért kapható ugyanez a termék.
  ???

 2. Sztem ott a boltba más árazás volt, mint weben, de ezt nyilván a Styleboltól tudod megkérdezni pontosan, hogy mi történt valójában, én innen már nem látok rá.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!