Prémium Apple Watch szíjak a Viljar.hu-tól

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Apple okosórájához viszonylag kevés gyári szíj kapható. Mit tegyünk, ha igazán egyedi megjelenést szeretnénk kölcsönözni az óránknak, de ódzkodunk az utángyártott termékektől?

Manapság rengeteg szíjból válogathatunk már: vásárolhatunk eredeti Apple szíjat, egyszerűbb utángyártottat, és persze prémium, márkás szíjakat is. Utóbbi például a Viljar, amelynek a válogatott valódi bőr és fémszíjai jó alternatívák lehetnek, ha valami különlegesre vágyunk. Ráadásul most még a pénztárcánkat is kímélhetjük vele.

Sokan legyintenek, ha szíjakról van szó. Persze, megrendelem külföldről, majd megjön valamikor. Ennek viszont megvan az a hátránya, hogy néha olyan minőséggel találkozom, hogy csoda, hogy nem esik le a kezemről. Előfordult már, hogy konkrétan büdös volt a szíj. Nyilván az 1500-3500Ft-ért rendelt szíjak olyanok is, főleg, ha még nem fogtunk a kezünkben mondjuk egy minőségi bőr szíjat. Nem könnyű olyan szíjat találni, “ami nem esik le a kezünkről”, mert sokszor eleve nem is tudjuk, mi az, ami igazán minőségi. Sokat számít a kialakítás, és az is, hogy egy adott webshop mennyit foglalkozik azzal, hogy megtalálja a tökéletest.

A Viljar magyarországi csapata egyfajta minőség ellenőrző is, kiválogatjuk a tökéletes terméket, megnézzük és ellenőrzzük, hogy az olyan legyen, amit az ügyfél több év után is hordani akar. Nem elégszünk meg azzal, hogy szép, vagy egy képen szép. Ennek tökéletesnek és prémiumnak kell lennie, és mi ezt képviseljük!

Melyek a legnépszerűbb Viljar óraszíjak?

Mindenki szeret a legjobb Apple Watch óraszíjak közül válogatni. Azonban a legtöbbet eladott fémszíj egyértelműen a most nagyon trendinek számító milanese loop. Ezt a különleges óraszíj típust még a 19. században találták ki olasz mesterek Milánóban, és népszerűsége máig töretlen. Ez nem véletlen, mivel a rozsdamentes acélból készült keskeny szíj finom szövésének köszönhetően könnyű, egyben erős és kiválóan illeszkedik az ember csuklójára, mégis jó szellőzést biztosít a bőrnek.

A milanese loop óraszíj mágneses rögzítésű, így könnyen méretre állítható, egyszerűen használható, egy mozdulattal fel és le lehet venni. A jó minőségű szíjaknál a zárat rendkívül erős mágneses anyagból készítik, így hordás közben sem lazul meg a kezünkön.

A legtöbb milánói szíj egy darabból áll, de nem így a Viljar 42/44mm változat esetében. Itt egy külön darab szolgál arra, hogy a befűzött rész ne az óratokhoz essen, így biztosítja, hogy az óra oldal irányban is stabil maradjon a csatlakozónál.

Melyik Apple Watch-csal kompatibilis?

Az Apple Watch órák mindegyik sorozata kompatibilis egymással, tehát bármelyik modellhez jók a szíjak, kezdve az első generációs (Series 0) óráktól egészen a legújabb, Series 5-ös modellekig. Alapvetően kétféle méret létezik. A kisebb 38 vagy 40mm-es órákhoz, és a nagyobb a 42 vagy 44mm-es változatokhoz.

Mindig győződjünk meg vásárlás előtt, hogy melyik mérettel rendelkezünk, vagy ajándékozás esetén derítsük ki előre ezt a fontos információt. Az Apple Watch hátulján fel van tüntetve a méret, vagy le is mérhetjük a hosszabbik oldalánál milliméterben megkapva az értéket.

A legvagányabb darab

A Viljar válogatott kínálatában viszonylag kevés modellt találunk, de van köztük pár igazán tetszetős is. Az egyik leginkább keresett fajta a Limited Edition fantázianevet kapta, mely a feltűnő, mégsem harsány piros-fekete színével hívogat minket. Ez a valódi bőrszíj különleges formatervezésével minden gyűjtő alapdarabja lehet.

A továbbfejlesztett csatlakozóban nincs olyan alkatrész vagy csavar, ami ki tudna lazulni, ezért a tartós használat során is biztosak lehetünk benne, hogy a csuklónkon marad. Mindemellett egy kiváló, mutatós, igazán vagány darab.

Nem utolsó sorban pedig, ha a regisztrálunk a Viljar VIP Klubba, akkor minden terméket 10% kedvezménnyel tudunk megvásárolni. Kattints ide a szíjakhoz!

Ezek még érdekelhetnek:


Címkék:

Népszerű hozzászólások

  1. Nem_Tom says:

    Jó lenne, ha valaki gyártana a Series 5 “világos” titánhoz ugyanolyan szíjat, nekem úgy tűnik, hogy ez egy piaci rés most. Sajnos itt is csak feketét találtam.

  2. onderon says:

    Facebookon keresd M1ó Works-t sztem megoldja!

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!