fbpx Skip to content

Az iOS 11 egyik újdonsága volt a teljesen megújult App Store, amiben helyet kapott a Ma fül, ahol az Apple rendszeresen összegyűjt néhány hasznos alkalmazást egy történetbe.

Miután elképzelhető, hogy nem nézed minden héten az App Store Ma fülét, úgy döntöttünk, hogy az érdekesebbeket átemeljük ide is. Mai sztorink a legutóbbi, kutyás után a “Cicák fényképezése”.

Nem árulunk zsákbamacskát: imádjuk a cicákat. Íme a kedvenc alkalmazásaink és macskafotózási mestertippjeink. Jól teszi az internet, ha felkészül a négylábú szupersztárok fogadására.

A manipuláció művészete

A macskafotózás legnehezebb része az a feladat, hogy felkeltsük őkelme érdeklődését. A KittyCam nem csupán figyelemfelkeltő zajokat produkál, hanem már akkor is fotózik, amikor még hozzá sem értél a gombhoz. Így sokkal több fotó közül választhatsz.

[appstore id=”505955823″]

Cikázik és szélsebes

Szóval… modellünk meglehetősen izgága. Nehéz nála elérni, hogy pár századmásodpercnél hosszabb ideig nyugton maradjon. A feladat megoldásához jó adag kísérletező kedvet ajánlunk. Az Enlight Quickshot Strobe funkciójával megörökítheted a cica lendületét, ahogy a kedvenc játéka után kap, vagy vezesd be a szelfizés világába a Cat Snaps segítségével.

[appstore id=”1254875992″]

[appstore id=”737396255″]

Ugródeszka a hírnévhez

Alig várod, hogy macskád meghódítsa az internetet? Tervezz előre, és vedd igénybe a GIF néven is ismeretes titkos fegyvert. Változtasd az élő fotókat és videókat GIF-ekké a Momento és a Lively app segítségével, majd dobd fel őket jól megválasztott szűrőkkel és matricákkal. Az extrákat a My Talking Pet segítségével adhatod hozzá, hiszen ez a legjobb eszköz arra az esetre, ha a cicáknak mondanivalójuk van.

[appstore id=”1172709468″]

[appstore id=”1049711205″]

[appstore id=”1041596399″]

Másold és illeszd be

Akkor sem kell kimaradnod a játékból, ha épp nincs macska a közelben. A CatPaint fantasztikus cicákat vonultat fel, akik fotóalbumod minden képét kiegészíthetik.

[appstore id=”339462921″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok