fbpx Skip to content

Az iOS 11 egyik újdonsága volt a teljesen megújult App Store, amiben helyet kapott a Ma fül, ahol az Apple rendszeresen összegyűjt néhány hasznos alkalmazást egy történetbe.

Miután elképzelhető, hogy nem nézed minden héten az App Store Ma fülét, úgy döntöttünk, hogy az érdekesebbeket átemeljük ide is. Mai sztorink a DogCam alkalmazást mutatja be.

Természetesen a te kiskutyád a legédesebb a világon. Erről azonban sajnos a világ nem szerezhet tudomást, mert az állatkád nem képes elég hosszú ideig nyugton maradni ahhoz, hogy megörökíthesd. Lehet, hogy a kutya az ember legjobb barátja, de az biztos, hogy nem túl szolgálatkész, ha portréfotózásról van szó.

Azonban most kicselezheted a DogCam – Dog Selfie Camera segítségével. Ennek a szelfialkalmazásnak épp az a célja, hogy elkészíthesd a kutyádról a legelőnyösebb képet – azáltal, hogy biztosítja, hogy a kutyusod a kamerába nézzen.

A kioldógomb és az első-hátsó kameraváltás lehetősége mellett az app hangeffekteket is tartalmaz, például örömteli ugatást, magas frekvenciájú sípolást, valamint egy csodás, csipogó játék hangját.

Koppints a hangeffektus lejátszásához, és kapd el a kis kedvenced tekintetét!

Ha a kutyád már a kamerád előtt van, de a távolba néz, csak koppints a megfelelő gombra a kívánt hang lejátszásához, és – bingó! – a kutyád máris belenéz a kamerába, ahogy megpróbálja azonosítani a hang forrását. Ha pedig már végre együttműködik, annyi képet készíthetsz, amennyit csak szeretnél – vagy akár le is videózhatod. Az alkalmazás használata hihetetlenül könnyű: csak irányítsd rá a kamerát, adj ki vele egy hangot, és máris fotózhatsz. Amikor pedig elkészült a tökéletes kép vagy videó, közvetlenül az alkalmazásból oszthatod meg a kedvenc közösségi oldalaidon. Valaki #ebfluencert emlegetett?

[appstore id=”1441245944″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok