fbpx Skip to content

Az iOS 13 megjelenése óta elég sokan futottak bele abba, hogy például egy hívás után a készülék eldobja a hálózatot, szakadozik a mobilinternet, nem elérhetőek, nem tudnak telefonálni, és még sorolhatnánk.

A visszajelzések alapján ez a hiba valamiért elsősorban a magyarországi szolgáltatók ügyfeleit érinti, de nagyon elvétve hallottunk más, külföldi eseteket is, illetve hogy az itthoni előfizető a határ másik oldalára átutazva problémamentesen tudja használni a készülékét a külföldi szolgáltató hálózatán. Ebben a cikkünkben szeretnénk felmérni az érintetteket, hogy utána az eredményekkel meg tudjuk keresni a hazai szolgáltatókat, és állásfoglalást tudjunk kérni tőlük, mi várható ezzel kapcsolatban. Kérjük, szavazz, oszd meg ezt a cikket az ismerőseiddel, és kérd őket is erre!

Ameddig az Apple még aláírta az iOS 12-t, addig azt tanácsoltuk az érintetteknek, hogy állítsák azt vissza, és várjanak az iOS 13-ra való frissítéssel, amíg az Apple ezt nem orvosolja. Az iOS 12 aláírási ablakának bezárultával pedig jelenleg az egyetlen opció a 4G letiltása, de ez sem mindenkinek oldja meg a hibát sajnos.

Kérjük, válaszolj az alábbi kérdéseinkre!

[totalpoll id=”115312″]

[totalpoll id=”115319″]

[totalpoll id=”115322″]

[totalpoll id=”115324″]

[totalpoll id=”115327″]

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!