fbpx Skip to content

Az iOS 13 megjelenése után viszonylag hamar, mindössze öt napon belül már telepíthettük is az iOS 13.1-et.

Az újdonságok és a hibajavítások mellett az Apple ezúttal figyelmet fordított az emojik szebb kidolgozására, illetve pótolták a szúnyog egy hiányzó lábát, a polip megkapta a lemaradt tapadókorongjait, a tintahal pedig már végre nem mutáns.

Az Emojipedia jelentése szerint az Apple 24 hangulatjelen módosított. Nem történtek nagy változások az egyes emojikon, mindössze csak néhány hangulatjelet tettek élethűbbé vagy pontosabbá a grafikusok.

A szúnyog végre hat lábat kapott, eddig valamiért csak mindössze öttel látta el az Apple, ami anatómiailag nem volt helyes, bár tény, hogy nem ez az egyik legkedveltebb emoji, nekem például fel sem tűnt volna a hiba az apró képecskén, de valószínűleg az emojit készítő grafikus nem volt erős biológiából – vagy csak kikapcsolva maradt egy réteg az exportálás előtt. ?

A másik módosítás a polip emojin figyelhető meg. Ugyan eddig is felismerhető volt az állat, de most már tapadókorongok is vannak a csápjain.

A tintahal sem maradt ki a jóból, a szemei közül végre eltűnt a tölcsér, ami egyébként a teste alsó részén található.

Az egyik legkedveltebb emojit is átdolgozták. A “szíves szemű” arc emoji szebb és kidolgozottabb szíveket kapott.

A puzzle darab és az abakusz már nagyobb változáson esett át. A puzzle mostantól zöld színben pompázik, míg az ősi számolóeszköz vízszintes elhelyezkedés helyett az egyébként használt függőleges állásban van.


Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok