fbpx Skip to content

Majdnem napra pontosan két hónappal a tvOS 12.4 megjelenése után az Apple kiadta a tvOS 13-at, illetve a 3. generációs Apple TV-kre az Apple TV Software 7.4-et.

A tvOS 13 a megújult főképernyő mellett az Apple Music-ot, az Apple Arcade-et Xbox és PlayStation kontrollerek támogatásával, többfelhasználós módot, Vezérlőközpontot és az új, vízalatti felvételekből álló képernyővédőket hozta magával.

A tvOS 13 főbb újdonságai

Főképernyő. Tekints bele többek között az új filmekbe, slágerekbe és a legjobbnak értékelt játékokba teljes képernyős nézetben. A megtekintéshez legyints felfelé, majd kattints a lejátszáshoz.

Apple Music. Hallgasd az Apple Music-ot a zenével valós időben megjelenő dalszövegekkel. görgess és kattints, hogy a dal kedvenc részéhez ugorj.

Apple Arcade. Több mint 100 játék az Apple-készülékeiden. Játssz népszerű játékvezérlőkkel, mint a PlayStation Dualshock 4 vagy az Xbox Wireless.

Többfelhasználós. Állítsd össze többek között a saját Következők listádat az Apple TV alkalmazásban, valamint saját lejátszási listáidat az Apple Music-ban. Hívj meg felhasználókat az Otthon alkalmazásban az iPhone-odon vagy iPadeden.

Vezérlőközpont. Hozzáférés a gyakran használt beállításokhoz. Tartsd lenyomva a TV gombot a felhasznnálók közötti váltáshoz, a hangforrások módosításához, a zenék eléréséhez és az Apple TV alvó módba kapcsolásához.

Képernyővédők. Nézz új, víz alatti tájképeket bemutató, káprázatos videókat a világ minden tájáról. A helyszín megtekintéséhez koppints a távirányítóra.

Letöltés

A frissítés az Apple TV-n a Beállításokban a Rendszer / Szoftverfrissítés menüpontban érhető el, tehát OTA frissítésként.

A hivatalos tvOS 13 buildje 17J586.

A tvOS kizárólag a negyedik generációs (sima és 4K) Apple TV-kre érhető el. Ha már a tvOS 13 bétája van fent az Apple TV-nken, és nem jelenik meg a hivatalos verzió, töröljük le a béta profilt, vagy kapcsoljuk ki a béta frissítések opciót a Beállítások, Rendszer, Szoftverfrissítés opció alatt.

A harmadik generációs Apple TV-kre az Apple egyúttal kiadta az Apple TV Software 7.4-et is, amelynek a buildje 12H876.

Kérdésem van!

Ha kérdésed merül fel, érdemes elsőként a Gyakran Ismételt Kérdések cikkünket végiglapozni: Gyakran Ismételt Kérdések

Linkgyűjtemény

A tvOS 13-ról szóló összes cikkünk megtalálható a tvOS 13 címke alatt.

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.