Megjelent a tvOS 12.4 és az Apple TV Software 7.3.1

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bő két hónappal a tvOS 12.3 megjelenése után az Apple kiadta a tvOS 12.4-et, illetve a 3. generációs Apple TV-kre az Apple TV Software 7.3.1-et.

Az új kiadás újdonságairól – szokásához híven – előzetesen most sem árul el semmit a tvOS, de ez fejlesztéseket és hibajavításokat jelent.

Letöltés

A frissítés az Apple TV-n a Beállításokban a Rendszer / Szoftverfrissítés menüpontban érhető el, tehát OTA frissítésként.

A hivatalos tvOS 12.4 buildje 16M568.

A tvOS kizárólag a negyedik generációs (sima és 4K) Apple TV-kre érhető el.

A harmadik generációs Apple TV-kre az Apple egyúttal kiadta az Apple TV Software 7.3.1-et is, amelynek a buildje 12H864.

Kérdésem van!

Ha kérdésed merül fel, érdemes elsőként a Gyakran Ismételt Kérdések cikkünket végiglapozni: Gyakran Ismételt Kérdések

Linkgyűjtemény

A tvOS 12-ről szóló összes cikkünk megtalálható a tvOS 12 címke alatt.

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. pm333 says:

  tvOS 12.4-re frissítés után a Telenor MyTV megnyitása után rögtön visszadob a kezdőképernyőre. Van esetleg másnak is hasonló tapasztalata?

 2. Jadeye says:

  és ha letörlöd, majd újból letöltöd az appot?

 3. pm333 says:

  Köszönöm a tippet, de sajnos a letörlés és újraletöltés nem segített (ezzel egy kijelentkezés újrabejelentkezés is együtt járt, tehát azon sem múlhat.) Mivel egy Apple TV 4k-ról van szó nem tudom hogyan lehetne visszatérni az előző 12.3-as verzióra, hogy megnézzem azzal megy-e még mindig. (Mivel nincs már rajta USB amin egy előző image-et fel lehetne tölteni.) Megpróbálok írni a Telenornak hátha nem csak nálam nem megy.

 4. Czo says:

  Ez ilyenkor 99.9999%, hogy app hiba es a fejleszto javitani fogja. Azert teszi az Apple elerhetove a beta iOS/tvOS/watchOS/iPadOS/akarmiOS verziokat, hogy ezek a hibak meg a fejlesztesi ciklus alatt kideruljenek.

 5. primi says:

  Én is ugyan így jártam 4K Apple TV - n Telenor App kilőve, minden lehetséges megoldást kipróbáltam de nem orvosolja semmi, a megoldás engem is érdekelne.

 6. Nekem tvOS 13 bétán működik rendesen. Mivel újabb szoftver frissítés nem jön az Apple TV-re a közeljövőben valszeg, így lehet ez a legjobb megoldás.

 7. primi says:

  Köszi a tanácsot telepítettem a bétát és oké minden.

 8. Köszi a választ! :slight_smile: Ez akkor másoknak is sikerülni fog. Mondjuk ettől még jelezni kell a cégnek és javítják majd!

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!