Elérhető az első watchOS 6.1 és a kilencedik macOS Catalina béta

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Apple elérhetővé tette a watchOS 6.1 első és a macOS Catalina kilencedik fejlesztői bétáit.

Az új verziók a megszokott módon a Szoftverfrissítés menüpontban telepíthetők az érintett készülékeken, illetve a watchOS 6 esetén akár már magán az órán, akár az iPhone-on a Watch appban.

watchOS 6.1 beta 1

Az új build verziószáma 17S5054e.

Újdonságok

Az Apple azt írja, hogy a watchOS 6.1 esetén egyes, a watchOS 6-ban megjelent számlapok hiányozhatnak, illetve hogy ismert inkompatibilitási problémák vannak az Xcode 11-gyel, tehát az Xcode újabb bétája szükséges a watchOS 6.1-re való fejlesztéshez, ami majd hamarosan megjelenik.

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a watchOS 6-ban, vagy most megváltozott a legutóbbi bétához képest, akkor azt írd le hozzászólásban! :)

Szerinted ezek nem akkora újdonságok, vagy csak neked nem elegendőek? Írj az Apple-nek: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

macOS Catalina beta 9

Az új build verziószáma 19A573a.

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a macOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! :)

Kérdésem van!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban az iPhone-on, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 13-ról szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 6-ról szólókat meg itt, a tvOS 13-ról készülteket itt, a macOS Catalina kapcsán pedig itt olvashatsz.

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

  1. Egyáltalán nem jönnek mailról értesítések az órára. Nagyon bosszant, nem találom mi lehet a hiba.

  2. Jadeye says:

    béta esetén bármi lehet. vegyél fel róla hibajegyet.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!