fbpx Skip to content

Itt a nyár, töltődj fel! Ezt a szlogent nemcsak úgy értjük, hogy kapcsolódj ki, pihenj sokat, vegyél részt minél több programon, hanem hogy a készülékeid is legyenek mindig bevetésre készen, feltöltött állapotban. Ehhez most egy remek akcióval készültünk, aminek keretében péntekig minden kábelre, külső akkumulátorra, hálózati- és autóstöltőre 20%-os kedvezményt biztosítunk. Jól hangzik, nem?

Bármerre is járunk a világban, a telefonunk mindig ott lapul a zsebünkben, szinte 0-24 használatban van, amit a mai akkumulátor technológiával bizony csak sűrű töltések mellett képes kibírni. Éppen ezért hasznos, ha otthon, az autóban vagy épp menet közben is van nálunk kábel és töltő. Most összeszedtünk pár terméket, amit jó szívvel tudunk ajánlani.

A gyári Apple Lightning-kábelre sokan panaszkodtok, hogy hamar szétmegy a borítása, könnyen törik és így hamar válik használhatatlanná. Az ilyen típusú kábelnél egy dologra kell nagyon figyelni, hogy MFi-s, vagyis hogy az Apple által hitelesített legyen, mert csak így fogja a telefonunkat biztosan és károkozás nélkül tölteni. Ezek után, hogy kinek milyen színű vagy épp milyen borítású kábel tetszik, az már abszolút csak ízlés kérdése, de az biztos, hogy nálunk az összes kábel MFi-s, így nem tudtok mellényúlni.

Egyre többeteknél tapasztaljuk, hogy több portos fali töltőket vásároltok akár otthonra, akár utazáshoz, hiszen praktikusabb egyetlen konnektort lefoglalni a telefonnak, tabletnek, órának, külső akksinak és társainak, mint mindegyiknek külön egyet és akkor még nem is beszéltünk arról, hogy mindegyiknek külön kell a töltő adapterét is cipelni. Kész rémálom. Az Anker 4 portos USB töltője például egy remek választás lehet, de akinek elég 2 port, annak is van mit ajánlanunk.

A vezeték nélküli töltés egyre népszerűbbé válik és a legtöbb zászlóshajó telefon már támogatja a Qi-szabványt. Kifejezetten kedvencünk mostanában a Baseus Smart 2in1 telefon és Apple Watch töltője, amihez ráadásul nem kell az óra gyári kábele (viszont a Series 4 órákkal ez sajnos nem működik!).

Minden autónak alapfelszereltsége kellene hogy legyen egy mobiltelefon tartó, egy kábel és egy szivargyújtós töltőadapter. Ezek azok az eszközök, amik nélkül mi már el sem indulunk, akár saját autóról van szó, akár béreltről. A legtöbb kocsiban csak egy szivargyújtó aljzat van, de nem csak a sofőrnek van ugye telefonja és ha csak szimpla USB portos töltő vásárolunk, akkor bizony sokszor töltő nélkül maradhat egy második fél, ezért mutatunk pár olyan opciót, aminek segítségével többen is tudjátok tölteni készülékeiteket útközben.

Aki egyszerű, extrával nem rendelkező, viszont 2db USB portos, szivargyújtós töltőt keres, annak jó választás lehet az iOttie töltője. Aki nem elégszik meg ennyi csatlakozóval, annak érdemes lehet egy pillantást vetnie az Exogear 3 portos töltőjére. Mindkettő kitűnő választás. Akinek még ez sem elég és azt se szereti, ha fix helyen vannak az USB csatlakozók, annak egyértelműen a legjobb választás a Box Products 4 portos 1,5 méteres hosszabbítós töltője. Aki viszont plusz tudást is vár a töltőtől, annak egyértelműen az Anker ROAV FM-transmitteres 2 portos gyorstöltőjét tudjuk ajánlani, amiről itt lehet részletesebben olvasni.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok