fbpx Skip to content

Pár héttel ezelőtt még korai volt az öröm, néhány oldal rögtön megírta, hogy itthon is elérhetővé vált az Apple Pay, de sajnos hivatalosan a Revolut nem támogatta hazánkat. Így végül sokaknak a Revolut le is tiltotta az aktiválását.

Immáron a Revolut 6-os verzió frissítésével egyetemben hazánkban is szép lassan aktiválódnak a kártyák probléma nélkül. Kis türelemmel (értsd akár néhány nap) az alkalmazáson belül is megjelenik a kártya alatt a “Hozzáadás az Apple Wallethez” felirat. Addig pedig akár manuálisan is hozzáadhatjuk a kártyákat. Korábban ebben a cikkben írtunk arról, hogy mi az az Apple Pay, és hogyan használható. Érdemes elolvasni.

A Revolutot már egy ideje forinttal is feltölthetjük, tehát tulajdonképpen ingyenesen rakunk a kártyánkra pénzt, mivel a feltöltés internetes vásárlásnak minősül. Ezután a Revolut kedvezményes váltásával az adott ország pénznemébe rakhatjuk ezt az összeget, majd használhatjuk kint a kártyánkat külön költség és újabb átváltás nélkül!

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Na végre!! Ideje volt. Nagyon tetszik az app -juk, a Simple nem annyi mindent mutat… így most már remek lesz! Köszi a hírt!! :slight_smile:

  2. Van havidíj és ha igen akkor mennyi a Revolut-nál?

  3. Avatar for megyo megyo says:

    Az alapcsomag teljesen ingyenes

  4. Avatar for megyo megyo says:

    “Ezután a Revolut kedvezményes váltásával az adott ország pénznemébe rakhatjuk ezt az összeget, majd használhatjuk kint a kártyánkat külön költség és újabb átváltás nélkül!”

    Ez azt jelenti, hogy ha Revolut kártyával fizetek, akkor automatikusan arról a Revolut számláról veszi le a pénzt, amilyen pénznemmel fizetek?

  5. Először arról próbálja meg, igen. Azonban ha nem sikerül akkor megpróbálja az egyéb zsebekről. Ha az sem sikerül, akkor a fizetés sikertelen lesz.

  6. Avatar for reszi reszi says:

    Bizonyos szintig (gondolok itt most elsőkörben a készpénzfelvétre) ingyenes nagyjából minden. Első körben a kártya szállításáért szükséges fizetni, melyet Revolutos ismerősöd meghívó linkjével elkerülhetsz.
    Amennyiben nem rendelkezel vele, úgy privátban dobhatok egyet. (Új fórum felhasználóként nem enged linket beágyazni számomra.)

  7. Hurrrrááá, :star_struck:
    Röhögjetek ki, de tegnap az volt az érzésem, hogy ma fog elindulni, de nem mertem leírni. Tegnap ugyanis egyrészt változott az Apple Wallet reakciója, ha nem támogatott kártyát akartam hozzáadni (erről írtam is bejegyzést tegnap) másrészt volt egy a szokásos sablonoktól egy hangyányit eltérő Twitter válasz a Revolut részéről, harmadrészt mostanában járt le kb. Hollandiában az ING feltételezett 1 hónapos kizárólagossága. Egyébként ma a Hollandoknál is elindult, tehát, ahogy azt vártam és írtam korábban összevártak minket.
    A lényeg a 3 magyar bankon kívül a többiek a középkorban rekedtek…

  8. Avatar for skimen skimen says:

    Hurrá, akkor lehet végre itthoni a lakcím…

  9. Végre, nem kell sunnyognom. Haza is jövök franciaországból!:grinning:

  10. Ha érdekel valakit, szívesen küldök ref linket a regisztrációhoz. Csak írj mailcímet, és küldöm!

    A témához:
    Nekem szerencsére egyből sikerült aktiválni. És bár tegnap este frissítettem a Revolut app-ot is, de ha nem frissíted, úgyis aktiválnia kell a kártyát.
    Kérdés:
    Mit kell beírni a képen látható névhez? (alapból azt írta be, hogy “Saját”) A kártyán szereplő nevet vagy bármi mást, pl. olyat, ami alapján be tudom azonosítani? (A kártya hozzáadása után nem látom sehol azt, amit beírtam oda.)

  11. Ha nem virtuális kártya, szerintem a kártyán szereplő nevet.

  12. Ha a Revolut appból a hozzáadás a Wallaethez lehetőséget választod ez fel sem merül, megcsinált mindent magától olyan gyorsan, hogy nem is vettem észre, hogy mivel töltötte ki a név mezőt, pedig a virtuális kártyát is hozzáadtam amin elve nincs is felírva a név.

  13. Avatar for aspe aspe says:

    Nekem a revolut app-on belül nincs wallet-hoz adás. A walletbol siman ment a hozzáadás. Sot most hogy benne van a kartya igy sincs “elérhető azApple walletben” szöveg.

  14. Nekem miután hozzáadtam az appból szinten nincs olyan mint pl az OTP app esetén, hogy elérhető a Walletben. Szerintem ezt a Revolut így akarta.

  15. Avatar for mark.t mark.t says:

    Minden appban “kikerül” a Hozzáadás a wallethez gomb amint az összes eszközön hozzá lett adva az adott kártya. :slight_smile: N26ban is így van pl. Ezáltal valószínűleg egy Apple standard a kibocsájtó részére, elvégre nem túl okos dolog ott hagyni egy gombot ami semmit sem csinál.

  16. Van valakinek tapasztalat, hogy a Wallethez hozzáadott kártyával való fizetést ugyanúgy engedi vagy korlátozza a Revolut appban a kártyához kapcsolódó biztonsági beállítások (pl. érintéses fizetés ki/be kapcsolása). Majdnem biztos vagyok benne, hogy igen a válasz csak mivel most nem tudom kipróbálni érdekel valaki konkrét tapasztalata.

  17. Az OTP-nél ezt úgy oldották meg, hogy amíg nincs hozzáadva addig gomb, utána státusz felirat, hogy hozzá van adva.

  18. Na, eltávolítottam a korábban Wallet-en keresztül hozzáadott kártyát, és a Revolut app-ból adtam hozzá.
    Nekem kellett rányomnom a Next-re, így láttam, hogy a kártyán szereplő nevet írta be automatikusan a “Name” mezőbe.
    Ez az információ még esetleg jól jöhet másnak is. :v:

  19. A virtuális kártya esetében is?

  20. én kérhetnék? :slight_smile:

  21. Avatar for Ivan Ivan says:

    Sziasztok,

    Én is frissítettem az appot és Beta 13 alatt nem indul el.
    Valaki tapasztalt hasonlót?
    App újratelepítése, illetve ki-be kapcson túl vagyok.

    Köszi:)

  22. Igen, nem megy. Sőt, már az előző verzió sem működött.

  23. Köszi, de ezt most gondolod vagy ki is próbáltad?
    Szerintem még az első is játszhat (GPS).
    Ma holnap tesztelem.

  24. Avatar for mark.t mark.t says:

    Kipróbáltam, illetve Revolut fórumon is többen validálták :slight_smile: GPS azért nem, mert a Revolut tudja hogy Apple Payyel fizettél, tehát engedni fogja azt a tranzakciót hiszen egy digitalizált kártyáról van szó.

  25. Avatar for dokk dokk says:

    Nálam tökéletesen megy az első 13 béta óta a Revolut app! Néha kilép, ha pl pénzt akarok hozzáadni, de ennyi, ezen kívül tökéletesen megy.

  26. Köszi. Ez utóbbit wi-fi, mobil net és GPS kikapcsolásával lehet tesztelni vagy esetleg órával és máshol van a teló.

  27. Lehet simán linket beszúrni, bár az oldal szabályzata nem biztos, hogy engedélyezi ilyen jellegű linkek megosztását az oldalon - én ezért nem is írtam ki a saját ref linkem.

  28. Feltöltéskor a netes fizetés, magyarországi, vagy külföldi?
    Ha magyaroszági akkor a visszatérítős hitelkártyákkal lehet egy kis plusz visszatérítést összeszedni ezzel negyedévente :).

  29. Referral linkkel dobálózók, csak 5 eurót akarnak szerezni a beajánlottak után, ami nem is lenne baj, ha lenne tökük hozzá és leírták volna…

    A kártya küldés és gyártás ingyenes, csak emiatt ne kattintsatok az ajánlói linkekre…

    If you haven’t already ordered a physical Revolut card , now’s your chance to grab one for free . It doesn’t matter if you’re a current or new customer - as long as you haven’t previously order one of our cards , you can get it for free .

  30. Facebookon (polgári nevemmel) az egyik csoportban leírtam, hogy a kriptovaluták kezelését szeretném megnézni / kipróbálni, amihez 3 regisztráció szükséges.
    Prémium előfizetéssel feloldható, de nem használnám ki a prémium adta lehetőségeket hosszú távon és gyanítom, hogy egy hónap után, ha visszamondanám, akkor ugrana az crypto unlock is - ezért lenne jó 3 referral linkes regisztráció.

    Amikor anno regisztráltam, az első kártya ingyen volt, de a szállításért fizetni kellett.
    Sajnos csak később lehetett MasterCard-ot kérni, így a második kártyánál már a kártyára és a szállításra is számítottak fel díjat.

  31. Avatar for Ivan Ivan says:

    Sajnos maradt a hiba, az alkalmazást elindítva kb 1mp elteltèvel kidob.
    Ha ismét rányitok kb olyan mintha picit összehúzna a kijelző ikonokat, majd alkalmazás elindítása nélkül a nyitott főképernyő.

    Előző verzió nekem is ha megnyitás után közvetlen pénzt adtam hozzá kidobott, de most sajnos a megnyitásig sem jutok:(

  32. Avatar for reszi reszi says:

    Kösz a pozitív hozzáállást.
    Igen, valóban jár meghívottak után valami plusz. Láttam már metal csomagot, pénzt meg egyéb szarságokat, hogy lehet kapni cserébe, de nem kimondottan vagyok rászorulva azokra a pluszokra.
    Többnyire amiatt írtam, mert 2 hete, amikor rendeltem a kártyát, regisztrációt követően értesültem csak az ingyenes szállítási lehetőségről és le is vonta a szállítási díjat, mivel akkor (legalábbis abban a pillanatban biztosan) nem volt díjmentes. Ügyfélszolgálatos 2 óra alatt elintézte végül szó nélkül, tekintettel arra, hogy regisztrációt követően 5 perccel találtam rá csak az ingyenes szállítási lehetőségre. Egy szavam nem lehet, kedvesek és segítőkészek voltak.
    Nem titok, hogy a meghívottak után járó kedvezmények is szerepet játszanak, azonban nagy részben ettől kívántam mást megkímélni.
    Emiatt is írtam, hogy meglévő Revolutos ismerősétől beszerezhet egyet, de ha nincs, biztosíthatok neki…

  33. Sziasztok!
    Én úgy látom, hogy a fizikai kártya ingyenes kiszállításhoz plan-t kell módosítani pl. Metal-ra.
    Amúgy a legolcsóbb/leglasabb szállítás 1803 Forint.
    A Metal-nak viszont van havi díja, 4700 Forint (A Premium csak 2600 Forint).
    Zsolt

  34. Vagy olyan embertől kell meghívót kérni aki tényleg tud ingyenes szállítású standard kártyás régió linket küldeni. Másik lehetőség, hogy csinálsz egy virtuális kártyát, az hozzáadod a wallet-hez, használod, és pár hét múlva revolut felajánlja a standard fizikai kártyát ingyenes kiszállításal.

  35. Avatar for dokk dokk says:

    Így van, ahogy előttem is írták, ha vársz pár hetet, fel fogja dobni, hogy ingyen megkapod a kártyát csak igényeld. Nekem is így lett.

  36. Megpróbáltam tesztelni a helyalapú biztonsági korlátozást. Eddig azt tapasztaltam amit Te is írtál. A következőt tettem:

    • A mobilon (bekapcsolt net mellett) a Revolut appban a fizikai kártya / bizonság / helyalapú biztonságot bekapcsolatam (érintéses fizetés bekapcsolva hagyva)
    • A telefonon a beállítások / adatvédelem / helymeghatározást kikapcsoltam, net (mobil+wi-fi) kikapcsoltam
    • Majd mentem 2 km-et és a fentiek ellenére sikerült simán vásárolni Apple Pay segítségével

    Végig gondolva ezt a helyalapú korlátozást sanszos, hogy ez tényleg csak a valós fizikai kártya esetén működhet, ha a vásárlás és a mobilon futó app túl távol van egymástól (következő tesztelési feladat :slight_smile: ) Ezt erősíti még, hogy a virtuális kártya esetén ilyen helyalapú biztonsági beállításra nincs lehetőség (azaz kb. az Apple Pay-be digitalizált kártyát is ebbe a virtuális kategóriába teszi, ennek kapcsán azt érdemes még kipróbálni, hogy a fizikai kártya esetén az érintéses fizetés letiltása milyen hatással van az Apple Pay-es fizetésre)

    Viszont tapasztaltam egy érdekes dolgot, amiről szerintem jó ha más is tud. Ha a telefonon a beállítások / adatvédelem / helymeghatározást kikapcsolom, akkor a Revolut appban automatikusan kikapcsol a fizikai kártya / bizonság / helyalapú biztonság beállítása, de erre semmi nem figyelmeztet és ha visszakapcsolom a telefon beállításaiban, akkor már magától viszont nem kapcsol vissza az app beállításában.

  37. CNP-s (Card Not Present) vásárlásoknál teljesen értelmetlen a helyzet figyelése hiszen pont ez a lényege. Innentől lehet webshop / Apple Pay / bármilyen más vásárlás, amihez nem szükséges a kártya fizikai jelenléte.

    BTW az Apple Pay is CNP-s vásárlás, a kártya digitalizálása során generálódik egy DAN (Device Account Number) szám, amiről az adott kártya kibocsátója (jelen esetben a Revolut) tudja csak, hogy melyik fizikai kártyához / fiókhoz tartozik.

  38. Ezt mondom (tapsztalom most már) én is, csak Te szebben (szakszerűbben) :sweat_smile:

  39. Szuper hír a nyaralás közepén. Csináltam is gyorsan egy virtuális kártyát, hála a királyi postának.
    Simplet pedig törlöm.

  40. Avatar for reaim reaim says:

    És ez most mennyivel jobb mint a Simle alkalmazás? mert ugye mostmár ott is a virtuális kártya segítségével bármilyen bankkártyával használhatod az apple pay-t.

  41. Nincs havi 65 eFt korlátozás, jobb az app, külföldön is használhatod, devizák közötti váltás, stb…

  42. Avatar for dokk dokk says:

    Jóformán nem is lehet összehasonlítani őket

  43. Avatar for reaim reaim says:

    És mik ezek a 0 Ft-os mastercard tranzakciók amerikából? XD

  44. Apple Pay autorizációs aktiváláshoz kell. Ha megnézed, MasterCard a “terhelő” fél.

  45. Avatar for reaim reaim says:

    Értem, köszi!!!

  46. Avatar for drk drk says:

    Ez a második lehetőség tuti, hogy valós? Próbáltam googlizni, de nem találtam róla máshol említést.

  47. Ismerősöm így jutott ingyen postás standard kártyához pár hete!

  48. Kicsit árnyalnám. Ha az appban a fizikai kártyánál kikapcsolom az érintéses fizetést, akkor az Apple Paybe digitalizált kártya esetén sem engedi a fizetést. Szóval az egy picit zavaró, hogy míg az egyik appbeli biztonsági korlátozás nincs hatással az Apple Payre a másik pedig igen, miközben a másik Revolutos (de virtuális) kártyánál pedig ez az egész nincs is.
    Most, hogy a Revolut elérhetővé tette szinte teljes Európában az Apple Payt lehet, hogy át kéne gondolni az app felhasználói felületét, hogy mélyebb háttérismeret nélkül is egyértelmű legyen (még nekem is) :grinning:

  49. reszi linkje segitségével 5 perc alatt, minden gond nélkül igényeltem egy standard kártyát. A fizikai kártyát ingyenesen július 27-én postázzák. A virtuális kártyát rögtön lehet használni.

  50. Avatar for dokk dokk says:

    Hm… fura
    Tegnapi napig tökéletesen működött a Revolut app, mára meg már kilép. iOS 13 beta van a telón. Tudom, béta, csak furcsállom, mivel tegnap este is még raktam rá pénzt.

  51. Avatar for mark.t mark.t says:

    Csak a Revolut lép ki? Dugtad rá mostanság a gépre? Főleg Macbookra? Ha nem is, javaslok egy olyat hogy fel próbálsz tenni egy másik appot / frissitesz valamit, eleg az is ha elkezdesz letölteni valamit és le is állítod a letöltést.
    Nekem sokszor az összes 3rd party elkezd kilépni, vagy legalább a fele, de ezt találtam sok szarakodás után troubleshootingra :slight_smile:

  52. Avatar for dokk dokk says:

    Nem volt gépen hetek óta. Érdekes, hogy beszart. Tökéletesen ment idáig. Nem raktam fel más appot, és nem is csináltam semmit a telóval. Remélem jön ma este a b4 és az megoldja.

  53. Avatar for mark.t mark.t says:

    De mondom csak próbáld ki amit írtam :slight_smile:
    Hátha összejön.

  54. Avatar for dokk dokk says:

    Mielőtt válaszoltam, kipróbáltam ezt a letöltés megszakítást, de sajnos nem jött be. Köszi azért a segítséget!

  55. Avatar for mark.t mark.t says:

    Ez aznap éjjel óta megy, mióta a Revolut :slight_smile:
    Tegnap pedig az App is frissítve lett immáron a kis jellel hogy hozzá lehet adni az Apple Payhez :slight_smile:

  56. Avatar for alali alali says:

    iOS 13 dev beta 4 sem oldja meg a problémát, az app most sem indul :unamused:

  57. Avatar for Czo Czo says:

    Itt inkabb a fejlesztoknek kellene megoldania ezt. Nyitottatok mar ticketet?

  58. Avatar for dokk dokk says:

    Jah, nálam is ugyan ez. Küldtem hibajegyet.

  59. Avatar for alali alali says:

    Igen, küldtem hibajegyet :+1:

  60. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    @dokk, @alali: mármint a Revolutnál nyitottatok ticketet, vagy az Apple-nél? a Revolut tud a hibáról, sablon válaszként tolják ugyanazt például Twitteren, ha a hibát megemlíti valaki.

  61. Avatar for dokk dokk says:

    Én Apple felé jeleztem.

  62. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    nekik szerintem hiába, a Revolutnál van a labda, az ő frissítésükkel ment el az app.

  63. Avatar for dokk dokk says:

    Jaja, közben rájöttem én is. Nekem csak az a fura, hogy tökéletesen ment minden bétával, tegnapra meg összefosta magát. Nem telepítettem semmit, gépen se volt, stb. Mindegy, majd javítják.

  64. Avatar for alali alali says:

    Apple felé jeleztem…

  65. Avatar for fjosca fjosca says:

    uj betàval se megy :-((

  66. Avatar for dokk dokk says:

    Nincs mit tenni, várni kell amíg javítják.

  67. Köszi, nekem is működött így… :smiley:

  68. Nekem nincs Revolut-om, de így akkor 90 napig biztos menni fog. Mondjuk sztem egy idő múlva elfogynak majd a TestFlight helyek, szal nem lehet majd ezt sem telepíteni.

  69. Én egy időben voltam Revolut tesztelő, csak aztán már nem tudom mi miatt, de kiszálltam belőle. Mindegy, nekem megy, bár az is igaz, hogy 2. telefonomra is felraktam amin 12.3 fut, azon nincs baj.

  70. Avatar for dokk dokk says:

    Nálam is működik így, köszönöm!

  71. Avatar for alali alali says:

    Köszi, működik :+1:

  72. Avatar for fjosca fjosca says:

    köszönöm szifon admin! három
    napja probalkozom ès most siker !!! ez a beta revolut mükszik!!!

  73. Avatar for MacgM MacgM says:

    Köszi a cikket. Ma 2. napja használom! Legfrissebb iOS ami official kint van és nem beta, meg persze legfrissebb Revolut app. Minden hibátlanul működik! ApplePay is úgy megy ahogy kell neki, és az app is teljesen jó. Az app mint pénzügyi szolgáltatás pedig zseniális! Ha szabad saját hasznomra (is) a segítségem felajánlani és is tudok küldeni meghívót, hogy ingyenes legyen a basic kártya postázása. jgftrf(kukac)gmail(pont)com címre ha írsz válaszol küldök meghívót.

  74. Avatar for gunar gunar says:

    Most lehet én nem olvastam eleget, de vki meg tudja mondani, azt az ígért pár ezer forintot milyen metódusok után kapja meg a meghívott és aki meghívta? Csak mert használom egy ideje, igaz a fizikai kártyát csak ma először, de az említett összeg sehol, vagy az csak csali? Nem kenyérre kell (zöldteára :grinning: ) csak mérgesít hogy már egy angol (azt hiszem) bank is csak kamuzna? Mert egy hazai noname-tól még meg sem kérdezném, mert nem csodálkoznék semmin igazán.

  75. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    le volt írva az adott akció esetén, hogy milyen esetben és mekkora összeget írnak jóvá, és mikor.

  76. Avatar for gunar gunar says:

    Az jó azt a haverom olvasta és persze nem emléxik már, de azt hittem ez kb egyformán megy ezeknél az akcióknál

  77. hello

    tudtok segíteni?

    1. nem kapok kódot emailen a bejelentkezéshez
    2. apple pay kidobta a kártyát…

    köszi

  78. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    Revolut appban írtál a supportnak?

  79. nem tudok belépni, mert nem kapom meg a kódot… :smile:

  80. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    nem megy spambe az email? milyen cím? valami saját domaines vagy gmail és társai?

  81. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    és nem landolt a spamben? csak emailre érkezhet kód? SMS-ben nem? évekkel ezelőtt csináltam Revolutot, már nem tudom, mi a módi.

  82. Avatar for gunar gunar says:

    Én úgy emléxem sms-ben is jöhet ha van szám megadva. Talán választható opció mikor kell.

  83. sajnos nem. support nem válaszol. egyébként új teló, az a baj, tuti (eddig kb. 3 appot kellett újraraknom, amiben bankkártya van megadva… kivéve erste, ott nekik kellett törölni a régi iphonet… elég fura helyzet)

  84. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    én még soha nem tapasztaltam ilyet, pedig már többször cseréltem készüléket az Apple Pay megléte óta. én nem hinném, hogy ezen múlna, főleg ha egy az egyben átköltöztetted az előző készülék adatait az újra.

  85. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    hát mert ezek alapján a kártyád Mastercard vagy Maestro, Visa esetén nincs ilyen.

  86. Avatar for Czo Czo says:

    El tudod mondani, hogy pontosan MIT CSINALSZ es pontosan, hogy MI TORTENIK? Tehat, van egy kartyad. Mit mond errol a kartyarol a https://binlist.net oldal? Milyen kartya ez pontosan? Tuti elo kartya? Nem lejart Revolutos kartya? Iden nekem minden MC kartyat VISA-ra csereltek.

  87. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    hát de a hibaüzenet azt írja, hogy Mastercard vagy Maestro.

  88. ki érti ezt? (és írja, h a revolut is támogatott)

  89. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    @rihekopo79 akkor valahogy mindenképp a Revoluttal kell ezt lerendezni, más ebben szerintem nem fog tudni segíteni. én sosem hallottam még arról, hogy ilyen problémát okozna készülékek közötti költözés, többször költöztem már készülékek között, mióta Revolutom is van, de ilyesmibe sosem futottam bele.

    mi van akkor, ha más Revolut fiókjában chatelsz a Supporttal, hogy ez a helyzet, és hogy írják meg, mit tehetsz? nyilván nem adhatnak felvilágosítást egy másik fiókról, de mivel azt írtad, hogy be sem tudsz épp lépni, akkor leírhatják, hogy miket próbálhatsz meg, illetve hogy milyen email címre kellene írnod, amit ténylegesen meg is kapnak és válaszolnak, mert eddig nem jártál sikerrel.

    illetve írd már le kérlek lépésenként, hogy pontosan mit csinálsz.

  90. Avatar for gunar gunar says:

    Próbáltad már törölni és újra telepíteni az app-ot? Valami rémlik nekem hogy 1x mintha megmakacsolta volna magát valamelyik ilyesmi appom, de nem tudom már melyik volt, mert használok Wise-t, is és használtam a Curve-t is és lehetett ezek közül is valamelyik, amit így sikerült a végén jobb belátásra bírnom. 1 próbát megér eddig nem tetted.

  91. Mindeképpen a Supporttal beszélnék a helyében, mert nekem is VISA kártyám van és köszöni jól érzi magát a Walletben.

  92. nagy nehezen (belépés nélkül nehéz) elértem (érdemben) a supportot.
    ma lett egy tök új (vitrtuális) kártyám minden indok nélkül
    (ja, bocs, az indok: midig frissítenek, hogy a felhasználói élmény javuljon… :ox::poop:)

  93. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    @rihekopo79 de leírnád azt is, hogy pontosan mit csináltál, tehát lépésenként, amikor nem ment? ha nem az appban, akkor végül hol érted el a supportot? mit írtak, mi volt a gond?

    ezeket jó lenne, ha leírnád, hogy ha más is belefut, akkor tudja, hogy mit lehet tenni, mert jelenleg igazából semmit nem írtál le arról, pontosan mit is csináltál.

  94. Avatar for gunar gunar says:

    Hát nem tudom mit ronthattál el, de én is költöztettem már és állandóan frissítem is és sosem volt ezzel semmi baj, csak a F-ID -t kellett újra hozzáadnom. A párom telóján is ez volt most költöztettem át másikra és ott is csak ennyi volt a dolog, frissítem is azt is mindig.

  95. OK.
    böngészőben be tudtam lépni, ott lehet az email helyett sms-t kérni (ha vársz). ott help center, és chat.
    a többire nincs válaszom, vagyis ennyi csak:

  96. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    @rihekopo79 ezek alapján akkor a Revolut egyszerűen kicserélte a kártyádat, azért vált érvénytelenné, és “dobta ki” a Tárca. erről kellett küldjön értesítést is még előtte.

  97. igen, majdnem: alapból csak érvénytelenítette, de újat nem küldött… csak most
    és az egészről nem jött értesítés (mert csak most léptek, de ez csak szerintem volt így)

    köszi mindenkinek a figyelmet…

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for alali Avatar for Burgatshow Avatar for Vikitorony Avatar for Czo Avatar for mark.t Avatar for Agent_H Avatar for Ivan Avatar for reaim Avatar for rihekopo79 Avatar for huster14 Avatar for Szifon Avatar for reszi Avatar for szoszo1972 Avatar for fjosca Avatar for hunorhh Avatar for Toxinka Avatar for dokk Avatar for megyo Avatar for grofzero Avatar for Nem_Tom Avatar for Jadeye Avatar for ef-dani Avatar for gunar Avatar for SzifonAdmin

Népszerű hozzászólások

  1. Na végre!! Ideje volt. Nagyon tetszik az app -juk, a Simple nem annyi mindent mutat… így most már remek lesz! Köszi a hírt!! :slight_smile:

  2. Van havidíj és ha igen akkor mennyi a Revolut-nál?

  3. Avatar for megyo megyo says:

    Az alapcsomag teljesen ingyenes

  4. Avatar for megyo megyo says:

    “Ezután a Revolut kedvezményes váltásával az adott ország pénznemébe rakhatjuk ezt az összeget, majd használhatjuk kint a kártyánkat külön költség és újabb átváltás nélkül!”

    Ez azt jelenti, hogy ha Revolut kártyával fizetek, akkor automatikusan arról a Revolut számláról veszi le a pénzt, amilyen pénznemmel fizetek?

  5. Először arról próbálja meg, igen. Azonban ha nem sikerül akkor megpróbálja az egyéb zsebekről. Ha az sem sikerül, akkor a fizetés sikertelen lesz.

  6. Avatar for reszi reszi says:

    Bizonyos szintig (gondolok itt most elsőkörben a készpénzfelvétre) ingyenes nagyjából minden. Első körben a kártya szállításáért szükséges fizetni, melyet Revolutos ismerősöd meghívó linkjével elkerülhetsz.
    Amennyiben nem rendelkezel vele, úgy privátban dobhatok egyet. (Új fórum felhasználóként nem enged linket beágyazni számomra.)

  7. Hurrrrááá, :star_struck:
    Röhögjetek ki, de tegnap az volt az érzésem, hogy ma fog elindulni, de nem mertem leírni. Tegnap ugyanis egyrészt változott az Apple Wallet reakciója, ha nem támogatott kártyát akartam hozzáadni (erről írtam is bejegyzést tegnap) másrészt volt egy a szokásos sablonoktól egy hangyányit eltérő Twitter válasz a Revolut részéről, harmadrészt mostanában járt le kb. Hollandiában az ING feltételezett 1 hónapos kizárólagossága. Egyébként ma a Hollandoknál is elindult, tehát, ahogy azt vártam és írtam korábban összevártak minket.
    A lényeg a 3 magyar bankon kívül a többiek a középkorban rekedtek…

  8. Avatar for skimen skimen says:

    Hurrá, akkor lehet végre itthoni a lakcím…

  9. Végre, nem kell sunnyognom. Haza is jövök franciaországból!:grinning:

  10. Ha érdekel valakit, szívesen küldök ref linket a regisztrációhoz. Csak írj mailcímet, és küldöm!

    A témához:
    Nekem szerencsére egyből sikerült aktiválni. És bár tegnap este frissítettem a Revolut app-ot is, de ha nem frissíted, úgyis aktiválnia kell a kártyát.
    Kérdés:
    Mit kell beírni a képen látható névhez? (alapból azt írta be, hogy “Saját”) A kártyán szereplő nevet vagy bármi mást, pl. olyat, ami alapján be tudom azonosítani? (A kártya hozzáadása után nem látom sehol azt, amit beírtam oda.)

  11. Ha nem virtuális kártya, szerintem a kártyán szereplő nevet.

  12. Ha a Revolut appból a hozzáadás a Wallaethez lehetőséget választod ez fel sem merül, megcsinált mindent magától olyan gyorsan, hogy nem is vettem észre, hogy mivel töltötte ki a név mezőt, pedig a virtuális kártyát is hozzáadtam amin elve nincs is felírva a név.

  13. Avatar for aspe aspe says:

    Nekem a revolut app-on belül nincs wallet-hoz adás. A walletbol siman ment a hozzáadás. Sot most hogy benne van a kartya igy sincs “elérhető azApple walletben” szöveg.

  14. Nekem miután hozzáadtam az appból szinten nincs olyan mint pl az OTP app esetén, hogy elérhető a Walletben. Szerintem ezt a Revolut így akarta.

  15. Avatar for mark.t mark.t says:

    Minden appban “kikerül” a Hozzáadás a wallethez gomb amint az összes eszközön hozzá lett adva az adott kártya. :slight_smile: N26ban is így van pl. Ezáltal valószínűleg egy Apple standard a kibocsájtó részére, elvégre nem túl okos dolog ott hagyni egy gombot ami semmit sem csinál.

  16. Van valakinek tapasztalat, hogy a Wallethez hozzáadott kártyával való fizetést ugyanúgy engedi vagy korlátozza a Revolut appban a kártyához kapcsolódó biztonsági beállítások (pl. érintéses fizetés ki/be kapcsolása). Majdnem biztos vagyok benne, hogy igen a válasz csak mivel most nem tudom kipróbálni érdekel valaki konkrét tapasztalata.

  17. Az OTP-nél ezt úgy oldották meg, hogy amíg nincs hozzáadva addig gomb, utána státusz felirat, hogy hozzá van adva.

  18. Na, eltávolítottam a korábban Wallet-en keresztül hozzáadott kártyát, és a Revolut app-ból adtam hozzá.
    Nekem kellett rányomnom a Next-re, így láttam, hogy a kártyán szereplő nevet írta be automatikusan a “Name” mezőbe.
    Ez az információ még esetleg jól jöhet másnak is. :v:

  19. A virtuális kártya esetében is?

  20. én kérhetnék? :slight_smile:

  21. Avatar for Ivan Ivan says:

    Sziasztok,

    Én is frissítettem az appot és Beta 13 alatt nem indul el.
    Valaki tapasztalt hasonlót?
    App újratelepítése, illetve ki-be kapcson túl vagyok.

    Köszi:)

  22. Igen, nem megy. Sőt, már az előző verzió sem működött.

  23. Köszi, de ezt most gondolod vagy ki is próbáltad?
    Szerintem még az első is játszhat (GPS).
    Ma holnap tesztelem.

  24. Avatar for mark.t mark.t says:

    Kipróbáltam, illetve Revolut fórumon is többen validálták :slight_smile: GPS azért nem, mert a Revolut tudja hogy Apple Payyel fizettél, tehát engedni fogja azt a tranzakciót hiszen egy digitalizált kártyáról van szó.

  25. Avatar for dokk dokk says:

    Nálam tökéletesen megy az első 13 béta óta a Revolut app! Néha kilép, ha pl pénzt akarok hozzáadni, de ennyi, ezen kívül tökéletesen megy.

  26. Köszi. Ez utóbbit wi-fi, mobil net és GPS kikapcsolásával lehet tesztelni vagy esetleg órával és máshol van a teló.

  27. Lehet simán linket beszúrni, bár az oldal szabályzata nem biztos, hogy engedélyezi ilyen jellegű linkek megosztását az oldalon - én ezért nem is írtam ki a saját ref linkem.

  28. Feltöltéskor a netes fizetés, magyarországi, vagy külföldi?
    Ha magyaroszági akkor a visszatérítős hitelkártyákkal lehet egy kis plusz visszatérítést összeszedni ezzel negyedévente :).

  29. Referral linkkel dobálózók, csak 5 eurót akarnak szerezni a beajánlottak után, ami nem is lenne baj, ha lenne tökük hozzá és leírták volna…

    A kártya küldés és gyártás ingyenes, csak emiatt ne kattintsatok az ajánlói linkekre…

    If you haven’t already ordered a physical Revolut card , now’s your chance to grab one for free . It doesn’t matter if you’re a current or new customer - as long as you haven’t previously order one of our cards , you can get it for free .

  30. Facebookon (polgári nevemmel) az egyik csoportban leírtam, hogy a kriptovaluták kezelését szeretném megnézni / kipróbálni, amihez 3 regisztráció szükséges.
    Prémium előfizetéssel feloldható, de nem használnám ki a prémium adta lehetőségeket hosszú távon és gyanítom, hogy egy hónap után, ha visszamondanám, akkor ugrana az crypto unlock is - ezért lenne jó 3 referral linkes regisztráció.

    Amikor anno regisztráltam, az első kártya ingyen volt, de a szállításért fizetni kellett.
    Sajnos csak később lehetett MasterCard-ot kérni, így a második kártyánál már a kártyára és a szállításra is számítottak fel díjat.

  31. Avatar for Ivan Ivan says:

    Sajnos maradt a hiba, az alkalmazást elindítva kb 1mp elteltèvel kidob.
    Ha ismét rányitok kb olyan mintha picit összehúzna a kijelző ikonokat, majd alkalmazás elindítása nélkül a nyitott főképernyő.

    Előző verzió nekem is ha megnyitás után közvetlen pénzt adtam hozzá kidobott, de most sajnos a megnyitásig sem jutok:(

  32. Avatar for reszi reszi says:

    Kösz a pozitív hozzáállást.
    Igen, valóban jár meghívottak után valami plusz. Láttam már metal csomagot, pénzt meg egyéb szarságokat, hogy lehet kapni cserébe, de nem kimondottan vagyok rászorulva azokra a pluszokra.
    Többnyire amiatt írtam, mert 2 hete, amikor rendeltem a kártyát, regisztrációt követően értesültem csak az ingyenes szállítási lehetőségről és le is vonta a szállítási díjat, mivel akkor (legalábbis abban a pillanatban biztosan) nem volt díjmentes. Ügyfélszolgálatos 2 óra alatt elintézte végül szó nélkül, tekintettel arra, hogy regisztrációt követően 5 perccel találtam rá csak az ingyenes szállítási lehetőségre. Egy szavam nem lehet, kedvesek és segítőkészek voltak.
    Nem titok, hogy a meghívottak után járó kedvezmények is szerepet játszanak, azonban nagy részben ettől kívántam mást megkímélni.
    Emiatt is írtam, hogy meglévő Revolutos ismerősétől beszerezhet egyet, de ha nincs, biztosíthatok neki…

  33. Sziasztok!
    Én úgy látom, hogy a fizikai kártya ingyenes kiszállításhoz plan-t kell módosítani pl. Metal-ra.
    Amúgy a legolcsóbb/leglasabb szállítás 1803 Forint.
    A Metal-nak viszont van havi díja, 4700 Forint (A Premium csak 2600 Forint).
    Zsolt

  34. Vagy olyan embertől kell meghívót kérni aki tényleg tud ingyenes szállítású standard kártyás régió linket küldeni. Másik lehetőség, hogy csinálsz egy virtuális kártyát, az hozzáadod a wallet-hez, használod, és pár hét múlva revolut felajánlja a standard fizikai kártyát ingyenes kiszállításal.

  35. Avatar for dokk dokk says:

    Így van, ahogy előttem is írták, ha vársz pár hetet, fel fogja dobni, hogy ingyen megkapod a kártyát csak igényeld. Nekem is így lett.

  36. Megpróbáltam tesztelni a helyalapú biztonsági korlátozást. Eddig azt tapasztaltam amit Te is írtál. A következőt tettem:

    • A mobilon (bekapcsolt net mellett) a Revolut appban a fizikai kártya / bizonság / helyalapú biztonságot bekapcsolatam (érintéses fizetés bekapcsolva hagyva)
    • A telefonon a beállítások / adatvédelem / helymeghatározást kikapcsoltam, net (mobil+wi-fi) kikapcsoltam
    • Majd mentem 2 km-et és a fentiek ellenére sikerült simán vásárolni Apple Pay segítségével

    Végig gondolva ezt a helyalapú korlátozást sanszos, hogy ez tényleg csak a valós fizikai kártya esetén működhet, ha a vásárlás és a mobilon futó app túl távol van egymástól (következő tesztelési feladat :slight_smile: ) Ezt erősíti még, hogy a virtuális kártya esetén ilyen helyalapú biztonsági beállításra nincs lehetőség (azaz kb. az Apple Pay-be digitalizált kártyát is ebbe a virtuális kategóriába teszi, ennek kapcsán azt érdemes még kipróbálni, hogy a fizikai kártya esetén az érintéses fizetés letiltása milyen hatással van az Apple Pay-es fizetésre)

    Viszont tapasztaltam egy érdekes dolgot, amiről szerintem jó ha más is tud. Ha a telefonon a beállítások / adatvédelem / helymeghatározást kikapcsolom, akkor a Revolut appban automatikusan kikapcsol a fizikai kártya / bizonság / helyalapú biztonság beállítása, de erre semmi nem figyelmeztet és ha visszakapcsolom a telefon beállításaiban, akkor már magától viszont nem kapcsol vissza az app beállításában.

  37. CNP-s (Card Not Present) vásárlásoknál teljesen értelmetlen a helyzet figyelése hiszen pont ez a lényege. Innentől lehet webshop / Apple Pay / bármilyen más vásárlás, amihez nem szükséges a kártya fizikai jelenléte.

    BTW az Apple Pay is CNP-s vásárlás, a kártya digitalizálása során generálódik egy DAN (Device Account Number) szám, amiről az adott kártya kibocsátója (jelen esetben a Revolut) tudja csak, hogy melyik fizikai kártyához / fiókhoz tartozik.

  38. Ezt mondom (tapsztalom most már) én is, csak Te szebben (szakszerűbben) :sweat_smile:

  39. Szuper hír a nyaralás közepén. Csináltam is gyorsan egy virtuális kártyát, hála a királyi postának.
    Simplet pedig törlöm.

  40. Avatar for reaim reaim says:

    És ez most mennyivel jobb mint a Simle alkalmazás? mert ugye mostmár ott is a virtuális kártya segítségével bármilyen bankkártyával használhatod az apple pay-t.

  41. Nincs havi 65 eFt korlátozás, jobb az app, külföldön is használhatod, devizák közötti váltás, stb…

  42. Avatar for dokk dokk says:

    Jóformán nem is lehet összehasonlítani őket

  43. Avatar for reaim reaim says:

    És mik ezek a 0 Ft-os mastercard tranzakciók amerikából? XD

  44. Apple Pay autorizációs aktiváláshoz kell. Ha megnézed, MasterCard a “terhelő” fél.

  45. Avatar for reaim reaim says:

    Értem, köszi!!!

  46. Avatar for drk drk says:

    Ez a második lehetőség tuti, hogy valós? Próbáltam googlizni, de nem találtam róla máshol említést.

  47. Ismerősöm így jutott ingyen postás standard kártyához pár hete!

  48. Kicsit árnyalnám. Ha az appban a fizikai kártyánál kikapcsolom az érintéses fizetést, akkor az Apple Paybe digitalizált kártya esetén sem engedi a fizetést. Szóval az egy picit zavaró, hogy míg az egyik appbeli biztonsági korlátozás nincs hatással az Apple Payre a másik pedig igen, miközben a másik Revolutos (de virtuális) kártyánál pedig ez az egész nincs is.
    Most, hogy a Revolut elérhetővé tette szinte teljes Európában az Apple Payt lehet, hogy át kéne gondolni az app felhasználói felületét, hogy mélyebb háttérismeret nélkül is egyértelmű legyen (még nekem is) :grinning:

  49. reszi linkje segitségével 5 perc alatt, minden gond nélkül igényeltem egy standard kártyát. A fizikai kártyát ingyenesen július 27-én postázzák. A virtuális kártyát rögtön lehet használni.

  50. Avatar for dokk dokk says:

    Hm… fura
    Tegnapi napig tökéletesen működött a Revolut app, mára meg már kilép. iOS 13 beta van a telón. Tudom, béta, csak furcsállom, mivel tegnap este is még raktam rá pénzt.

  51. Avatar for mark.t mark.t says:

    Csak a Revolut lép ki? Dugtad rá mostanság a gépre? Főleg Macbookra? Ha nem is, javaslok egy olyat hogy fel próbálsz tenni egy másik appot / frissitesz valamit, eleg az is ha elkezdesz letölteni valamit és le is állítod a letöltést.
    Nekem sokszor az összes 3rd party elkezd kilépni, vagy legalább a fele, de ezt találtam sok szarakodás után troubleshootingra :slight_smile:

  52. Avatar for dokk dokk says:

    Nem volt gépen hetek óta. Érdekes, hogy beszart. Tökéletesen ment idáig. Nem raktam fel más appot, és nem is csináltam semmit a telóval. Remélem jön ma este a b4 és az megoldja.

  53. Avatar for mark.t mark.t says:

    De mondom csak próbáld ki amit írtam :slight_smile:
    Hátha összejön.

  54. Avatar for dokk dokk says:

    Mielőtt válaszoltam, kipróbáltam ezt a letöltés megszakítást, de sajnos nem jött be. Köszi azért a segítséget!

  55. Avatar for mark.t mark.t says:

    Ez aznap éjjel óta megy, mióta a Revolut :slight_smile:
    Tegnap pedig az App is frissítve lett immáron a kis jellel hogy hozzá lehet adni az Apple Payhez :slight_smile:

  56. Avatar for alali alali says:

    iOS 13 dev beta 4 sem oldja meg a problémát, az app most sem indul :unamused:

  57. Avatar for Czo Czo says:

    Itt inkabb a fejlesztoknek kellene megoldania ezt. Nyitottatok mar ticketet?

  58. Avatar for dokk dokk says:

    Jah, nálam is ugyan ez. Küldtem hibajegyet.

  59. Avatar for alali alali says:

    Igen, küldtem hibajegyet :+1:

  60. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    @dokk, @alali: mármint a Revolutnál nyitottatok ticketet, vagy az Apple-nél? a Revolut tud a hibáról, sablon válaszként tolják ugyanazt például Twitteren, ha a hibát megemlíti valaki.

  61. Avatar for dokk dokk says:

    Én Apple felé jeleztem.

  62. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    nekik szerintem hiába, a Revolutnál van a labda, az ő frissítésükkel ment el az app.

  63. Avatar for dokk dokk says:

    Jaja, közben rájöttem én is. Nekem csak az a fura, hogy tökéletesen ment minden bétával, tegnapra meg összefosta magát. Nem telepítettem semmit, gépen se volt, stb. Mindegy, majd javítják.

  64. Avatar for alali alali says:

    Apple felé jeleztem…

  65. Avatar for fjosca fjosca says:

    uj betàval se megy :-((

  66. Avatar for dokk dokk says:

    Nincs mit tenni, várni kell amíg javítják.

  67. Köszi, nekem is működött így… :smiley:

  68. Nekem nincs Revolut-om, de így akkor 90 napig biztos menni fog. Mondjuk sztem egy idő múlva elfogynak majd a TestFlight helyek, szal nem lehet majd ezt sem telepíteni.

  69. Én egy időben voltam Revolut tesztelő, csak aztán már nem tudom mi miatt, de kiszálltam belőle. Mindegy, nekem megy, bár az is igaz, hogy 2. telefonomra is felraktam amin 12.3 fut, azon nincs baj.

  70. Avatar for dokk dokk says:

    Nálam is működik így, köszönöm!

  71. Avatar for alali alali says:

    Köszi, működik :+1:

  72. Avatar for fjosca fjosca says:

    köszönöm szifon admin! három
    napja probalkozom ès most siker !!! ez a beta revolut mükszik!!!

  73. Avatar for MacgM MacgM says:

    Köszi a cikket. Ma 2. napja használom! Legfrissebb iOS ami official kint van és nem beta, meg persze legfrissebb Revolut app. Minden hibátlanul működik! ApplePay is úgy megy ahogy kell neki, és az app is teljesen jó. Az app mint pénzügyi szolgáltatás pedig zseniális! Ha szabad saját hasznomra (is) a segítségem felajánlani és is tudok küldeni meghívót, hogy ingyenes legyen a basic kártya postázása. jgftrf(kukac)gmail(pont)com címre ha írsz válaszol küldök meghívót.

  74. Avatar for gunar gunar says:

    Most lehet én nem olvastam eleget, de vki meg tudja mondani, azt az ígért pár ezer forintot milyen metódusok után kapja meg a meghívott és aki meghívta? Csak mert használom egy ideje, igaz a fizikai kártyát csak ma először, de az említett összeg sehol, vagy az csak csali? Nem kenyérre kell (zöldteára :grinning: ) csak mérgesít hogy már egy angol (azt hiszem) bank is csak kamuzna? Mert egy hazai noname-tól még meg sem kérdezném, mert nem csodálkoznék semmin igazán.

  75. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    le volt írva az adott akció esetén, hogy milyen esetben és mekkora összeget írnak jóvá, és mikor.

  76. Avatar for gunar gunar says:

    Az jó azt a haverom olvasta és persze nem emléxik már, de azt hittem ez kb egyformán megy ezeknél az akcióknál

  77. hello

    tudtok segíteni?

    1. nem kapok kódot emailen a bejelentkezéshez
    2. apple pay kidobta a kártyát…

    köszi

  78. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    Revolut appban írtál a supportnak?

  79. nem tudok belépni, mert nem kapom meg a kódot… :smile:

  80. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    nem megy spambe az email? milyen cím? valami saját domaines vagy gmail és társai?

  81. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    és nem landolt a spamben? csak emailre érkezhet kód? SMS-ben nem? évekkel ezelőtt csináltam Revolutot, már nem tudom, mi a módi.

  82. Avatar for gunar gunar says:

    Én úgy emléxem sms-ben is jöhet ha van szám megadva. Talán választható opció mikor kell.

  83. sajnos nem. support nem válaszol. egyébként új teló, az a baj, tuti (eddig kb. 3 appot kellett újraraknom, amiben bankkártya van megadva… kivéve erste, ott nekik kellett törölni a régi iphonet… elég fura helyzet)

  84. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    én még soha nem tapasztaltam ilyet, pedig már többször cseréltem készüléket az Apple Pay megléte óta. én nem hinném, hogy ezen múlna, főleg ha egy az egyben átköltöztetted az előző készülék adatait az újra.

  85. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    hát mert ezek alapján a kártyád Mastercard vagy Maestro, Visa esetén nincs ilyen.

  86. Avatar for Czo Czo says:

    El tudod mondani, hogy pontosan MIT CSINALSZ es pontosan, hogy MI TORTENIK? Tehat, van egy kartyad. Mit mond errol a kartyarol a https://binlist.net oldal? Milyen kartya ez pontosan? Tuti elo kartya? Nem lejart Revolutos kartya? Iden nekem minden MC kartyat VISA-ra csereltek.

  87. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    hát de a hibaüzenet azt írja, hogy Mastercard vagy Maestro.

  88. ki érti ezt? (és írja, h a revolut is támogatott)

  89. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    @rihekopo79 akkor valahogy mindenképp a Revoluttal kell ezt lerendezni, más ebben szerintem nem fog tudni segíteni. én sosem hallottam még arról, hogy ilyen problémát okozna készülékek közötti költözés, többször költöztem már készülékek között, mióta Revolutom is van, de ilyesmibe sosem futottam bele.

    mi van akkor, ha más Revolut fiókjában chatelsz a Supporttal, hogy ez a helyzet, és hogy írják meg, mit tehetsz? nyilván nem adhatnak felvilágosítást egy másik fiókról, de mivel azt írtad, hogy be sem tudsz épp lépni, akkor leírhatják, hogy miket próbálhatsz meg, illetve hogy milyen email címre kellene írnod, amit ténylegesen meg is kapnak és válaszolnak, mert eddig nem jártál sikerrel.

    illetve írd már le kérlek lépésenként, hogy pontosan mit csinálsz.

  90. Avatar for gunar gunar says:

    Próbáltad már törölni és újra telepíteni az app-ot? Valami rémlik nekem hogy 1x mintha megmakacsolta volna magát valamelyik ilyesmi appom, de nem tudom már melyik volt, mert használok Wise-t, is és használtam a Curve-t is és lehetett ezek közül is valamelyik, amit így sikerült a végén jobb belátásra bírnom. 1 próbát megér eddig nem tetted.

  91. Mindeképpen a Supporttal beszélnék a helyében, mert nekem is VISA kártyám van és köszöni jól érzi magát a Walletben.

  92. nagy nehezen (belépés nélkül nehéz) elértem (érdemben) a supportot.
    ma lett egy tök új (vitrtuális) kártyám minden indok nélkül
    (ja, bocs, az indok: midig frissítenek, hogy a felhasználói élmény javuljon… :ox::poop:)

  93. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    @rihekopo79 de leírnád azt is, hogy pontosan mit csináltál, tehát lépésenként, amikor nem ment? ha nem az appban, akkor végül hol érted el a supportot? mit írtak, mi volt a gond?

    ezeket jó lenne, ha leírnád, hogy ha más is belefut, akkor tudja, hogy mit lehet tenni, mert jelenleg igazából semmit nem írtál le arról, pontosan mit is csináltál.

  94. Avatar for gunar gunar says:

    Hát nem tudom mit ronthattál el, de én is költöztettem már és állandóan frissítem is és sosem volt ezzel semmi baj, csak a F-ID -t kellett újra hozzáadnom. A párom telóján is ez volt most költöztettem át másikra és ott is csak ennyi volt a dolog, frissítem is azt is mindig.

  95. OK.
    böngészőben be tudtam lépni, ott lehet az email helyett sms-t kérni (ha vársz). ott help center, és chat.
    a többire nincs válaszom, vagyis ennyi csak:

  96. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    @rihekopo79 ezek alapján akkor a Revolut egyszerűen kicserélte a kártyádat, azért vált érvénytelenné, és “dobta ki” a Tárca. erről kellett küldjön értesítést is még előtte.

  97. igen, majdnem: alapból csak érvénytelenítette, de újat nem küldött… csak most
    és az egészről nem jött értesítés (mert csak most léptek, de ez csak szerintem volt így)

    köszi mindenkinek a figyelmet…

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for alali Avatar for Burgatshow Avatar for Vikitorony Avatar for Czo Avatar for mark.t Avatar for Agent_H Avatar for Ivan Avatar for reaim Avatar for rihekopo79 Avatar for huster14 Avatar for Szifon Avatar for reszi Avatar for szoszo1972 Avatar for fjosca Avatar for hunorhh Avatar for Toxinka Avatar for dokk Avatar for megyo Avatar for grofzero Avatar for Nem_Tom Avatar for Jadeye Avatar for ef-dani Avatar for gunar Avatar for SzifonAdmin