Magyarországon is elérhetővé vált a Revolutnál az Apple Pay!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pár héttel ezelőtt még korai volt az öröm, néhány oldal rögtön megírta, hogy itthon is elérhetővé vált az Apple Pay, de sajnos hivatalosan a Revolut nem támogatta hazánkat. Így végül sokaknak a Revolut le is tiltotta az aktiválását.

Immáron a Revolut 6-os verzió frissítésével egyetemben hazánkban is szép lassan aktiválódnak a kártyák probléma nélkül. Kis türelemmel (értsd akár néhány nap) az alkalmazáson belül is megjelenik a kártya alatt a “Hozzáadás az Apple Wallethez” felirat. Addig pedig akár manuálisan is hozzáadhatjuk a kártyákat. Korábban ebben a cikkben írtunk arról, hogy mi az az Apple Pay, és hogyan használható. Érdemes elolvasni.

A Revolutot már egy ideje forinttal is feltölthetjük, tehát tulajdonképpen ingyenesen rakunk a kártyánkra pénzt, mivel a feltöltés internetes vásárlásnak minősül. Ezután a Revolut kedvezményes váltásával az adott ország pénznemébe rakhatjuk ezt az összeget, majd használhatjuk kint a kártyánkat külön költség és újabb átváltás nélkül!

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. Na végre!! Ideje volt. Nagyon tetszik az app -juk, a Simple nem annyi mindent mutat… így most már remek lesz! Köszi a hírt!! :slight_smile:

 2. Huncute says:

  Van havidíj és ha igen akkor mennyi a Revolut-nál?

 3. megyo says:

  Az alapcsomag teljesen ingyenes

 4. megyo says:

  “Ezután a Revolut kedvezményes váltásával az adott ország pénznemébe rakhatjuk ezt az összeget, majd használhatjuk kint a kártyánkat külön költség és újabb átváltás nélkül!”

  Ez azt jelenti, hogy ha Revolut kártyával fizetek, akkor automatikusan arról a Revolut számláról veszi le a pénzt, amilyen pénznemmel fizetek?

 5. Először arról próbálja meg, igen. Azonban ha nem sikerül akkor megpróbálja az egyéb zsebekről. Ha az sem sikerül, akkor a fizetés sikertelen lesz.

 6. reszi says:

  Bizonyos szintig (gondolok itt most elsőkörben a készpénzfelvétre) ingyenes nagyjából minden. Első körben a kártya szállításáért szükséges fizetni, melyet Revolutos ismerősöd meghívó linkjével elkerülhetsz.
  Amennyiben nem rendelkezel vele, úgy privátban dobhatok egyet. (Új fórum felhasználóként nem enged linket beágyazni számomra.)

 7. Nem_Tom says:

  Hurrrrááá, :star_struck:
  Röhögjetek ki, de tegnap az volt az érzésem, hogy ma fog elindulni, de nem mertem leírni. Tegnap ugyanis egyrészt változott az Apple Wallet reakciója, ha nem támogatott kártyát akartam hozzáadni (erről írtam is bejegyzést tegnap) másrészt volt egy a szokásos sablonoktól egy hangyányit eltérő Twitter válasz a Revolut részéről, harmadrészt mostanában járt le kb. Hollandiában az ING feltételezett 1 hónapos kizárólagossága. Egyébként ma a Hollandoknál is elindult, tehát, ahogy azt vártam és írtam korábban összevártak minket.
  A lényeg a 3 magyar bankon kívül a többiek a középkorban rekedtek…

 8. skimen says:

  Hurrá, akkor lehet végre itthoni a lakcím…

 9. Toxinka says:

  Végre, nem kell sunnyognom. Haza is jövök franciaországból!:grinning:

 10. Ha érdekel valakit, szívesen küldök ref linket a regisztrációhoz. Csak írj mailcímet, és küldöm!

  A témához:
  Nekem szerencsére egyből sikerült aktiválni. És bár tegnap este frissítettem a Revolut app-ot is, de ha nem frissíted, úgyis aktiválnia kell a kártyát.
  Kérdés:
  Mit kell beírni a képen látható névhez? (alapból azt írta be, hogy “Saját”) A kártyán szereplő nevet vagy bármi mást, pl. olyat, ami alapján be tudom azonosítani? (A kártya hozzáadása után nem látom sehol azt, amit beírtam oda.)

 11. Toxinka says:

  Ha nem virtuális kártya, szerintem a kártyán szereplő nevet.

 12. Nem_Tom says:

  Ha a Revolut appból a hozzáadás a Wallaethez lehetőséget választod ez fel sem merül, megcsinált mindent magától olyan gyorsan, hogy nem is vettem észre, hogy mivel töltötte ki a név mezőt, pedig a virtuális kártyát is hozzáadtam amin elve nincs is felírva a név.

 13. aspe says:

  Nekem a revolut app-on belül nincs wallet-hoz adás. A walletbol siman ment a hozzáadás. Sot most hogy benne van a kartya igy sincs “elérhető azApple walletben” szöveg.

 14. Nem_Tom says:

  Nekem miután hozzáadtam az appból szinten nincs olyan mint pl az OTP app esetén, hogy elérhető a Walletben. Szerintem ezt a Revolut így akarta.

 15. mark.t says:

  Minden appban “kikerül” a Hozzáadás a wallethez gomb amint az összes eszközön hozzá lett adva az adott kártya. :slight_smile: N26ban is így van pl. Ezáltal valószínűleg egy Apple standard a kibocsájtó részére, elvégre nem túl okos dolog ott hagyni egy gombot ami semmit sem csinál.

 16. Nem_Tom says:

  Van valakinek tapasztalat, hogy a Wallethez hozzáadott kártyával való fizetést ugyanúgy engedi vagy korlátozza a Revolut appban a kártyához kapcsolódó biztonsági beállítások (pl. érintéses fizetés ki/be kapcsolása). Majdnem biztos vagyok benne, hogy igen a válasz csak mivel most nem tudom kipróbálni érdekel valaki konkrét tapasztalata.

 17. Nem_Tom says:

  Az OTP-nél ezt úgy oldották meg, hogy amíg nincs hozzáadva addig gomb, utána státusz felirat, hogy hozzá van adva.

 18. Na, eltávolítottam a korábban Wallet-en keresztül hozzáadott kártyát, és a Revolut app-ból adtam hozzá.
  Nekem kellett rányomnom a Next-re, így láttam, hogy a kártyán szereplő nevet írta be automatikusan a “Name” mezőbe.
  Ez az információ még esetleg jól jöhet másnak is. :v:

 19. Nem_Tom says:

  A virtuális kártya esetében is?

 20. hunorhh says:

  én kérhetnék? :slight_smile:

 21. Ivan says:

  Sziasztok,

  Én is frissítettem az appot és Beta 13 alatt nem indul el.
  Valaki tapasztalt hasonlót?
  App újratelepítése, illetve ki-be kapcson túl vagyok.

  Köszi:)

 22. Igen, nem megy. Sőt, már az előző verzió sem működött.

 23. Nem_Tom says:

  Köszi, de ezt most gondolod vagy ki is próbáltad?
  Szerintem még az első is játszhat (GPS).
  Ma holnap tesztelem.

 24. mark.t says:

  Kipróbáltam, illetve Revolut fórumon is többen validálták :slight_smile: GPS azért nem, mert a Revolut tudja hogy Apple Payyel fizettél, tehát engedni fogja azt a tranzakciót hiszen egy digitalizált kártyáról van szó.

 25. dokk says:

  Nálam tökéletesen megy az első 13 béta óta a Revolut app! Néha kilép, ha pl pénzt akarok hozzáadni, de ennyi, ezen kívül tökéletesen megy.

 26. Nem_Tom says:

  Köszi. Ez utóbbit wi-fi, mobil net és GPS kikapcsolásával lehet tesztelni vagy esetleg órával és máshol van a teló.

 27. Lehet simán linket beszúrni, bár az oldal szabályzata nem biztos, hogy engedélyezi ilyen jellegű linkek megosztását az oldalon - én ezért nem is írtam ki a saját ref linkem.

 28. Agent_H says:

  Feltöltéskor a netes fizetés, magyarországi, vagy külföldi?
  Ha magyaroszági akkor a visszatérítős hitelkártyákkal lehet egy kis plusz visszatérítést összeszedni ezzel negyedévente :).

 29. Agent_H says:

  Referral linkkel dobálózók, csak 5 eurót akarnak szerezni a beajánlottak után, ami nem is lenne baj, ha lenne tökük hozzá és leírták volna…

  A kártya küldés és gyártás ingyenes, csak emiatt ne kattintsatok az ajánlói linkekre…

  If you haven’t already ordered a physical Revolut card , now’s your chance to grab one for free . It doesn’t matter if you’re a current or new customer - as long as you haven’t previously order one of our cards , you can get it for free .

 30. Facebookon (polgári nevemmel) az egyik csoportban leírtam, hogy a kriptovaluták kezelését szeretném megnézni / kipróbálni, amihez 3 regisztráció szükséges.
  Prémium előfizetéssel feloldható, de nem használnám ki a prémium adta lehetőségeket hosszú távon és gyanítom, hogy egy hónap után, ha visszamondanám, akkor ugrana az crypto unlock is - ezért lenne jó 3 referral linkes regisztráció.

  Amikor anno regisztráltam, az első kártya ingyen volt, de a szállításért fizetni kellett.
  Sajnos csak később lehetett MasterCard-ot kérni, így a második kártyánál már a kártyára és a szállításra is számítottak fel díjat.

 31. Ivan says:

  Sajnos maradt a hiba, az alkalmazást elindítva kb 1mp elteltèvel kidob.
  Ha ismét rányitok kb olyan mintha picit összehúzna a kijelző ikonokat, majd alkalmazás elindítása nélkül a nyitott főképernyő.

  Előző verzió nekem is ha megnyitás után közvetlen pénzt adtam hozzá kidobott, de most sajnos a megnyitásig sem jutok:(

 32. reszi says:

  Kösz a pozitív hozzáállást.
  Igen, valóban jár meghívottak után valami plusz. Láttam már metal csomagot, pénzt meg egyéb szarságokat, hogy lehet kapni cserébe, de nem kimondottan vagyok rászorulva azokra a pluszokra.
  Többnyire amiatt írtam, mert 2 hete, amikor rendeltem a kártyát, regisztrációt követően értesültem csak az ingyenes szállítási lehetőségről és le is vonta a szállítási díjat, mivel akkor (legalábbis abban a pillanatban biztosan) nem volt díjmentes. Ügyfélszolgálatos 2 óra alatt elintézte végül szó nélkül, tekintettel arra, hogy regisztrációt követően 5 perccel találtam rá csak az ingyenes szállítási lehetőségre. Egy szavam nem lehet, kedvesek és segítőkészek voltak.
  Nem titok, hogy a meghívottak után járó kedvezmények is szerepet játszanak, azonban nagy részben ettől kívántam mást megkímélni.
  Emiatt is írtam, hogy meglévő Revolutos ismerősétől beszerezhet egyet, de ha nincs, biztosíthatok neki…

 33. Sziasztok!
  Én úgy látom, hogy a fizikai kártya ingyenes kiszállításhoz plan-t kell módosítani pl. Metal-ra.
  Amúgy a legolcsóbb/leglasabb szállítás 1803 Forint.
  A Metal-nak viszont van havi díja, 4700 Forint (A Premium csak 2600 Forint).
  Zsolt

 34. Toxinka says:

  Vagy olyan embertől kell meghívót kérni aki tényleg tud ingyenes szállítású standard kártyás régió linket küldeni. Másik lehetőség, hogy csinálsz egy virtuális kártyát, az hozzáadod a wallet-hez, használod, és pár hét múlva revolut felajánlja a standard fizikai kártyát ingyenes kiszállításal.

 35. Köszönöm!

 36. dokk says:

  Így van, ahogy előttem is írták, ha vársz pár hetet, fel fogja dobni, hogy ingyen megkapod a kártyát csak igényeld. Nekem is így lett.

 37. Nem_Tom says:

  Megpróbáltam tesztelni a helyalapú biztonsági korlátozást. Eddig azt tapasztaltam amit Te is írtál. A következőt tettem:

  • A mobilon (bekapcsolt net mellett) a Revolut appban a fizikai kártya / bizonság / helyalapú biztonságot bekapcsolatam (érintéses fizetés bekapcsolva hagyva)
  • A telefonon a beállítások / adatvédelem / helymeghatározást kikapcsoltam, net (mobil+wi-fi) kikapcsoltam
  • Majd mentem 2 km-et és a fentiek ellenére sikerült simán vásárolni Apple Pay segítségével

  Végig gondolva ezt a helyalapú korlátozást sanszos, hogy ez tényleg csak a valós fizikai kártya esetén működhet, ha a vásárlás és a mobilon futó app túl távol van egymástól (következő tesztelési feladat :slight_smile: ) Ezt erősíti még, hogy a virtuális kártya esetén ilyen helyalapú biztonsági beállításra nincs lehetőség (azaz kb. az Apple Pay-be digitalizált kártyát is ebbe a virtuális kategóriába teszi, ennek kapcsán azt érdemes még kipróbálni, hogy a fizikai kártya esetén az érintéses fizetés letiltása milyen hatással van az Apple Pay-es fizetésre)

  Viszont tapasztaltam egy érdekes dolgot, amiről szerintem jó ha más is tud. Ha a telefonon a beállítások / adatvédelem / helymeghatározást kikapcsolom, akkor a Revolut appban automatikusan kikapcsol a fizikai kártya / bizonság / helyalapú biztonság beállítása, de erre semmi nem figyelmeztet és ha visszakapcsolom a telefon beállításaiban, akkor már magától viszont nem kapcsol vissza az app beállításában.

 38. CNP-s (Card Not Present) vásárlásoknál teljesen értelmetlen a helyzet figyelése hiszen pont ez a lényege. Innentől lehet webshop / Apple Pay / bármilyen más vásárlás, amihez nem szükséges a kártya fizikai jelenléte.

  BTW az Apple Pay is CNP-s vásárlás, a kártya digitalizálása során generálódik egy DAN (Device Account Number) szám, amiről az adott kártya kibocsátója (jelen esetben a Revolut) tudja csak, hogy melyik fizikai kártyához / fiókhoz tartozik.

 39. Nem_Tom says:

  Ezt mondom (tapsztalom most már) én is, csak Te szebben (szakszerűbben) :sweat_smile:

 40. ef-dani says:

  Szuper hír a nyaralás közepén. Csináltam is gyorsan egy virtuális kártyát, hála a királyi postának.
  Simplet pedig törlöm.

 41. reaim says:

  És ez most mennyivel jobb mint a Simle alkalmazás? mert ugye mostmár ott is a virtuális kártya segítségével bármilyen bankkártyával használhatod az apple pay-t.

 42. Nem_Tom says:

  Nincs havi 65 eFt korlátozás, jobb az app, külföldön is használhatod, devizák közötti váltás, stb…

 43. dokk says:

  Jóformán nem is lehet összehasonlítani őket

 44. reaim says:

  És mik ezek a 0 Ft-os mastercard tranzakciók amerikából? XD

 45. Apple Pay autorizációs aktiváláshoz kell. Ha megnézed, MasterCard a “terhelő” fél.

 46. reaim says:

  Értem, köszi!!!

 47. drk says:

  Ez a második lehetőség tuti, hogy valós? Próbáltam googlizni, de nem találtam róla máshol említést.

 48. Toxinka says:

  Ismerősöm így jutott ingyen postás standard kártyához pár hete!

 49. Nem_Tom says:

  Kicsit árnyalnám. Ha az appban a fizikai kártyánál kikapcsolom az érintéses fizetést, akkor az Apple Paybe digitalizált kártya esetén sem engedi a fizetést. Szóval az egy picit zavaró, hogy míg az egyik appbeli biztonsági korlátozás nincs hatással az Apple Payre a másik pedig igen, miközben a másik Revolutos (de virtuális) kártyánál pedig ez az egész nincs is.
  Most, hogy a Revolut elérhetővé tette szinte teljes Európában az Apple Payt lehet, hogy át kéne gondolni az app felhasználói felületét, hogy mélyebb háttérismeret nélkül is egyértelmű legyen (még nekem is) :grinning:

 50. voxline says:

  reszi linkje segitségével 5 perc alatt, minden gond nélkül igényeltem egy standard kártyát. A fizikai kártyát ingyenesen július 27-én postázzák. A virtuális kártyát rögtön lehet használni.

 51. dokk says:

  Hm… fura
  Tegnapi napig tökéletesen működött a Revolut app, mára meg már kilép. iOS 13 beta van a telón. Tudom, béta, csak furcsállom, mivel tegnap este is még raktam rá pénzt.

 52. mark.t says:

  Csak a Revolut lép ki? Dugtad rá mostanság a gépre? Főleg Macbookra? Ha nem is, javaslok egy olyat hogy fel próbálsz tenni egy másik appot / frissitesz valamit, eleg az is ha elkezdesz letölteni valamit és le is állítod a letöltést.
  Nekem sokszor az összes 3rd party elkezd kilépni, vagy legalább a fele, de ezt találtam sok szarakodás után troubleshootingra :slight_smile:

 53. dokk says:

  Nem volt gépen hetek óta. Érdekes, hogy beszart. Tökéletesen ment idáig. Nem raktam fel más appot, és nem is csináltam semmit a telóval. Remélem jön ma este a b4 és az megoldja.

 54. mark.t says:

  De mondom csak próbáld ki amit írtam :slight_smile:
  Hátha összejön.

 55. dokk says:

  Mielőtt válaszoltam, kipróbáltam ezt a letöltés megszakítást, de sajnos nem jött be. Köszi azért a segítséget!

 56. mark.t says:

  Ez aznap éjjel óta megy, mióta a Revolut :slight_smile:
  Tegnap pedig az App is frissítve lett immáron a kis jellel hogy hozzá lehet adni az Apple Payhez :slight_smile:

 57. alali says:

  iOS 13 dev beta 4 sem oldja meg a problémát, az app most sem indul :unamused:

 58. Czo says:

  Itt inkabb a fejlesztoknek kellene megoldania ezt. Nyitottatok mar ticketet?

 59. dokk says:

  Jah, nálam is ugyan ez. Küldtem hibajegyet.

 60. alali says:

  Igen, küldtem hibajegyet :+1:

 61. Jadeye says:

  @dokk, @alali: mármint a Revolutnál nyitottatok ticketet, vagy az Apple-nél? a Revolut tud a hibáról, sablon válaszként tolják ugyanazt például Twitteren, ha a hibát megemlíti valaki.

 62. dokk says:

  Én Apple felé jeleztem.

 63. Jadeye says:

  nekik szerintem hiába, a Revolutnál van a labda, az ő frissítésükkel ment el az app.

 64. dokk says:

  Jaja, közben rájöttem én is. Nekem csak az a fura, hogy tökéletesen ment minden bétával, tegnapra meg összefosta magát. Nem telepítettem semmit, gépen se volt, stb. Mindegy, majd javítják.

 65. alali says:

  Apple felé jeleztem…

 66. fjosca says:

  uj betàval se megy :-((

 67. dokk says:

  Nincs mit tenni, várni kell amíg javítják.

 68. Köszi, nekem is működött így… :smiley:

 69. Nekem nincs Revolut-om, de így akkor 90 napig biztos menni fog. Mondjuk sztem egy idő múlva elfogynak majd a TestFlight helyek, szal nem lehet majd ezt sem telepíteni.

 70. Én egy időben voltam Revolut tesztelő, csak aztán már nem tudom mi miatt, de kiszálltam belőle. Mindegy, nekem megy, bár az is igaz, hogy 2. telefonomra is felraktam amin 12.3 fut, azon nincs baj.

 71. dokk says:

  Nálam is működik így, köszönöm!

 72. alali says:

  Köszi, működik :+1:

 73. fjosca says:

  köszönöm szifon admin! három
  napja probalkozom ès most siker !!! ez a beta revolut mükszik!!!

 74. MacgM says:

  Köszi a cikket. Ma 2. napja használom! Legfrissebb iOS ami official kint van és nem beta, meg persze legfrissebb Revolut app. Minden hibátlanul működik! ApplePay is úgy megy ahogy kell neki, és az app is teljesen jó. Az app mint pénzügyi szolgáltatás pedig zseniális! Ha szabad saját hasznomra (is) a segítségem felajánlani és is tudok küldeni meghívót, hogy ingyenes legyen a basic kártya postázása. jgftrf(kukac)gmail(pont)com címre ha írsz válaszol küldök meghívót.

 75. gunar says:

  Most lehet én nem olvastam eleget, de vki meg tudja mondani, azt az ígért pár ezer forintot milyen metódusok után kapja meg a meghívott és aki meghívta? Csak mert használom egy ideje, igaz a fizikai kártyát csak ma először, de az említett összeg sehol, vagy az csak csali? Nem kenyérre kell (zöldteára :grinning: ) csak mérgesít hogy már egy angol (azt hiszem) bank is csak kamuzna? Mert egy hazai noname-tól még meg sem kérdezném, mert nem csodálkoznék semmin igazán.

 76. Jadeye says:

  le volt írva az adott akció esetén, hogy milyen esetben és mekkora összeget írnak jóvá, és mikor.

 77. gunar says:

  Az jó azt a haverom olvasta és persze nem emléxik már, de azt hittem ez kb egyformán megy ezeknél az akcióknál

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!