fbpx Skip to content

Újra itt van az év legnagyobb iPhone szerviz akciója 2019. július 8. és augusztus 25. közt. Idén is útrájra indítjuk a már hagyománnyá vált nyári kijelző csere akciónkat a fesztiválszezonra tekintettel. Idén emeltük a tétet és az eddigiekkel ellentétben most egyszerre áraztuk le az összes, akciónkban szereplő iPhone kijelzőt: a fesztiválszezon végéig közel másfél hónapon keresztül mindet hihetetlen áron cseréljük az iPhone 5-től kezdve egészen az iPhone 8 Plus-ig.

A fesztiválokon a telefonok igencsak szélsőséges körülményeknek vannak kitéve. Ki kell bírniuk a tűző napsütést, a folyamatos használatot és akár a napokon át szakadó esőt is, és akkor még a porról és koszról nem is beszéltünk, na meg persze arról se, hogy ilyenkor elég sokan ejtik le a telefonjukat, beesik a tömegbe és akár páran át is táncolnak rajta, amit aztán igazán nem szeret egyik készülék se.

Miért válassz minket?

A felhasznált alkatrészek az elérhető legjobb minőségűek a kompromisszummentes javítás érdekében. Az idei év legnagyobb akciójának keretén belül most utángyártott kijelző áron juthatsz a gyári minőséghez és színvonalas szervizszolgáltatáshoz. Szervizünk történetének eddigi legnagyobb mértékű akciójával szeretnénk megköszönni a támogatásotokat, és a bizalmat, ami segített minket piacvezetővé válni az elmúlt 5 évben.

A fesztiválokon a telefonok sokkal extrémebb igénybevételnek vannak kitéve, mint a hétköznapokban. Statisztikáink alapján a legtöbb telefon ebben az időszakban törik össze, ezért most van a legnagyobb szükség a segítségre. Mi pedig most abban tudunk segíteni, hogy a legjobb kijelzőket kínáljuk a legjobb áron, azonnali, minőségi javítással az ország legkedveltebb szervizétől. Nem hangzik rosszul, igaz?

Célunk ügyfeleink maximális elégedettsége. Piacvezető szervizként biztosítani tudjuk a legjobb minőségű kijelzőket, amik kompromisszummentes megoldást jelentenek és szervizeseink sok éves rutinnal rendelkeznek, így a végeredményre se lehet panasz. A javítás minőségét sok apró részlet befolyásolja: a megfelelő szervizháttér, a szervizes felkészültsége, az illesztések precizitása, a sérült szerelékek pótlása, a gyári technológia használata, stb.

A kijelző cseréje esetén az iPhone 6s modelltől felfelé kulcsfontosságú a vízzáró ragasztóréteg pótlása, hogy a készülék megőrizze cseppálló tulajdonságát. Sérült kijelzővel a készülék belseje is nagyobb veszélynek van kitéve. Tapasztalatunk alapján ezek a részletek sok másik szervizben a legtöbb esetben kimaradnak, melyek a használat során működésbeli problémákat okozhatnak, amit senki se szeretne, hiszen nem ezért fizet.

Ha számodra is fontos a minőség és a készüléked biztonsága, akkor hozd be hozzánk, és egy órán belül megjavítjuk neked. Kiemelkedő akcióval a fesztiválozókért 2019-ben is!

A következő közel másfél hónapon át, augusztus 25-ig, vagyis a Strand fesztivál végéig az iPhone 5, 5c, 5s, 6, 6 Plus, 6s, 6s Plus, SE, 7, 7 Plus, 8, 8 Plus készülékek kijelzőjét kedvezményes, akár -40%-os áron cseréljük, a szokásos 6 hónap garanciával, 1 óra alatt – a részletekért kattints ide.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok