Itt az összes, a WWDC-n levetített videós bejátszás

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pár nappal ezelőtt volt épp egy hónapja a WWDC-nek, az Apple éves fejlesztői konferenciájának a nyitóprezentációja, ahol betekintést nyerhettünk abba, hogy milyen irányba mozog a cég.

WWDC 2019 kibeszélő

Ide bökve megnézheted az egész prezentációt az Apple hivatalos YouTube csatornáján, de ha csak az izgalmasabb részletek érdekelnek a 2 óra 17 perc hosszú bemutatóból, nézd meg, hogy az Apple mely videókról gondolta úgy a prezentációból, hogy érdemes lehet külön is feltöltenie őket.

Első természetesen a magát a prezentációt nyitó “Goodnight Developers”, mely bemutatja, hogy sokszor a fejlesztők az alvás helyett is a kódírást választják, azért, hogy kütyüinken a legmenőbb funkciókat használhassuk:

https://www.youtube.com/watch?v=fa5p19APgd8

A második videó az iOS 13 sötét módjára hívja fel a figyelmet ötletes animációkkal és fekete vízben úszó világító medúzákkal.

https://www.youtube.com/watch?v=E5Jg4Wm9b7o

A harmadikban Patrick Starrr és Desi Perkins mutatja meg nekünk, hogy az iOS 13 új Memoji testreszabási lehetőségei mennyivel jobb önkifejezést tesznek lehetővé.

https://www.youtube.com/watch?v=3x7_w9Oz8lQ

A negyedik videó az iOS és a macOS egyik legfontosabb, új kisegítő lehetőségét, a Voice Controlt demonstrálja, mely lehetővé teszi a mozgásában korlátozott felhasználó számára, hogy pusztán a hangja segítségével minden eddiginél precízebb módon és gyorsabban kezelje Apple cuccait.

Végül, de nem utolsó sorban, az utolsó videóban talán utoljára hallhatjuk Jony Ive hangját, amint elmondja nekünk, miért is egy mérnöki csoda az új Mac Pro és a Pro Display XDR.

Ezekből is látszik, hogy egy kiegyensúlyozott esemény volt az idei WWDC. Kaptunk érdekes fejlesztői újításokat, hasznos kisegítő lehetőségeket, frissített Memojikat és egy pillantást a jövőbe is az új Mac Pro-val. Az Apple szinte mindenkinek adott valamit, aminek örülhet.

Neked melyik videó a kedvenced?

Ezek még érdekelhetnek:


A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!