fbpx Skip to content

A SoundMAGIC-et szerintem már nem kell bemutatom itt a Szifon.com-on. Az E10BT-ből több 100 darabot vásároltak az olvasóink, amit a mai napig használnak. Az E11BT tulajdonképpen ennek a fejlettebb változata, ami most megkapta a T3 elismerését is, hogy az egyik legjobb ár/értékű olcsó vezeték nélkül fülhallgató. Nem is vártunk mást! ? 

A SoundMAGIC ezen szériája konkrétan 6 éve kapja meg a legjobb díjakat, és évről-évre fejlődik a termék. 2018-ban itt a Szifon.com-on is hatalmas elismerésnek örvendett, mi is megadtuk a legjobb ár/értékű fülhallgató plecsnit neki, és ez szerintem 2019-ben sem fog változni. Egy ideje már használjuk az E11BT-t, ami sokkal jobb akkumulátor idővel és hangzással is rendelkezik!

Az E11BT kialakításakor a mérce az előd, az E10-es sorozat volt. A hangja zenei és részletező, a színpadképe meglepően széles – minősége kategóriákkal az árcédulája fölött jár. Jellegzetes, karakteres mélye nem nyomja el a közép és magas tartományokat sem – mégis egyedülálló élmény vele a zenehallgatás. Kettős akkumulátora maximum 20 órás beszélgetési és 48 órás zenehallgatási időt biztosít, míg nyakpántja kényelmes, hosszantartó viselési komfortot garantál. A fejrészekbe épített mágnes a nyakból nem engedi leesni.

Bővebb információért kattints ide!

Idén a nyarat egy különleges akcióval indítja a Muzix.hu. A SoundMAGIC E11BT díjnyertes fülhallgató mellé most ajándékba adnak egy 2 x 4,5W teljesítményű Bluetooth hangszórót! Ezzel lényegében két legyet üthetünk egy csapásra, nem csak egy minőségi, kíváló fülhallgatót kapunk, hanem egy külső hangszórót is, amivel mások is velünk hallgatják a kedvenc dalainkat!

Amennyiben vezeték nélküli fülhallgatót keresel a nyárra, érdemes lecsapni erre az akcióra, egyszerűen nem hibázhatsz! ?

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.