A nyár legjobb ajánlata: SoundMAGIC E11BT fülhallgató ajándék 2 x 4,5W-os Bluetooth hangszóróval!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A SoundMAGIC-et szerintem már nem kell bemutatom itt a Szifon.com-on. Az E10BT-ből több 100 darabot vásároltak az olvasóink, amit a mai napig használnak. Az E11BT tulajdonképpen ennek a fejlettebb változata, ami most megkapta a T3 elismerését is, hogy az egyik legjobb ár/értékű olcsó vezeték nélkül fülhallgató. Nem is vártunk mást! 😂 

A SoundMAGIC ezen szériája konkrétan 6 éve kapja meg a legjobb díjakat, és évről-évre fejlődik a termék. 2018-ban itt a Szifon.com-on is hatalmas elismerésnek örvendett, mi is megadtuk a legjobb ár/értékű fülhallgató plecsnit neki, és ez szerintem 2019-ben sem fog változni. Egy ideje már használjuk az E11BT-t, ami sokkal jobb akkumulátor idővel és hangzással is rendelkezik!

Az E11BT kialakításakor a mérce az előd, az E10-es sorozat volt. A hangja zenei és részletező, a színpadképe meglepően széles – minősége kategóriákkal az árcédulája fölött jár. Jellegzetes, karakteres mélye nem nyomja el a közép és magas tartományokat sem – mégis egyedülálló élmény vele a zenehallgatás. Kettős akkumulátora maximum 20 órás beszélgetési és 48 órás zenehallgatási időt biztosít, míg nyakpántja kényelmes, hosszantartó viselési komfortot garantál. A fejrészekbe épített mágnes a nyakból nem engedi leesni.

Bővebb információért kattints ide!

Idén a nyarat egy különleges akcióval indítja a Muzix.hu. A SoundMAGIC E11BT díjnyertes fülhallgató mellé most ajándékba adnak egy 2 x 4,5W teljesítményű Bluetooth hangszórót! Ezzel lényegében két legyet üthetünk egy csapásra, nem csak egy minőségi, kíváló fülhallgatót kapunk, hanem egy külső hangszórót is, amivel mások is velünk hallgatják a kedvenc dalainkat!

Amennyiben vezeték nélküli fülhallgatót keresel a nyárra, érdemes lecsapni erre az akcióra, egyszerűen nem hibázhatsz! 🤗

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

  1. totopad says:

    De, hát, izé… ebben is van vezeték…

  2. Ráadásul nagyon kényelmetlen a nyak körüli része. Nekem van ilyen. Ebben az árkategóriában már van teljesen vezeték nélküli termék is. Nem is kevés. Ezeket már nem veszi senki. Nem véletlenül adnak hozzá ajándékot. Így talán még elviszik valahogy. Lehet, hogy ár érték arányban jól szól. Ok. De kényelmetlen. Amúgy az emberek 75%-nak az a lényeg, hogy zuhogjon a basszus és már üvölti is hogy de jól szól :smiley: Kvázi az ár jól szól érték arány teljesen mindegy. Big Bass és mindenki boldog. Megjegyzem, hogy a nyersanyag ha nem jó minőségű MP3 stb. akkor teljesen mindegy milyen fejesed van. Nem fog jól szólni.

  3. Nekem semmi bajom nincs ezzel, teljesen kényelmes, nyilván mások vagyunk. Persze MP3 hallgatáshoz nem ez kell, ehhez már érdemes TIDAL-ra is előfizetni, mert hallható a különbség.

    Az meg hogy kinek, milyen füles jön be teljesen (basszus nem basszus) szubjektív. :slight_smile: Szerintem kifejezettem jól és szépen szól, egész héten át működik, könnyű.

  4. Nekem is van,futashoz is használom …maratont is futottam benne,nekem nagyon kényelmes … munkába is egész nap hallgatom van hogy 6-7órát… gyönyörű szépen szól ,jetAudion flac-eket hallgatok,spotify és tidal is megy… nekem mindennél többet ér hogy csak pár naponta kell töltenem ilyen aktív használat mellett is…Amiről te beszélsz az mind szép és jó de egy fél műszakot nem bírna ki…

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!