fbpx Skip to content

Az XPRO csapattal lassan 3. éve dolgozik együtt a Szifon.com. Legtöbbször az ő üvegfóliáikat használjuk, az ő egyes tokjaikat hordjuk, és mindig megelégedve használjuk a termékeiket. Pár hete meghívtak a főhadiszállásukra, hogy nézzem meg, milyen kiegészítőket hoztak a nyárra!

Az új tokok lényegében a divatot célozzák meg, találkozhatunk GUESS vagy akár Karl Lagerfeld tokokkal is, sőt DC, Marvel rajongók és még a kicsik a Disney tokokkal is megtalálják a megfelelő kiegészítőt a nyárra. Ezek természetesen eredeti licensszel rendelkeznek, így nem a kínai gagyit fogjuk megkapni, már a csomagolás impozáns lehet egyes esetekben és a tokokról még nem is beszéltünk.

A fentiek közül néhányat személyesen is megtapogathattam, megnézhettem, nem hibázhatunk egyik típussal sem. A bőr mellett félkemény és könnyű műanyagból készülnek ezek a tokok, tehát védik az eséstől a készülékeket és természetesen kompatibilisek az XPRO fóliákkal is! Az autó rajongók is megtalálják az egyes márkákhoz passzolókat, mint például: Mercedes, Ferrari, Maserati, BMW, ezek közül vannak kinyithatós tokok is, érdemes megnézni őket!

Frissültek a Pitaka termékek is, azok közül is számos új hátlappal találkozhatunk, illetve korábban írtunk már a Pitaka tokokról, érdemes elolvasni ezt a cikket.

Végezetül, de nem utolsó sorban, nézzetek körül az Apple Watch szíjak között is, mert ott is találhattok számotokra egyedi, különlegesebb szíjakat a nyári bulikhoz. ?

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. A csíkos szép.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for White64GB Avatar for Szifon

Népszerű hozzászólások

  1. A csíkos szép.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for White64GB Avatar for Szifon