fbpx Skip to content

Borús, esős, hideg május után villámcsapásszerűen beköszöntött a forró június, ezzel együtt a nyári strandszezon is. Az iKiegészítőktől a héten akár 15% kedvezménnyel vásárolhatók vízálló tokok, érdemes most lecsapni rájuk, nehogy váratlan költségekkel járjon a nyaralás.

A webáruházban most minden vízálló tokra érvényes a kedvezmény, így kényelmesen, saját igényeinknek megfelelően tudunk választani. Azt előre érdemes leszögezni, hogy bár például az iPhone XS már IP68-as védelemmel rendelkezik, ez nem állandó állapot, és a folyadékok okozta károkra nem terjed ki a garancia, így ha belemegy a víz, akkor bizony annak a telefonnak és a garanciának búcsút mondhatunk. Egy tokkal viszont sokkal magabiztosabban indulhatunk neki víznek, homoknak, pornak.

A legtöbb vízálló tok, mivel tökéletesen zár, ellenáll a homoknak, illetve egyéb viszontagságos környezetnek is. Ezáltal, ha nem is visszük vízbe az adott készüléket, más, extrém helyen is érdemes ilyenbe rakni őket, hogy ne essen bajuk. Én például egy egyszerű vitorlázásra is magammal viszem, mert egy kiegészítő segítségével fennmarad a víz tetején, ha esetleg beleesne.

DiCAPac vízálló iPhone tok

DiCAPac vízáló iPhone tok

A DiCAPac-kal már korábban is találkozhattatok itt a Szifon.com-on. Korábban írtunk róla, én most is ezt választom, hogy mellettem legyen a készülék, ha vízközelben vagyok. Ez egy masszív, rugalmas tok, ami teljes mértékben vízálló 10 méterig. Medencében, tóban, és a tengerben is megállja a helyét, elölről egy teljesen átlagos átlátszó réteget kapott, azonban a hátulján speciális víztiszta, szintén átlátszó műanyag segíti a fotózást.

Catalyst vízálló iPhone tok

iPhone 7 Plus Catalyst vízálló iPhone tok

Míg a DiCAPac a belépőszintű, addig a Catalyst tokja már a középkategóriás mezőnyt erősíti. Úgy gondoltam, ezt is kipróbálom, mivel sokaknak fontos lehet az ujjlenyomat-olvasó támogatás, illetve a telefonálás is, ha vízálló tokban van a készülék. Ez egy vékony, de megbízható, ütésálló tok, amiben akár az egész nyaralás alatt benne lehet az iPhone.

Nézzétek meg ide kattintva az iKiegészítőknél elérhető kedvezményes vízálló tokokat, nyáron ne legyen ebből probléma!

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok