Lady Gaga koncerttel ünnepelte az Apple az Apple Park elkészültét, Steve Jobs előtt is tisztelegtek

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A múlt héten írtunk arról, hogy május 17-én az Apple céges bulit tart az Apple Parkban.

Az eseménnyel Steve Jobs előtt tisztelegtek, valamint az Apple Park elkészültét is megünnepelték, erről számolt be az iClarified.

Az Apple Park gyűrűjének közepén egy szivárvány színpad pompázott, amelyet Lady Gaga egy nagyszabású koncerttel töltött be május 17-én. Tim Cook a Twitterén közzé is tett pár fotót az eseményről:

Ma összegyűltünk, abban az otthonban, amit elképzeltél számunkra, és ünnepeltük a szellemed. Szeretünk, Steve.

Köszönjük az egyedülálló @ladygaga-nak, hogy segített felejthetetlenné tenni az ünneplésünket.

Lady Gaga a Million Reasons című dalát Steve Jobs-nak és feleségének, Laurene Powell Jobs-nak szentelte:

Szeretném, ha most mind a tizenötezren tartanánk egy perc csendet a néhai férjed tiszteletére. Úgy gondolom, egy olyan igazi zseni, mint Steve Jobs, szükséges ahhoz, hogy ilyen sok ember beszélhet és kommunikálhat egymással, és ez egyben szótlanul is hagyhat minket. Laurene, te igazán sokat teszel a világért az Emerson Collective-vel, de még ennél is többet adsz. Segítesz az embereknek és kedves vagy. Ez a legfontosabb dolog az univerzumban, a kedvesség. Ez az, ami meggyógyítja az egész világot. Ezért remélem, ezt most egy igazi, őszinte gesztusként fogadod. Ezt nem csak a néhai férjednek ajánlom, hanem neked is, amiért megőrzöd az ő örökségét.

 Íme a teljes koncert:

https://youtu.be/z8Oatd0zojA

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

  1. yes! egy allo video
    :drooling_face:

  2. Álló videó. Tünj ki, egyes. A szivárvány meg kellett mint tanyára a villamos. Steve forog…

  3. Tiszteleghetnek is. Sehol se lennének ezek a senkiháziak, nagyon jól tudják, hogy mindent csak Jobsnak köszönetnek. Nagyon igyekeznek, hogy baromságokat csinálljanak, de szerencsére erősek az alapok, egy darabig eltart még, amire kivéreztetik a céget.

  4. pAnk says:

    Persze nehéz megmondani, de Dzsobsz milyen innovációt tudna hozni? Segítek, semmit. Az egész techpiac annyira elérte nagyjából a maximumát. Formálgatnak, szépítenek, kb. ennyiben kimerül az újítás. Ezen ő sem tudna változtatni. Félre ne érts, senkit nem védek, de ez a helyzet.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!