fbpx Skip to content

A múlt héten írtunk arról, hogy május 17-én az Apple céges bulit tart az Apple Parkban.

Az eseménnyel Steve Jobs előtt tisztelegtek, valamint az Apple Park elkészültét is megünnepelték, erről számolt be az iClarified.

Az Apple Park gyűrűjének közepén egy szivárvány színpad pompázott, amelyet Lady Gaga egy nagyszabású koncerttel töltött be május 17-én. Tim Cook a Twitterén közzé is tett pár fotót az eseményről:

Ma összegyűltünk, abban az otthonban, amit elképzeltél számunkra, és ünnepeltük a szellemed. Szeretünk, Steve.

Köszönjük az egyedülálló @ladygaga-nak, hogy segített felejthetetlenné tenni az ünneplésünket.

Lady Gaga a Million Reasons című dalát Steve Jobs-nak és feleségének, Laurene Powell Jobs-nak szentelte:

Szeretném, ha most mind a tizenötezren tartanánk egy perc csendet a néhai férjed tiszteletére. Úgy gondolom, egy olyan igazi zseni, mint Steve Jobs, szükséges ahhoz, hogy ilyen sok ember beszélhet és kommunikálhat egymással, és ez egyben szótlanul is hagyhat minket. Laurene, te igazán sokat teszel a világért az Emerson Collective-vel, de még ennél is többet adsz. Segítesz az embereknek és kedves vagy. Ez a legfontosabb dolog az univerzumban, a kedvesség. Ez az, ami meggyógyítja az egész világot. Ezért remélem, ezt most egy igazi, őszinte gesztusként fogadod. Ezt nem csak a néhai férjednek ajánlom, hanem neked is, amiért megőrzöd az ő örökségét.

 Íme a teljes koncert:

https://youtu.be/z8Oatd0zojA

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.