fbpx Skip to content

Szervizünk egyik leggyakoribb javítása egyértelműen a kijelzőcsere. Sajnos a törhetetlen iPhone még várat magára, és a szinte teljesen kávamentes kijelzők megjelenésével ez egyre távolabbi jövőnek tűnik. Ügyfeleink a minőséget keresik, sok esetben egy érdeklődő telefonhívás is azzal a kérdéssel kezdődik, hogy milyen minőséget alkalmazunk. Meghatározó alapelvünk, hogy hosszútávú megoldást kínáljunk észszerű költségkereten belül, ezért kizárólag gyári minőségű alkatrészekkel dolgozunk.

iSamurai – iPhone 8 kedvezményes kijelző csere

Ügyfeleinktől gyakran halljuk azt a kérdést a kijelzőcserével kapcsolatban: Miért szükséges a komplett kijelző cseréje még úgy is, hogy csak az üveg törött és egyébként az LCD panel megfelelően működik? A probléma az, hogy maga a kijelző szerkezeti felépítéséből adódóan több rétegből, alkatrészből épül fel, nagy vonalakban ez az érintőüveg, a kijelző maga és a keret.

Az iPhone 4 óta ez egy egységet képez és teljes felületében laminált, vagyis külön-külön nem lehetséges az egyes elemek cseréje. Szervizünkben olyan alkatrészekkel dolgozunk, amik minőségben teljesen megegyeznek a gyárival és a készülék funkciói, melyek a kijelző cserénél érintettek, minden esetben megbízhatóan és megfelelően fognak működni. Az alábbi képeken jól látszik, hogy mik a különbségek egy gyári minőségű és egy rossz minőségű utángyártott alkatrész között.

iSamurai – iPhone 8 kedvezményes kijelző csere

A jelentős színkülönbségen túl számos egyéb, funkciót és beépítést is megnehezítő tulajdonsággal is rendelkeznek a nem megfelelő minőségű alkatrészek. Sok esetben az érintő vagy 3D Touch funkciók nem működnek megfelelően. Itt már a kijelzőbe integrálták a Home gomb átvezető szalagkábelét, rossz minőség esetén maga a gomb vagy épp az ujjlenyomat olvasás nem működik. A kijelző kerete vastag, nem méretpontos, emiatt az illeszkedés a készülékházba nem megfelelő és a nem megfelelő keretezés miatt sok esetben elválik az üveg a befoglaló kerettől, ami a szalagkábel sérüléséhez vezet. Ahhoz, hogy a fent említett hibák ne nehezítsék meg a mindennapjaidat, gyári minőségre lesz szükséged, amit nálunk garantáltan megkapsz.

iSamurai – iPhone 8 kedvezményes kijelző csere

Az iPhone kijelzőcsere nem egy könnyű és egyszerű javítás, mivel nem csak precizitást és magas szintű szakértelmet, hanem az ESD szabványnak megfelelő professzionális szerszámokat és eszközöket is igényel. Éppen ezért rendkívül veszélyes és már rövidtávon is megbízhatatlan működést eredményez, ha szakszerűtlen javítást végeznek a telefonunkban. Egy gondatlan mozdulattal vagy a tapasztalat teljes hiányával olyan mértékű kár okozható, aminek a bevizsgálása és a javítása több lesz, mind időben, mind anyagiakban, mint ha szakemberre bíznánk.

iSamurai – iPhone 8 kedvezményes kijelző csere

Az iPhone 8 megjelenésével egy komoly probléma merült fel a kijelző csere után. Több felhasználó is arra panaszkodott, hogy az automata fényérzékelő és Touch ID funkciók nem működnek megfelelően, pedig korábbiakban még a törött kijelzővel is hibátlan volt a működés. Idővel kiderült, hogy az Apple hozzárendelte az adott kijelzőt a készülékhez. A telefon indítása után a processzor ellenőrzi a kijelzőben lévő kódot és amennyiben ez eltér vagy nem létezik, úgy letiltja a Touch ID-t, az automata fényérzékelőt és bizonyos esetekben a kijelző megfelelő működését is korlátozza (szoftver verziótól függően). Azonban szervizünkben erre is találtunk megoldást, egy speciális programozó eszköz segítségével le tudjuk másolni és átírni a kijelzőbe írt eredeti kódot, ezzel biztosítva minden funkció megfelelő működését.

A következő két hétben (április 28-ig) az iPhone 8 tulajdonosoknak kedvezményes áron cseréljük az érintő és kijelző panelt. A csere 1 órát vesz igénybe és természetesen jár erre is a 6 hónap garancia. A részletekért kattints ide.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok