Ha vasárnap, akkor DJI születésnap!

A DJI Authorized Retail Store Budapest betöltötte az 1 évet, és ezt megünneplik, nem is akárhogy! 🎈Most vasárnap egy egész napos DJI partyt tartanak az üzletükben, ahol izgalmas programokkal és meglepetésekkel várnak titeket! 🎁

Többször voltam már a DJI rendezvényein, így elmondhatom, hogy ezeket kár kihagyni. Azon túl, hogy számos akció vár benneteket, egész nap nézhetitek a drón bemutatókat, kipróbálhatjátok az egyes termékeket is!

📅 SZÜLETÉSNAPI PROGRAMOK 📅

  • 10:00 – DJI ARS Budapest születésnapi köszöntő – napi programok és nyereményjáték ismertetése.
  • 10:15 – Repülj felelősséggel: mik a mai hatályos jogszabályok, mire figyelj a repülésed során, milyen lehetőségekkel támogat a repülés biztonságában a DJI GO app?
  • 11:00 – Ismerkedés a drónozással: a DJI TELLO és SPARK drónjaival garantált a sikerélmény minden felszállásnál. Mire képes a két gép, miben többek a belépő kategóriánál?
  • 11:30 – A méret is számít: DJI Mavic Air és Mavic 2 Pro / Zoom bemutató, a prosumer kategória legkelendőbb drónjai.
  • 12:00 – DJI Osmo Pocket: mire képes a világ legkisebb 4K gimbal kamerája és milyen lehetőségeket nyitnak meg felhasználásában az új kiegészítők?
  • 12:30 – DJI RONIN stabilizátorok – workshop a SONY-val közösen: próbáld ki a DJI professzionális stabilizátorait a SONY legújabb kameráival.
  • 13:45 – Sorsolás: tombola sorsolás és nyereményátadás!

Egyszóval ne maradj le róla, bővebben pedig a DJI ARS Facebook eseményében olvashatsz erről.

Ezek még érdekelhetnek:


A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!