DJI New Pilot Experience – mintha az Apple szervezte volna

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Külföldön többször voltunk már Apple Store eseményen, és itt most nem az iPhone megjelenésre gondolunk, hanem arra, amikor az egyes Store-okban a központi kivetítőn művészek, előadók tanítanak minket. Ezek mindig egyediek, különlegesek és persze azokat az embereket szólítják meg, akik egyáltalán nem értenek hozzá.

Egy ideje már hazánkban is elérhető a hivatalos DJI Store, a DJI ARS Budapest, és ahogy megszokhattuk már, jóval több terméket, és információt kapunk a hivatalos helyen, mint az egyes boltokban, ahol csak árulják ezeket a termékeket. A New Pilot Experience nevű esemény az első hivatalos, hazai DJI esemény volt, amin mi is részt vettünk, és ahogy a neve is sugallja, olyan embereknek készült, akik még csak röviden, vagy egyáltalán nem találkoztak ezekkel a drónokkal.

Az esemény első felében egy rövid ismertetőt kaptunk magáról a márkáról, illetve külön kiemelték az átlagfelhasználóknak szánt DJI Spark és DJI Mavic Air drónokat is. A Mavic Air-ről már írtunk korábban itt a Szifon.com-on, és azóta is megelégedve használjuk a DJI termékét. A rövid bemutató után kérdések és válaszok formájában kötetlenül kérdezhettünk az előadóktól.

Közben megkínáltak minket apró étellel és hideg itallal is, ezután pedig kimentünk az Academy Golf Budapest gyönyörű füves pályájára és röviden bemutatták a gépek képességeit, a különböző quickshot módokat, és repülési technikákat. Ezek nagyon hasznosak, ha valaki még sosem repült, de szép, egyszerű videókat szeretne készíteni ezekkel. Például:

Az esemény második felében a DJI Spark és Mavic Air drónokat kipróbálhatták azok is, akik még sosem repültek a drónokkal, illetve egy rövid versenyen is részt vehettünk. Természetesen a nagyobb DJI termékeket is megreptették a ARS Budapest kollégái, brutális volt hallani és látni őket.

Ezekre már akár infravörös kamerákat, vagy permetező rendszert is rá lehet rakni. Jól jöhetnek olyan speciális esetekben, ahol mi már nem tudunk odamenni, vagy odalátni, de egy drónnal könyebben elérhető a hely. Nyilván ők már több millióba forintba kerülnek, de érdekes volt látni őket. Mezőgazdaságban sokan már a marhák hőfokát is ilyen drónokkal mérik, hogy lázasok-e. ????

Összességében az ingyenes DJI New Pilot Experience egy kiváló esemény volt azoknak, akik még sosem találkoztak drónokkal. Kifejezetten tetszett, hogy kipróbálhatóak voltak a kezdők számára is ezek és az emberek megismerhették a funkciókat, drónokat, így később már könnyebben ki tudják választani a nekik megfelelő drónt. A DJI ARS Budapest augusztus 21-én, kedden 10% kedvezményt ad minden terméke árából!

Ezek még érdekelhetnek:


Címkék:

Népszerű hozzászólások

  1. mrisz says:

    Jo lett volna olvasni valahol a drone reptetesrol mert engem is erdekelt volna de most olvasom itt elosszor es sajnos mar keson !

  2. Nagyon limitált volt a helyszín befogadó képessége, így mi sem tudtunk előre írni róla, mert már a Facebook esemény miatt is betelt, és külön regisztráció kellett. Legközelebb majd nagyobb helyszínt fognak keríteni neki és akkor természetesen lesz róla hír is itt az oldalon. :slight_smile:

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!