iSamurai – iPhone 7&7 Plus kedvezményes audio IC csere

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Előfordult már veled, hogy nem csörög az iPhone-od, nincsen hangja, nem hallanak hívás közben? Amennyiben igen, akkor nagy eséllyel a készüléked audio IC hibás lett. De mit is jelent ez és mit lehet vele kezdeni?

iSamurai – iPhone 7&7 Plus kedvezményes audio IC csere

Elsőre elég ijesztő ezek bármelyikét is tapasztalni, hiszen egy újraindítás, vagy az iOS újratelepítése se oldja meg a problémát. Irány a szerviz, de nem hangszóró vagy mikrofon cserére, mert az esetek 80%-ában ezeknél a tüneteknél nem a véghardver a hibás, hanem az alaplap audio vezérlője.

Az iPhone 7-nek és 7 Plus-nak sajnos típushibája az audio IC meghibásodása, ami egy tervezési hibának róható fel, így a készülék elejtése, elázása vagy esetleg meghajlása esetén az alaplapi forrasztások könnyen megszakadnak, tönkremennek. Ezek az apró kis meghibásodások számos probléma forrásai lehetnek, amiket a felhasználók elsőre nem is értenek, de a tapasztalt szervizesek egyből tudják, mi a hiba forrása. Az audio IC egy nagyon kis méretű alkatrésze a telefon alapjának, amit számos SMD alkarész vesz körül, ami megnehezíti a forrasztást, ezért csak szakemberek képesek cserélni speciális munkaeszközök segítségével. Ezek hiányában lehetetlen az iPhone-okban alaplapi javítást végezni. Az iPhone tulajdonosok egy része a szakember és szaktudás helyett sok esetben az olcsóbb, kétes minőségű javítást választja, ami majdnemhogy garantált, hogy a problémát nem oldja meg, sőt, még több gondot is okoz, amelyek tovább rontják a telefon használhatóságát és csökkentik az értékét. Szerencsére nálunk, az iSamurainál a szükséges legújabb felszerelés, szaktudás és szakember is rendelkezésre áll az ilyen jellegű munkák tökéletes elvégzéséhez.

iSamurai – iPhone 7&7 Plus kedvezményes audio IC csere

Az audio IC cseréjéhez szinte teljesen szét kell szednünk a készüléket, hogy megfelelően hozzáférhessünk az alaplap megfelelő részéhez. Speciális lézerpozicionált infra forrasztóállomás segítségével végezzük el a javítást, ami nagymértékben csökkenti a hiba kockázatát és biztosítja az elvégzett munka tartósságát és eredményességét. A készülék összeszerelése után alapos teszteléssel biztosítjuk, hogy az esetleges rejtett hibák a későbbiekben ne okozhassanak kellemetlenséget az ügyfeleinknek. Az esetek 80%-ában azonnali javítást kínálva, ingyenes bevizsgálással és konzultációval várunk. Hozzánk bátran hozhatod Apple termékeidet, szívesen segítünk minden problémán!

A következő két hétben (április 14-ig) az iPhone 7&7 Plus készülék audio IC-jét cseréljük az alaplapon kedvezményes áron, a részletekért kattints ide. A javítás 24 órát vesz igénybe és 100%-os garanciát vállalunk az elvégzett munkára a szokásos 6 hónapig.

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

  1. damak says:

    [Speciális lézerpozícionált infra forrasztóállomás segítségével]
    A videon én csak egy mezei hölégfújót látok ,
    Vagy talán rossz video van belinkelve???

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!