Egy CAD fájl alapján az iPad mini 5 külsőleg nem, csak belsőleg változik

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Korábban már írtunk arról, hogy milyen lehet a tavasszal érkező új iPad mini 5, azonban most újabb részletek derültek ki vele kapcsolatban egy CAD fájlnak köszönhetően.

iPad mini 5

Az appleinsider írt arról, hogy a friss specifikációk is azt mutatják, hogy az új modell nem sok mindenben fog különbözni elődjétől, az iPad mini 4-től.

Természetesen jobb hardveres tulajdonságokkal érkezhet, de alapvetően egy ráncfelvarrott modellt kaphatunk majd. Steve H. McFly – akit OnLeaks néven ismerhetünk Twitteren – azt állítja, hogy külsőleg abszolút nem változik az új mini az áthelyezett mikrofonon kívül.

Röviden, nagyon valószínű, hogy ez csak egy specifikációs frissítés lesz. – írta Twitterén McFly.

https://twitter.com/OnLeaks/status/1097797063092436992

A január 12-én közzétett iOS 12.2 béta kiadás árulkodott az új iPad mini-ről, melyből az derült ki, hogy az új mini továbbra is Touch ID-val lesz ellátva, elmarad az arcfelismerés. Nos, meglátjuk, hogy beigazolódnak-e a szóbeszédek, hamarosan, március 22-én lehull a lepel.

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. expa says:

  Jajj… nulla innováció…

 2. Kíváncsi vagyok hogy hány éve van így hátra az applenak…
  Könyörgöm a világ legnyereségesebb gyártójáról van szó, és komolyan képtelenek változtatni egy 3-4 éves designon??!!!
  Az új iphoneok közül is 300k körül van a legolcsóbb, ki a fene fogja ezeket megvenni ha 3ad ennyiért lehet venni mobilt hasonlóan erős hardverrel, tűéles amoled kijelzővel, és jobb kamerával? Igaz nem ios fut rajta, de bőven nem ér ilyen brutál felárat akkor sem.
  A következő telefonom biztosan nem iphone lesz, képtelenek már bármi innovatívat letenni az asztalra

 3. Te láttad a többi telefongyártó árait? Vagy utoljára kb. 2010-ben nézted őket utoljára?

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!