fbpx Skip to content

Az iPad minit az Apple 2015 óta nem frissítette. Ezalatt az idő alatt igencsak eljárt a hardver felett az idő, inkább éri meg a sima iPadet megvásárolni, mint mondjuk a mini 4-et.

Azt gondolnánk, hogy akkor az Apple “belecsap a lecsóba”, de a kiszivárgott képek sajnos nem erre utalnak. Az egyik Twitter felhasználó évek óta mutat prototípusokat, különböző Apple termékeket, amiket még gyártás alatt láthatunk. Így került ki most is a feltehetően az iPad mini 5 hátlap, benne az alaplappal.

 

A képen bal oldalt az új alaplap, jobb oldalt pedig az iPad mini 4 alaplapja látható. Mrwhite szerint A9-es processzor kerülhet az iPad mini 5-be, ami azt jelenti, hogy az Apple csak éppen hogy frissíteni fogja ezt a szériát. Nem várható sem Face ID, sem más újdonság, csak jobb processzor és több memória. Még a jack aljzat is megmarad a készüléken.

Szóval úgy tűnik, idén csak a szokásos ráncfelvarrást kapja meg az iPad mini, ami jó hír azoknak, akik minit terveznek venni, de rossz hír azoknak, akik váltani szeretnének. Nekik inkább ajánlom a 2018-as iPad vagy iPad Pro modelleket. Egyébként Mrwhite profilját érdemes végig görgetni, mert láthatunk többek között egy Apple Watch prototípust, illetve AirPods prototípust is:

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Avatar for pAnk pAnk says:

    “ami azt jelenti, hogy az Apple csak éppen hogy frissíteni ezt a szériát”

    vat? :slight_smile:

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Szifon Avatar for pAnk Avatar for SzifonAdmin