Ilyen lehet a talán tavasszal érkező új iPad mini 5

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az iPad minit az Apple 2015 óta nem frissítette. Ezalatt az idő alatt igencsak eljárt a hardver felett az idő, inkább éri meg a sima iPadet megvásárolni, mint mondjuk a mini 4-et.

Azt gondolnánk, hogy akkor az Apple “belecsap a lecsóba”, de a kiszivárgott képek sajnos nem erre utalnak. Az egyik Twitter felhasználó évek óta mutat prototípusokat, különböző Apple termékeket, amiket még gyártás alatt láthatunk. Így került ki most is a feltehetően az iPad mini 5 hátlap, benne az alaplappal.

 

A képen bal oldalt az új alaplap, jobb oldalt pedig az iPad mini 4 alaplapja látható. Mrwhite szerint A9-es processzor kerülhet az iPad mini 5-be, ami azt jelenti, hogy az Apple csak éppen hogy frissíteni fogja ezt a szériát. Nem várható sem Face ID, sem más újdonság, csak jobb processzor és több memória. Még a jack aljzat is megmarad a készüléken.

Szóval úgy tűnik, idén csak a szokásos ráncfelvarrást kapja meg az iPad mini, ami jó hír azoknak, akik minit terveznek venni, de rossz hír azoknak, akik váltani szeretnének. Nekik inkább ajánlom a 2018-as iPad vagy iPad Pro modelleket. Egyébként Mrwhite profilját érdemes végig görgetni, mert láthatunk többek között egy Apple Watch prototípust, illetve AirPods prototípust is:

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

  1. pAnk says:

    “ami azt jelenti, hogy az Apple csak éppen hogy frissíteni ezt a szériát”

    vat? :slight_smile:

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!