iSamurai – iPhone X kedvezményes hátlapi üveg csere

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

iPhone X. Ez volt az a készülék, amire már évek óta várt mindenki, hogy elhozza újra a forradalmat az iPhone-ok közé. Ezzel a telefonnal szűnt meg az ikonikus Home gomb és vált a kijelező majdnem keret nélkülivé, ami végre OLED lett az LCD helyett. Varázslatos készülékről van szó, ami majdnem tökéletes lett, csak épp az ára szaladt el, de az nagyon.

iSamurai – iPhone X kedvezményes hátlapi üveg csere

Nemcsak a készülék eleje alakult át a gombnélküliséggel és forradalmi Face ID-val, hanem a telefon hátulja is, hiszen az újra üveg lett, hogy támogathassa a hőn áhított vezeték nélküli töltést. És most végre akciónkba is foglalhatjuk az iPhone X-et!

Az elől hátul üveg telefonok híresen törékenyek és ez nincs másképp a mostani akciónk szereplőjénél, az iPhone X-nél se. A betört hátlap nem akkora probléma, mint a betört kijelző, de azért az se szép látvány, viszont legalább a vezeték nélküli töltést nem korlátozza az üveg állapota. Az iPhone 4 és 4s szériánál nem volt nagy gond, ha betört a hátlapi üveg, hiszen elég volt csak a Dock-csatlakozó két oldalán található csavarokat eltávolítani, felfelé eltolni a hátlapot és máris megszabadultunk a pókhálósra tört elemtől. Az iPhone X (illetve XS, XS Max, XR, 8 és 8 Plus) esetén azonban ez a javítás nem perceket vesz igénybe, hanem órákat, hiszen itt nem csavar, hanem ragasztó tartja helyén az üveget.

iSamurai – iPhone X kedvezményes hátlapi üveg csere

Az iPhone X hátlapja nem adja könnyen magát, hiszen rengeteg ragasztót használtak a gyárban, hogy az biztosan a helyén maradjon. Sajnos ennél a modellnél és a hasonlóaknál se lehet egyszerűen csak a hátlapot cserélni, hanem először az egész készüléket darabjaira kell szednünk, vagyis minden apró kis csavart, szalagkábelt el kell távolítanunk készülékházból, hogy csak a fém keret és az üveglap maradjon egyben. Ezután egy külön ehhez a cseréhez készített melegítő készülékbe helyezzük a telefon maradékát, ami felmelegíti a ragasztót, majd végül kinyomja az üveget a fém kerettől. A folyamat során mind ragasztó, mind pedig apró üvegszilánkok maradnak a fém kereten, amelyeket nagy alapossággal el kell távolítani, különösen figyelve a szélekre és azoknak az épségére, hogy majd az új üveg tökéletesen illeszkedhessen a helyére. Amint ezzel is készen vagyunk, egy speciális ragasztó segítségével helyére rögzítjük az új üveglapot és visszaszerelünk minden alkatrészt a készülékbe, majd szorító közé helyezzük a telefont, hogy a ragasztó biztosan jól megkössön. Az ilyen javítás nemcsak rendkívül időigényes, de hatalmas precizitást és szakmai felkészültséget és hozzáértést is igényel, éppen ezért nálunk biztos kezekben van a telefonod.

Az elkövetkező két hétben (március 17-ig) az iPhone X tulajdonosoknak szeretnénk segíteni azzal, hogy kedvezményes áron cseréljük a készülék hátlapi üvegét. A javítás nagyjából 24 órát vesz igénybe a nehézsége és a ragasztó száradása miatt, de természetesen erre is 6 hónap garanciát vállalunk. Részletekért kattints ide!

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

  1. Szóval akkor mennyi?

  2. gunar says:

    Csak oda kell kattintani ahol az írva vagyon és megtudod. Mi volt ebben nehéz? Eddig is így volt a hasonló cikkek esetén.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!