fbpx Skip to content

Január végén hirdette meg az Apple a legújabb Shot on iPhone fotópályázatát, amelynek során olyan alkotásokat várt, amiket valamelyik telefonjukkal készítettek, de utómunkára lehetőséget adtak a felhasználóknak. Február elejéig várták a pályaműveket akár emailben, Twitteren vagy Instagramon a megfelelő hashtag használatával.

A zsűri nem is sokat ült a képeken, hiszen csak három hét telt el a határidő lejárta óta és máris itt van 10 díjazott alkotás. Lássuk is akkor, kinek mivel sikerült elnyernie a bírák tetszését és milyen telefont használt a fényképhez.

A nyertes pályaművek világszerte meg fognak jelenni a következő hónapokban óriásplakátokon, Apple Store-ok digitális falain, nyomtatott felületein és természetesen online térben is. Az alkotók telefonjai közt a legöregebb az iPhone 7-es volt, de természetesen a legtöbben iPhone X-et, XS-t vagy épp XS Max-et használtak. A 10 nyertes 5 országból érkezett (Németország, Szingapúr, Izrael, Fehéroroszország, USA) a fotóik pedig az alábbi nemzetközi zsűri előtt vizsgáztak jelesre: Pete Souza, Austin Mann, Annet de Graaf, Luísa Dörr, Chen Man, Phil Schiller, Kaiann Drance, Brooks Kraft, Sebastien Marineau-Mes, Jon McCormack és Arem Duplessis.

Alex Jiang (US), iPhone XS Max, @justphotons

Blake Marvin (US), iPhone XS Max, @blakemarvin

Darren Soh (Singapore), iPhone XS Max, @darrensohphoto

Nikita Yarosh (Belarus), iPhone 7, @yarosh.nikita_

Dina Alfasi (Israel), iPhone X, @dinalf

Elizabeth Scarrott (US), iPhone 8 Plus, @liz.scarrott

Andrew Griswold (US), iPhone XS, @andrewgriswold

Bernard Antolin (US), iPhone XS Max, @bernardantolin

LieAdi Darmawan (US), iPhone XS, @adidarmawan

Robert Glaser (Germany), iPhone 7, @yungbrioche

Neked melyik fotó tetszik a legjobban?

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok